Hur man bär svart strappy klänning

Hur man bär svart strappy klänning

Som ett fan av de strappiga sandalerna märker jag att de dekorativa remmarna verkligen kan göra outfit mer elegant. Så jag tänkte, vad händer om remmarna är en del av klänningen och inte en del av skorna? Naturligtvis finns det en sådan artikel och det är den svarta strappy klänningen. Medan jag forskade för att sammanställa den här listan över de bästa svarta strappy-klänningarna, fann jag att det finns så få bilder och diskussioner om den strappy dress. Jag tog lite extra tid på att avsluta detta blogginlägg och jag hoppas att det här är något bra och, viktigast av allt, användbart för dig.

Svart, figur-kramande midiklänning med axelband


källa

Till skillnad från de remma skorna, kan en strappy klänning designas ännu mer kreativt, eftersom det finns många alternativ för att placera de dekorativa remmarna. För att starta listan kommer jag att ge dig en liten överraskning genom att visa dig denna mer unika svarta kroppskrama midiklänning med remmarna nära axelområdet. För att utforma en klänning som ser så iögonfallande ut på egen hand, kan du helt enkelt bära den med ett par svarta klackar och en svart handväska.

Asymmetrisk axelbandslös svart klänning

asymmetrisk axelbandslös svart remsklänning
källa

Den här svarta klänningen är en riktigt snygg bodycon-klänning. Den använder en knepig remdesign för att skapa ett asymmetriskt snitt som gör att sektionen runt de två axlarna ser annorlunda ut. För skorna kan du antingen bära vanliga svarta klackar eller svarta sandaler med rem.

Svart strappy klänning med öppen rygg

svart strappy klänning med öppen rygg
källa

Detta är en sexig svart öppen rygg och flare klänning. En öppen ryggskärning görs ofta i form av en korsbandsdesign, som visas på bilden. Det skulle se mer elegant ut än en öppen design utan remmar. Denna outfit erbjuder också ett bra urval av skor som passar perfekt till klänningen. Det är ett par stövlar med öppen tå.

Svart urklippt bodycon knälång klänning

svart, figur-kramande, knälång klänning
källa

Beroende på hur du ser det kan den här klänningen kallas en strappy klänning eller en utklädd klänning. Så länge det ser bra ut spelar det ingen roll vad du kallar det. Du kan enkelt utforma den här svarta kroppskramningsklänningen genom att bära den med svarta mockafotklackar. Du borde ha en minimalistisk men ändå fantastiskt snygg outfit.

Svart rygglös remskridskoåkningsklänning

svart rygglös strappy skater klänning
källa

En svart skaterklänning är vanligtvis ett bra val för en cocktailparty, speciellt om du vill se yngre och mer energisk ut. Denna svarta rygglösa axelbandsklänning är inte bara söt utan också väldigt sexig. Baksidan är knappt täckt av några glesa remmar för att utsätta din vackra rygg. Detta blir en fantastisk outfit om du inte har något emot att visa upp lite hud.

Svart, remformad, figurkramande klänning med öppen rygg

svart, remformad, figurkramande klänning med öppen rygg
källa

Jämfört med klänningen i den tidigare klädseln, har den här svarta figurklädda öppenryggsklänningen några bredare remmar för att täcka ryggen. Denna outfit är mer feminin och mogen.

Bodycon-klänning med turtleneck och remmar i sidorna

Turtleneck bodycon klänning remma sidor
källa

Om du sätter ihop sköldpaddan och en bodycon-klänning skulle det redan vara en mycket unik och elegant klänning. Den här klänningen gick till och med ett steg längre genom att lägga till en strappy-ringning för sidorna av klänningen under armhålan. Istället för det typiska valet att bära svarta klackar, väljs rosa klackar för att göra denna outfit ännu mer iögonfallande.

Svart skaterklänning med extra remmar på axlarna

svarta åkare klär ytterligare axlar på axlarna
källa

Jämfört med några av de nämnda strappy-klänningarna har den här svarta skaterklänningen en mer diskret strappy-design. Den har helt enkelt ytterligare två dekorativa remmar som matchar de två funktionella remmarna på axlarna. Med en uppfriskande och naturlig klänning som den här, rekommenderar jag att du bär den med svarta balettlägenheter och ett subtilt silverhalsband för att hålla utseendet minimalt och vackert.

Svart strappy skaterklänning med V-ringning

svart strappy skaterklänning med V-ringning
källa

Denna svarta strappy skaterklänning liknar den förra, men har en liten V-ringad design och en något lösare snitt för att göra klänningen mer kausal och luftig. Denna klänning fungerar bäst som en del av en avslappnad street outfit. Du kan bara bära den med vita sneakers och det borde göra att du sticker ut från mängden. Du kan också dra en jeansjacka över axlarna för att få en super chic, avslappnad look.

Svart remsklänning med djup V-ringning och kavaj

svart strappy blazer med djup V-ringning
källa

Om du klär dig sexig kan du fortfarande klä dig. Använd till exempel en svart klänning med en djup V-ringning som har ett remmigt mönster i V-halsområdet. Drapera en svart kavaj över axlarna för att uttrycka lite kraft och aggressivitet. Ett par leggings och svarta klackar med remmar är ett bra komplement till det här utseendet.

Svart skiftklänning med korsrygg och låg rygg

Svart slida klänning med korsband och låg rygg
källa

Den här enkla korsremdesignen på baksidan av den svarta skiftklänningen är en bra demonstration av ”less is more”. Det är i grunden en vanlig skiftklänning med en liten twist. Och den här gången tar den lilla vridningen verkligen kläderna till en annan nivå. Håll kläderna minimala genom att bära svarta klackar.

Djup, figur-kramande svart bodycon-klänning med choker

djup, kramande krage med djup V-ringning
källa

Jag är inte säker på när den svarta choker-trendklänningen började, men jag gillar verkligen hur den ser ut. Som ett exempel på en outfit som består av en svart klänning och en choker, består denna outfit av en svart bodycon-klänning med en djup V-ringning och en guldchoker. Som ett alternativ är en svart choker ett bra val, som vanligtvis ser bra ut på de flesta svarta klänningar.

Svart strappy maxiklänning i chiffong

svart axelbandsklänning i maxi-chiffong
källa

För en elegant och luftig look kan du bära en svart maxi-chiffongklänning med en djup V-ringning. Den här klänningen är också sexig och har en rygglös strappy-design. Bär gyllene klackar mycket kreativt för att lägga till en touch av elegans till den redan fantastiska outfit.

Svart, figur-kramande klänning med ett fjärilsformat snitt

svart bodycon klänning fjärilsformad skärning
källa

För ett glamoröst utseende är detta bara en söt bodycon-klänning med en fjärilsnitt framtill. Svarta ballerinaskor är ett underbart val att komplettera denna minimala ensemble.

Cross Strap Deep V Skater Black Skater Dress

djupsvart skaterklänning med djup V-ringning och korsband
källa

För en återhållsam sexig och ung look kan du välja en svart skaterklänning med en djup V-ringning som har en kreativ korsremdesign på kragen. Jag rekommenderar att du bär svarta ankelremmar med öppen tå. För fler outfitidéer för liknande skor, kolla in ditt blogginlägg om att bära klackar i fotled.

Här är de svarta strappy klänning outfit idéer som jag gjorde en hel del forskning. Jag hoppas att listan hjälper dig att få lite inspiration att komma med dina egna underbara outfitidéer. För att vara bra på något kan du alltid börja med att imitera andras bästa arbete. Allt du behöver göra är att lägga till en twist här och där för att göra det till din egen sak så småningom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*