Hur man bär svart sportrock

Hur man bär svart sportrock

Jag vet att det finns många av er som gillar att bära svart. Vissa av er gillar det helt enkelt för att du gillar den mörka och svala känslan medan andra gillar det eftersom det ser smalt och tunt ut. Det är ingen tvekan om att du kan se bra ut med svarta bitar som den svarta kavajen och den svarta läderjackan. Men om du letar efter något mer avslappnat att ha på dig på helgen eller till och med när du kör, kan du istället ha en svart sportrock. Bara para ihop den med en skjorta, och löpshorts eller skinny jeans gör vanligtvis mycket bra. För att bättre visa dig hur du utformar det har jag sammanfattat några riktigt fina idéer för svart pälsdräkt för att visa dig. Låt oss dyka in.

Svart sportrock med mörkgrå skinny jeans


källa

Låt mig börja den här listan med coola outfitidéer med ett väldigt enkelt gatutseende som inte borde vara svårt att dra. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart sportrock över en vit t-shirt. Kombinera dem med grå skinny jeans. För skorna, använd bara ett par vita sneakers för att avsluta klädseln snyggt.

Svart sportrock med matchande t-shirt och nylonlöpningsshorts

svart sportrock med matchande t-shirt och nylonlöpningsshorts
källa

Här är en outfit du kan ha på dig för att springa eller jogga. För att forma denna outfit kan du bära en svart sportjacka över en svart t-shirt eller en svart sporttopp. Kombinera dessa bitar med matchande byxor i svart nylon med en avslappnad passform. För skorna, ha ett par svarta och vita löparskor för att se sportiga och attraktiva ut.

Svart, halvblank sportjacka med vit t-shirt med scoop-hals

svart, halvblank sportjacka med vit t-shirt med scoop-hals
källa

Nu, låt oss komma tillbaka till en avslappnad streetoutfit som du kanske vill ha på dig för avslappnade hangouts eller till och med för matbutiker. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit, löst sittande t-shirt med scoop-hals med en lite överdimensionerad svart sportrock över. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och vita sneakers för en avslappnad och ren finish.

Svart och vit randig mock-neck dragkedja med sportjacka med longline-t-shirt

svartvitt randig sportjacka med mock-hals med dragkedja och lång-t-shirt
källa

Här är en väldigt snygg och avslappnad skiktad outfit som ser super sportig och luftig ut. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart tunika-T-shirt med en svart och vit randig sportrock för mock-hals för att skapa några snygga lager. Koppla ihop dem med grå joggebyxa och ett par vita och svarta löparskor för att komplettera utseendet.

Svart sportjacka med dragkedja och löpshorts

svart sportjacka med dragkedja och löpshorts
källa

Detta är en väldigt lågprofildräkt som du kan bära både som en streetdräkt och en löpdräkt. För att uppnå denna outfit kan du helt enkelt bära en svart sportjacka med dragkedja och en vit t-shirt för toppen. Koppla ihop dem med svarta löpshorts och svarta sneakers för det coola helt svarta utseendet.

Svart och vit randig baseballjacka med tryckt t-shirt

svart och vit randig baseballjacka med tryckt t-shirt
källa

Det här är en ungdomlig outfit som du kan bära som en casual casual outfit som lutar sig mot den avslappnade sidan. Bär en svart basebolljacka med subtila vita randiga detaljer och en vit tryckt t-shirt. Koppla ihop dessa bitar med svarta skinny jeans och svarta läderstövlar för att se snygga och smala ut.

Svart och vit färgblock sportrock med löpande leggings

Svart och vit färgblock sportrock med löpande leggings
källa

Vissa av er kanske tycker att en heltäckande sportjacka ser lite för mörk och tråkig ut efter sin smak. I så fall kanske du vill ha en vit och svart färgjacka sportjacka istället. Kombinera bara den coola jackan med en rosa linne med en scoop-halsringning och svarta löparshorts. Bär ett par vita sneakers för att se rena och uppfriskande ut.

Bourgogne och svart långdräkt sportrock med miniklänning

Bourgogne-röd och svart långfärgad sportrock med miniklänning
källa

Detta är en sällsynt damliknande outfit som du kan bygga runt en svart sportrock. I detalj kan du bära en vinröd-röd och svart långdräkt sportrock med ett färgblock som kärnan i din outfit. Koppla ihop den med en svart mini tankskiftklänning. För skorna, ha på dig ett par svarta och vita höga Converse för att se ungdomliga och eleganta ut.

Svart och citrongul sportjacka med löparshorts

svart och citrongul sportjacka med löparshorts
källa

Här är ett mycket enkelt men iögonfallande utseende. För att få en sådan look är tricket att bära lite chockerande gult. I detta fall är jackan en svart och citrongul sportjacka. Du kan enkelt kombinera den med en vit t-shirt och svarta löparshorts. Använd ett par svarta och gula löparskor som passar perfekt med jackan.

Svart och vit tryckt vindjacka med leggings

svartvitt tryckt vindjacka med leggings
källa

Här är en snygg och sportig löpardräkt som gör att du sticker ut från mängden. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart linne med en svart och vit tryckt vindfärgad windbreaker. Koppla ihop dem med svarta löparskor och ett par svarta och vita löparskor för att komplettera utseendet vardagligt.

Svart mock-halsjacka med matchande löpbyxor

svart mock neck jacka med matchande löpbyxor
källa

För att uppnå detta absolut minimalistiska utseende kan du bära en svart sportrock med en svart sporttopp för toppen. Kombinera dem med matchande svarta löparbyxor eller svarta träningsbyxor av avslappnad nylon. För skorna, använd ett par svarta och vita löparskor för att se enkla och snygga ut.

Svart casual sportjacka med gul dragkedja

svart casual sportjacka med gul dragkedja
källa

Här är en skarp, men ändå ganska oskyddad look. För att få en sådan look kan du bära en svart sportrock med en gul dragkedja. För resten av kläderna kan du ha på dig en vit t-shirt och svarta skinny jeans. Bär ett par svarta och vita träningsskor för att skorna ska se avslappnade och rena ut.

Svart konstläder sportjacka med grå V-ringad t-shirt

svart syntetiskt läderjacka med grå V-ringad t-shirt
källa

En mycket tunn svart syntetisk läderrock kan också betraktas som en sportrock. Du kan para ihop den med en grå djup V-ringad t-shirt och svarta chinos. För skorna kan du bära ett par svarta balettlägenheter för att hålla kläderna rena och snygga.

Hoppas att du tyckte om de svarta sportrock-idéerna jag just delade. Testa dem om du vill se avslappnad och känna dig bekväm samtidigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*