Hur man bär svart spetsskjorta

Hur du skulle utforma en vit skjorta skiljer sig mycket från hur du skulle utforma en svart skjorta. Det är därför jag har delat upp outfitidéerna för spetsskjortor i en serie med två blogginlägg. Efter att ha pratat om den feminina och uppfriskande vita spetsskjortan tidigare, idag ska jag prata om den mörkare och djupare svarta spetsskjortan. Det är inte så svårt att utforma alls. För att göra det ännu enklare för dig har jag sammanfattat några av de bästa idéerna för svart spetsskjortkläder för dig. Låt oss hoppa direkt in.

Svart spetsskjorta med vita skinny jeans


källa

Jag börjar klä med en liten överraskning för dig. Nej, jag tänker inte börja med den superlätta svarta dräkten eller en typisk svartvitt dräkt. Jag ska faktiskt kasta lite av gepardelementet i mixen. För att uppnå denna vackra och unika outfit kan du bära en svart spetsskjorta med vita skinny jeans. Bär ett par crepe och svarta rutiga klackar för att matcha bitarna. För en magisk touch, bära en cheetah koppling.

Svart kortärmad spetsblus med vit knäppningskjorta

svart halvärmad spetsblus vit skjorta med knappar
källa

För en unik lagerlagring som du definitivt kan ha på dig på kontoret, ha på dig en vit nedskjortad skjorta och svart spets halvärmad blus över skjortan och låt kragen och ändarna på skjortan kika ut. Bär dem med svarta smala byxor och svarta spetsiga tåpumpar för att slutföra detta semi-formella utseende.

Svart blus med klockärmar och smala jeans

Smala jeans med en svart klockärmad blus
källa

För en mörk och cool look, gå till en svart virkad spetsskjorta. Koppla ihop den med svarta skinny jeans och svarta ankelstövlar med ankelstövlar för att se helt svarta ut. Om det inte är tillräckligt mörkt, bär en svart läderhandväska och solglasögon för att komma in i extremt mörkt läge.

Använd den med svarta skinny jeans och klackar

svarta skinny jeans
källa

För en mer feminin och glamorös look, bära en svart skjorta med några söta och stora blommiga spetsdetaljer. Återigen kan du enkelt para ihop den med svarta skinny jeans för att se smal och lång ut. För skorna rekommenderar jag starkt att du bär ett par svarta ankelremmar med öppen tå för att ge en elegant touch till det övergripande utseendet.

Vit blommig topptröja med blå skinny jeans

vit blommig spetsskjorta blå rippade skinny jeans
källa

Detta är en outfit som ser både snygg och vacker ut. Det är den typ av casual outfit som du kan ha på dig för att träffa vänner eller shoppa. Bär en svart skjorta med spetsknappar på toppen. Kombinera den med blå tvättade och rippade skinny jeans. Kombinera dessa bitar med ljusrosa spetsiga klackar och en rosa läderhandväska för att se feminin och elegant ut.

Svart djupärmad spetsskjorta med djup V-ringning och läderbyxor

svarta läderbyxor med djup V-ringning och halva ärmar i läder
källa

Om du ska på ett formellt cocktailparty för evenemanget och inte egentligen är en person med klänningar, eller om det bara är ditt 10: e parti för året och du vill ha på dig något annat, här är ett snyggt och lämpligt alternativ för dig. För att uppnå detta stiliga utseende kan du bära en svart spetsad v-ringad skjorta och svarta läderbyxor. Använd svarta klackar med öppen tå med ankelband för en feminin touch. För fler outfitidéer för liknande skor, kolla in vårt blogginlägg på svarta ankelbandsklackar.

Svart chiffongskjorta med spetsdetaljer

Spetsdetaljer i svart chiffongskjorta
källa

För en damliknande och vacker look kan du bära en svart miniraterad chiffongkjol för att klä dig som flickan bredvid. Kombinera kjolen med en svart chiffongskjorta med feminina spetsdetaljer. Om du inte vet hur du ska avsluta, para ihop svarta strumpor med svarta mockaklackar för en glamorös helsvart outfit.

Svart spets knapp-up skjorta med shorts

svarta spetsshorts med knappar
källa

Vad sägs om en outfit som innehåller en avslappnad men snygg och snygg outfit som innehåller ett par mini-shorts istället för byxor och kjolar? För att uppnå detta utseende kan du bära en lite överdimensionerad svart spetsskjorta med knappar och svarta chiffongminishorts. Bär den med svarta ankelband med klackar med öppen tå och en guldhandväska för att göra din outfit stilfull.

Halvlång spetsskjorta över svart bh-topp och filthatt

halvtransparent spetsskjorta över en svart BH-filthatt
källa

För en sexig look med låg vikt kan du välja en halvskuren svart spetsskjorta och bära den över en svart bh-topp. För att göra outfiten både snygg och sexig kan du kombinera skjortan med svarta läderbyxor och svarta mockaskor. Använd en svart filthatt för att lägga till en konstnärlig och unik touch till din outfit.

Svart spets knapp upp skjorta med cheetah kopplingsficka

svart spets knapp gepard cheetah kopplingsväska
källa

För dig som letar efter en feminin och vacker halvformell klädsel att ha på kontoret är den här kläderna något att tänka på. För toppen är det bara att bära en svart spets-skjorta med knäppning. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans för att se smala och eleganta ut. Bär ett par svarta bandiga sandaler och en cheetah-koppling för att komplettera din outfit på ett unikt och elegant sätt.

Använd den med svarta läder leggings och klackade ankelstövlar

svarta läder gamacher ankelstövlar med klackar
källa

Här är en helt sexig outfit som ser väldigt snygg ut samtidigt. Bär en skjorta i hals med mesh och svart spets. Kombinera den med svarta läderbyxor för att ge det sexiga utseendet en snygg touch. Du kan enkelt kombinera outfit med svarta läderstövlar. Eller om du känner för det kan du bära ett par svarta spetsiga stövlar med öppna spetsar för att se mer feminina ut, som visas på bilden ovan.

Hoppas du gillar de svarta spetsskjortoutfitidéerna som jag visade dig ovan. Att ersätta dina typiska svarta skjortor med svarta spetsskjortor kan som du ser få dig att se mycket mer feminin och attraktiv ut. Och du behöver definitivt inte göra det varje dag. Gör det bara då och då för att se mer unikt ut och ha kul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*