Hur man bär svarta Birkenstocks

Hur man bär svarta Birkenstocks

När den här trenden dök upp på alla de sociala medieflödena jag har varit på, var jag i någon form av chock. Jag kunde bara inte tro att de fula skorna kunde vara nya favoriter för it-girls?! Svarta björkpinnar var över hela mitt Instagram-, Tumblr- och Pinterest-flöde! 90-talstrenden slog tillbaka igen och den här gången såg kläderna ännu bättre ut.

Då slog det mig: du är inte så illa. Björkpinnarnas huvudfunktion är stor komfort. Du kan bära dem hela dagen och ändå känns dina fötter som klockan 8
Om du gillar minimalistiska kläder kommer du att älska Birkenstock-skorna. De svarta är klassiska och kan kombineras med vad som helst.
Jag slösar inte mer tid. Låt oss se hur du kan bära svarta björkpinnar utan att se besvärligt ut.

Helt svart

svart björk pinnar helt svart
källa
Om du vill klä dig i helt svart är det här det bästa sättet att göra det. Kombinera din långa svarta kappa med den svarta maxiklänningen. Slitsen gör denna outfit mindre tråkig och björkpinnarna ger den en fantastisk, tjock känsla.

Crop top och hög midja byxor

svarta björkrottingskörd
källa
Detta är en bra outfitkombination som du kan ha på dig för mer formella evenemang också. Låt dig inte luras av de svarta björkrottingarna att denna outfit bara är för en avslappnad stadspromenad. Du kan bara klä dig för en drink eller äta lunch med dina vänner utomhus.

Militär skjorta och svarta jeans

svart Birkenstocks militärjacka
källa
Denna outfit är perfekt för de stunder då jag inte har något att bära. Det är väldigt enkelt och ändå ser det väldigt vackert ut. Bär dina svarta björkrotting med den vita t-skjortan, olivtröjan och svarta skinny jeans.

Grå lång tröja och svarta björkpinnar

svart Birkenstocks grå tröja
källa
Om du vill att din outfit ska vara bekväm och varm är det här du ska ha på dig. Kombinera dina svarta leggings med en grå och lång tjock tröja och lägg till en ljusgrå t-shirt i hela kombinationen. Bär en svart liten väska över axlarna.

Vik upp dig själv

linda svarta björkpinnar
källa
Om du är ett fan av Olsen-tvillingarna (jag vet att jag är) kommer du att känna igen deras signatur outfit combo – svarta björkpinnar och något överdimensionerat.
Denna outfit ser väldigt bekväm ut och är fortfarande unik. Använd den för vardagliga promenader runt staden.

Randiga byxor

svarta Birkenstocks randiga byxor
källa
Detta är den perfekta sommardräkten som du kommer att älska att bära varje dag. De randiga byxorna är bara superbekväma och i kombination med de svarta Birkenstocks kan du bära den här looken varje dag och för varje tillfälle. Lägg till en cool hatt precis som bilden ovan.

Off-duty look-modell

svart björk sticker av
källa
Du vet att jag gillar dessa typer av utseende. De är en bra inspiration för mitt casual look. Varför försöker du inte ha den här superkomfortabla kombinationen? Återskapa det här utseendet genom att ta på dig svarta björkpinnar, leggings och en ärmlös skjorta. Dessa är alla svarta, och viktigast av allt, bekväma häftklamrar som du alltid vill ha med dig.

Mycket grå outfit

svart björkpinnar grå
källa
Finns det något vackrare än kombinationen av vitt och grått? Kombinera din grå, fluffiga tröja och vita chinos med svarta björkpinnar. Avrunda det hela med den svarta shoppingväskan.

Jeans och vit t-shirt

svarta Birkenstocks-jeans
källa
Denna outfit är perfekt för vardagliga ärenden som att betala räkningar och köpa matvaror.
Kombinera dina skinny jeans och vit t-shirt med Birkenstocks och en liten väska. Det är en perfekt kombination av en avslappnad outfit.

Träningsbyxor

svarta Bireknstocks träningsbyxor
källa
Träningsbyxor är mycket populära i höst och vinter. Du bör definitivt överväga att köpa minst ett par av dessa. Det viktigaste du kommer att märka när du klär dig är en stor hjälp av komfort. Om du kombinerar dem med de svarta Birkenstocks får du en supercool och också mycket trendig outfit look.

Culottes och Black Birkenstocks

svarta Birkenstocks culottes
källa
Om du letar efter fantastiska byxor har jag ett förslag till dig: culottes. Byxmodellen med A-linjesnitt som smickrar dina ben och ser perfekt ut i kombination med Birkenstocks. Använd den med den vita kavajen för ett fantastiskt monokromt utseende.

Jeansskjorta och svarta björkpinnar

svart bireknstocks denimskjorta
källa
Denna outfit kan bäras vid både avslappnade och eleganta tillfällen. Se till att du har eleganta utomhusevenemang, eftersom det här utseendet skulle vara bra för ett trädgårdsfest.
Bär din jeansknapp ner med de silksvarta shortsen.

Lång trenchcoat

svart bireknstocks lång kappa
källa
När du tar på dig din läderklänning och skräddarsydda kappa ska det se ut så här. Enkel men ändå mycket effektiv outfitkombination för vardagen.
Lägg till en djurpåse.

Överdimensionerad tröja

svarta björkpinnar för stora
källa
Om du behöver en bra och väldigt tjock outfit som det inte tar mer än 5 minuter att sätta ihop, här är ett bra exempel som du kan använda.
Grå, tjock huvtröja ihop med rippade jeans och svarta Birkenstocks är en fantastisk, avslappnad kombination.

Sportklänning

svart birkenstocks röd klänning
källa
Att blanda sådana stilar kan alltid se bra ut. Den trendiga röda sportklänningen kombineras med den långa koftan för att få ett särskilt avslappnat och sportigt utseende. Det är perfekt att bära på varma sommardagar med dina favorit Birkenstocks.

Beige byxor och lång dike

svart bireknstocks beige
källa
Detta är en väldigt urban och avslappnad outfit som är perfekt lager. Det här utseendet kan vara din nya outfit för kontoret. Det ser så bekvämt ut att du också vill bära den till drycker efter arbetet med dina kollegor.

Kort kostym

svart bireknstocks kostym
källa
Om du funderar på att bära dina svarta björkpinnar med den mer formella dräkten, är det här vägen att gå.
Kombinera din korta kavaj och kjol med de svarta Birkenstocks och den lilla svarta väskan för en underbar kombination av ett elegant och avslappnat utseende.

Jag hoppas att du har ändrat dig om Birkenstocks. Som du ser ser de väldigt minimala ut, de kan enkelt införlivas i vilken kombination som helst och, ännu viktigare, de är mycket bekväma att bära.

Efter att ha stött på så många kläder har jag också ändrat mig och tänker nu till och med köpa dem till nästa sommar.
Läs också de andra artiklarna om outfitidéer som vi har förberett för dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*