Hur man bär svarta chinos

Numera när vi vill ha svarta byxor, bär vi ofta svarta skinny jeans istället för svarta chinos. Om du tittar noga skapar de faktiskt två mycket olika känslor. Medan svarta skinny jeans definitivt kan få dig att se snygg och smal ut, gör de svarta chinosna dig luftigare och mer avslappnad, och de ser vanligtvis bättre ut med en skjorta nedåt. För att bättre visa dig hur du utformar dem har jag sammanställt några av de bästa idéerna för svart chinos outfit för dig. Låt oss nu dyka in.

Grå långärmad t-shirt med svarta chinos och vita sneakers


källa

Du kanske tycker att svarta chinos är lite mer formella än svarta jeans, och att para ihop dem med klackar är det enda alternativet. Faktum är att de svarta chinosna ser väldigt snygga ut med vita sneakers, liksom de svarta jeansen. Till exempel kan du bära svart manschettchinos, vita sneakers och en grå långärmad t-shirt för att se avslappnad och snygg ut.

Svarta chinos med grå stickad tröja

svarta chinos med en grå stickad tröja
källa

Naturligtvis kan du enkelt bygga en mörkare och mer konstnärlig outfit med chinos. Till exempel kan du bära en grå stickad tröja över en grå knappad skjorta för toppen. Koppla ihop dem med svarta chinos och svarta stövlar i läder. Avsluta med att ha på sig en svart filthatt för en konstnärlig twist för att komplettera outfit.

Svarta chinos med beskuren tröja och läderjacka

svarta chinos med beskuren tröja och läderjacka
källa

För att se reserverad sexig ut kan du visa ungefär en tum hud runt midjan med en svart, kortstickad tröja. Koppla ihop den med en svart skinnjacka och en röd och svart rutig halsduk för att komplettera toppen av outfit. För den nedre delen, bär svarta chinos och grå läder beskurna stövlar för att göra din outfit i stil.

Bourgogne knäppt skjorta med svarta chinos och klackar

vinröd skjorta med knappar och svarta chinos och klackar
källa

För att uppnå ett snyggt och luftigt affärsavslappnat utseende, här är en outfit som är lätt att ta av. Bär bara en delvis stoppad burgundy knappskjorta och svarta chinos. Bära svarta mockaskor för att avsluta din outfit på ett feminint och elegant sätt.

Svartvit randig långärmad t-shirt med chinos

svartvit randig långärmad T-shirt med chinos
källa

För att se mer avslappnad och luftig ut är det dags att ta fram ett av de mest ikoniska elementen i den kausala outfitvärlden, nämligen den svarta och vita randiga t-skjortan. Koppla ihop den med svarta chinos och ljusrosa sandaler för att komplettera det här avslappnade och snygga utseendet.

Chinos med muddar och randig T-shirt och svart kavaj

Chinos med muddar och randig T-shirt och svart kavaj
källa

Här är en annan outfit som inkluderar den ikoniska svartvita randiga långärmade T-shirt. Den här gången används den dock för att bygga upp en casual casual outfit istället. Bär den med en svart kavaj, svart beskurna chinos och ett brunt läderbälte för stil. Använd bruna sandaler för att ge utseendet en uppfriskande touch.

Använd den med en grå tröja med avslappnad passform och svart skinnjacka

grå tröja med avslappnad passform och svart skinnjacka
källa

Detta är en ganska mörk och cool svart och grå outfit. En grå kabeltröja med avslappnad passform och en svart skinnjacka är det perfekta komplementet till denna outfit. Kombinera dem med svarta manschetter med manschetter och svarta sandaler för att se snygga och rena ut.

Ljusrosa V-ringad tröja och svarta chinos

Ljusrosa V-ringad tröja och svarta chinos
källa

Detta är en väldigt enkel och intressant outfit. Den har en feminin känsla tack vare den rosa toppen och den har också den luftiga känslan på grund av de avslappnade chinosna. En ljusrosa v-ringad tröja, svarta chinos och svarta ballerinaskor för att polera upp den.

Vit ärmlös blus med V-ringning och svarta smala byxor

vit ärmlös blus med V-ringning och svarta smala byxor
källa

Vanligtvis kommer svarta chinos i form av raka benbyxor. Men ibland kan du se tunna svarta chinos som ger dig en extra tunn och snygg look. För styling kan du bära den med en vit ärmlös blus och svarta spetsiga klackar för ett snyggt och professionellt affärsavslappnat utseende.

Ljusrosa nallejacka med bundna chinos

Ljusrosa nallejacka med chinos med manschett
källa

För att se mysigt och vackert ut, överväga att bära en ljusrosa, lite överdimensionerad teddyrock över en vit turtleneck till toppen. Koppla ihop dem med svarta manschetter med manschetter. Använd svarta läderskor för att skorna ska se snyggare ut. Slutligen ha på dig en svart snygg crossbody-väska för att klä upp kläderna.

Läderjacka med svart skjorta och chinos

Läderjacka med svart skjorta och chinos
källa

Här är en väldigt cool och mörk helt svart outfit. Det är bara kul att ha helt svart då och då. För att uppnå detta snygga utseende kan du bära en svart nedskjortad skjorta och en svart skinnjacka. Bär dem med svarta manschettchinos och svarta sandaler för att se avslappnade och snygga samtidigt.

Chunky Turtleneck Chunky tröja med svarta chinos med muddar


källa

För att se mysig och ungdomlig ut, här är en lätt att sätta på kläder som du kanske vill prova. För toppen är det bara att bära en grå turtleneck. Koppla ihop det med svarta manschettchinos och vita sneakers. För att ta denna outfit till nästa nivå, bära en vit läderkopplingsväska för att se ännu mer elegant ut.

Bär med en vit skjorta och en gråmelerad stor kofta

vit skjorta och ljunggrå överdimensionerad kofta
källa

Här är en annan mycket mysig affärsavslappnad look. För att uppnå detta kan du bära en vit knäppt skjorta och en lite överdimensionerad ljunggrå kofta. Koppla ihop dessa bitar med svarta manschettchinos och vita sneakers. Bär en liten quiltad svart läderhandväska för att komplettera din outfit med en elegant touch.

Använd den med en grå ribbad kofta och vit prickig t-shirt

grå ribbstickad kofta och vit prickig t-shirt
källa

Här är en avslappnad men ändå unik outfit. För att komplettera denna outfit, lag en vit prickig skjorta med en grå ribbad kofta till toppen. Koppla ihop dem med svarta chinos och vita loafers för att se mer snygga och unika ut.

Vit kavaj med en tryckt sidenblus och svarta chinos

vit kavaj med tryckt sidenblus och svarta chinos
källa

För en mer damliknande och sofistikerad affärsavslappnad look kan du bära en färgad sidenblus med en vit kavaj som topp. Använd den med svarta chinos och svarta mocka-balettklackar för att komplettera ditt utseende.

Jag hoppas att du gillar de svarta chinos-idéerna som jag har valt åt dig. Dessa outfitidéer kanske kan hjälpa dig att hitta några fina kläder för jobbet. Testa det och ha kul med att forma det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*