Hur man bär svart spets kjol

Hur man bär svart spets kjol

Ibland vill du bara ha några extra detaljer i din kjol som kan få fram en mer sofistikerad karaktär i dig. I det här fallet kan en svart spetskjol bara göra det. De finns i många olika former, som minikjolar, midikjolar och maxikjolar. Eftersom du inte faktiskt ser människor som bär svarta spetskjolar kanske du undrar vilken topp eller jacka du ska ha med en svart spetskjol. Oroa dig inte, att svara på dessa frågor är i grunden det enda syftet med blogginlägget. Låt oss kolla in några av de bästa idéerna för svart spets kjol outfit jag har sammanställt åt dig.

Svart midispetskjol och grå tröja med V-ringning

svart midi spets kjol grå tröja
källa

Jag börjar listan med en riktigt intressant lista som innehåller ett par härliga knästövlar. För toppen kan du bära en tröja med en ringning. Använd sedan en svart midispetskjol. Observera att kjolens inre lager faktiskt är en miniklänning och det yttre spetsskiktet är en midiklänning. Det är därför den del av klänningen som ligger under knäna är halvgenomskinlig och visar knähöga stövlar. Använd ett svart halsband för att matcha spetsklänningen och lägg till en extra touch av elegans i utseendet.

Maxi spets kjol med svart tröja


källa

För ett snyggt och klokt helt svart utseende kan du bära en maxi-spetskjol med en svart bodycon-tröja. Lägg till svarta ballerinaskor i denna minimala outfit.

Bär med en vit slips Waist Blazer

knälång spets kjol med vit slips och midja blazer
källa

För en kreativ men ändå professionell arbetsdräkt kan du kombinera en svart spetskjol med en vit kavaj med slips. För skorna kan du helt enkelt ha på dig klackar eller svarta sandaler med rem.

Vit skjorta med knäppning och spets kjol med hög midja

vit knapp upp skjorta med hög midja spets kjol
källa

För en elegant arbetsdräkt kan du bära en figurkramande vit skjorta med knappar och en knälång svart spetskjol. Nakna klackar passar perfekt med resten av kläderna.

Svart slips i midjan och midikjol med spetsar

svart slips midja blus midi svart spets kjol
källa

Som en annan feminin arbetsdräkt kan du bära en midi-spetskjol med en svart blus med slips. Använd svarta klackar för att komplettera utseendet.

Maxi spetsklänning med svart tröja med rund hals

Maxi spets klänning svart tröja med rund halsringning
källa

Om du föredrar ett platt utseende och ändå vill ha spetsens elegans kan du bära en svart maxiklänning med tröja med rund hals. Håll utseendet minimalt genom att bära färgkoordinerade svarta klackar.

Svart skjorta med knappar och minikjol

svart mini spets kjol skjorta med knappar
källa

Medan vita skjortor med knappar ofta är lättare att utforma, kan du faktiskt bära en svart och se bäst ut genom att para ihop den med en svart minispetskjol. För skorna skulle jag välja antingen svarta sandaler eller ljusrosa klackar.

Vit västtopp och luftig maxikantspets kjol

vit väst topp luftig maxi spets klänning
källa

Denna outfit är så enkel och luftig jämfört med resten av listan. Det här är min favoritdräkt på listan eftersom det är sällsynt att se en spetskjol bära så luftig. Du bär bara den svarta maxispetskjolen med en vit västtopp. De strappiga sandalerna är så viktiga för att hålla ljuset och det enkla utseendet konstant.

Använd den med en svart skinnjacka

svart knälång spets kjol i läderjacka
källa

Det är intressant att när du parar ihop en spetsklänning med något mörkt som ser ut som en svart skinnjacka, ser outfiten fortfarande väldigt feminin ut utan att den mörka sidan tar kontroll. Denna unika outfit består av en vit t-shirt, en svart lädermotojacka, en knälång spetskjol och svarta plattformsklackar.

Bär med en krämfärgad topp med spetsärmar

krämfärgad spetskjol med hög midja
källa

För ett absolut feminint utseende kan du kombinera en spetsklänning med en topp som också har ett spetselement. Till exempel består denna outfit av en krämfärgad tröja med spetsärmar för toppen och en hög midja spets kjol och kala klackar för botten. Färgkombinationen är inte bara vacker för denna outfit, den figurkramande toppen och den höga midjan med utsvängda kjolar gör att du också ser lång och smal ut.

Bär med Svart Crop Top

Crop top maxi svart klänning
källa

Vad är ett sexigt sätt att utforma en svart midikjol med hög midja? Bär bara den med en svart gröda topp som exponerar en halv tum av din övre buk. Ett par svarta mocka klackar med öppen tå passar ganska bra med kläderna.

Svart spets kjol med rund halsringning

Stickad tröja med svart spets kjol
källa

Här är en annan outfitidé som innehåller en kjol med hög midja, men den här gången är det en minikjol. Bär en svart stickad tröja för toppen. Kombinera den sedan med en midjekjol med hög midja. Det borde kunna flytta midjan visuellt så att du ser tunn och lång ut. För ett mer elegant utseende kan du bära svarta sandaler med rem. Om du föredrar att klä dig mer avslappnat kan du bära svarta tofflor som visas på bilden.

Använd den med en kort långärmad tröja

kortvarig långärmad tröja, spetskjol
källa

Detta är en annan outfit som inkluderar den svarta crop top, men på grund av skillnaden i snitt och skoval är denna outfit faktiskt en bra outfit för power dressing. Bär en långärmad svart crop top för toppen. Koppla ihop den med en hög midja svart midispets kjol. Slutför kläderna med kraft genom att bära solida svarta klackar.

Jag hoppas att du nu har insett att du faktiskt kan införliva svarta spetskjolar som en del av dina dagliga outfitidéer. Den svarta spetskjolen är definitivt en av de saker som bara är lite svåra att utforma. Jag går så långt som att säga att det är lätt att se besvärligt ut om du inte utformar det rätt. Så jag har sammanställt listan så att du kan använda den som referens. Slutligen måste du utveckla dina färdigheter för självbedömning. Du måste kunna titta i spegeln och säga ärligt om det fungerar eller inte. När du väl har utvecklat den färdigheten finns det massor av roliga saker att leka med dina outfitidéer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*