Hur man bär svart vindjacka

Hur man bär svart vindjacka

Den svarta vindjackan verkar verkligen inte som något speciellt vid första anblicken. Men när du vet hur du utformar det, förstår du att ett lågmäldt utseende inte har något att göra med att se dåligt ut. Det finns faktiskt tillfällen när vi vill se reserverade och över genomsnittet samtidigt. Du kanske till exempel vill göra detta när du handlar tillfälligt, shoppar, springer snabbt eller joggar. För att hjälpa dig utforma det ordentligt har jag sammanställt några riktigt fina svarta vindjacka-idéer att dela med dig. Låt oss titta på dem nu.

Svart windbreaker med vit t-shirt med scoop hals och löparshorts


källa

Låt mig börja den här listan med avslappnade och sportiga outfitidéer med en sexig träningsdräkt. För att forma det här utseendet kan du ha på dig en svart vindjacka med en vit, låg skopad sporttopp. Kombinera dem med svarta löparshorts. För skorna, ha ett par vita låga sneakers för att slutföra utseendet.

Svart vindjacka med pikétröja och blå mamma-jeans

svart vindjacka med pikétröja och blå mamma-jeans
källa

Här är vad du vill göra för att forma denna snygga och lågmälda street outfit. Bär bara en svart vindjacka över en svart polotröja. Koppla ihop den med blå mamma-jeans och ett svart läderbälte. Bär ett par vita sneakers för skorna. Detta är säkert tillräckligt bra som en livsmedelsbutik.

Svart vindjacka med grå mock-hals tröja & smala jeans

svart vindjacka med grå mock-neck tröja och smala jeans
källa

För att uppnå denna fantastiska svart och grå business casual outfit kan du bära en grå tröja med lös passform och en svart vindjacka. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. Använd ett par svarta läderstövlar till skorna. Använd en svart läderryggsäck för att komplettera kläderna på ett coolt och ungdomligt sätt.

Shortcut svart vindjacka med grafisk joggbyxa

kort svart vindjacka med grafisk joggbyxa
källa

För dig som vill se lite sexig och till och med nervös ut, här är en outfit som du kanske vill prova. För att uppnå detta utseende, bär en vit beskuren bodycon-t-shirt med en svart beskuren vindjacka. Koppla ihop dem med svarta grafiska träningsbyxor. Vik upp den coola klädseln med ett par svarta och vita löparskor.

Svart oversize windbreaker med grå, beskuren linne

svart oversize windbreaker med grå, beskuren linne
källa

För dig som är i bra form, här är en utmärkt street outfit som gör att du kan visa upp din kroppsform på ett subtilt och naturligt sätt. Bär bara en svart överdimensionerad vindbyxa med en grå beskuren linne i öppen hals. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och en vit högkonversation.

Svart tunika vindjacka med löpbyxor i grå bomull från Heather

svart tunika vindjacka med gråmjuka bomullstights
källa

För att uppnå denna vackra och uppfriskande outfit, här är vad du vill göra. Bär en vit sporttopp med en figurkramande vindjacka för att se luftig ut. Kombinera dessa bitar med löpartights i grå bomull. För skorna, ha på dig ett par svarta och vita löparskor för att slutföra kläderna.

Svart och vit vindjacka med röd väst

Svart och vit vindjacka med röd väst
källa

Detta är en väldigt attraktiv sexig outfit med låg vikt som verkligen får dig att sticka ut från mängden i en avslappnad hangout. För att forma det här utseendet kan du bära en vit, svart och röd vindjacka över en röd beskuren västtopp med ett spagettirem. Koppla ihop dessa bitar med ljusblå mamma-jeans och vita träningsskor för att komplettera utseendet.

Svart vindjacka med vit grafisk t-shirt och långa skinny jeans

svart vindjacka med vit grafisk t-shirt och långa skinny jeans
källa

För att få den sexiga street outfit som låter dig visa upp några kurvor kan du bära en vit beskuren t-shirt med en svart vindjacka över. Team dem med blå supermager jeans. För skorna kan du bära ett par svarta stövletter i läder för att se snygga och smala ut.

Svart oversize windbreaker med matchande slim fit nylonbyxor

svart oversize windbreaker med matchande slim fit nylonbyxor
källa

För att bilda denna snygga och avslappnade svartklädda outfit kan du bära en svart bodycon-sporttopp med en svart oversize windbreaker. Kombinera dem med svarta slim fit-nylonbyxor. För skorna, ha ett par svarta löparskor för att bokstavligen göra det här svart.

Svart och vit jacka med t-shirt och löpshorts

Svart och vit jacka med t-shirt och löpshorts
källa

För att uppnå denna outfit kan du bära en vit och svart, lite överdimensionerad vindjacka över en avslappnad vit t-shirt för några fina lager. Kombinera dem med svarta löparshorts. För skorna, använd bara ett par svarta och vita löparskor för att slutföra kläderna i stil.

Vit crop top med svart vindbyxa och skinny jeans med höghastighetsknapp

vit crop top med svart vindjacka och uppdragna skinny jeans
källa

I dagens modevärld finns det en mycket tunn linje mellan sportig och reserverad sexig. Som du kan se från denna outfit kan en enkel crop top som gör att du kan visa lite hud redan få dig att se väldigt attraktiv ut medan du fortfarande ser naturlig och sportig ut. För att forma denna enkla men fantastiska outfit kan du helt enkelt bära en vit beskuren t-shirt med en svart slim fit vindjacka. Kombinera dem med svarta smala jeans med hög midja och knappar. För skorna, använd bara ett par vita sneakers för att komplettera det härliga och lättillgängliga utseendet.

Överdimensionerad jacka med vit T-shirt och blå skinny jeans

överdimensionerad jacka med vit T-shirt och blå skinny jeans
källa

För att uppnå det luftiga och avslappnade streetlooket, perfekt för avslappnade hangouts, kan du helt enkelt ha på dig en svart oversize windbreaker över en vit t-shirt. Kombinera dem med ljusblå skinny jeans och vita träningsskor för att göra det coola utseendet.

Svart, vit och röd vindjacka med beskurna skinny jeans

svart vit och röd vindjacka med korta skinny jeans
källa

För att uppnå detta ungdomliga och färgglada utseende, använd bara en vit t-shirt med en svart, röd och vit vindjacka på toppen. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. Använd ett par svarta och vita sneakers för att slutföra kläderna.

Här är de svarta windbreaker-outfitidéerna som kan hjälpa dig att se bra ut. Prova dem så kommer du att älska dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*