Hur man bär svart slits klänning

Hur man bär svart slits klänning

Det finns ett allmänt intryck av att slitklänningen får dig att se sexig och lite överst. Sanningen är att det finns några högklackade klänningar som ser mer märkbara ut än de som har en subtil slitsdesign. Och för dig som vill se mer iögonfallande och djupare är att välja den svarta slitklänningen ett mycket bra alternativ. För att visa dig hur du utformar det har jag sammanfattat några av de bästa idéerna för svart slits outfit som jag kunde samla på. Låt oss nu dyka in.

Svart maxiklänningsklänning med spagettiband och remmar i sandaler


källa

Medan de flesta svarta slitsklänningar främst är avsedda för cocktailparty och barnvagnar, finns det några med en naturlig design som också är lämpliga för arbete. Jag ska starta den här listan med outfitidéer med en business casual outfit. För att forma det här utseendet kan du bära en svart spaghetti V-ringad maxiklänning. Koppla ihop den med svarta sandaler för att komplettera utseendet.

Svart långärmad maxiklänning med en urringning och en urringning

svart långärmad maxiklänning med scoop-halsringning och scoop-neckline
källa

Här är en mycket fin och minimalistisk helt svart outfit som kan få dig att se reserverad sexig och attraktiv ut vid en semi-formell eller formell händelse. För att uppnå detta utseende kan du bära den svarta långärmade maxiklänningsklänningen. Kombinera klänningen med ett par ikoniska svarta spetsiga höga klackar för att se snygga och rena ut.

Svart ärmlös knälång, figur-kramande slitsklänning med bälte

svart ärmlös knälång, figur-kramande slits klänning med bälte
källa

Här är ett väldigt snyggt, balanserat och elegant affärsavslappnat utseende. Klänningen här är en svart ärmlös knälång bodycon-klänning med en mini-v-ringning och sidoslits som kommer med ett svart smalt bälte som gör att midjan ser smalare ut. Kombinera klänningen med en svart läderhandväska och svarta ballerinor för att se mer elegant och professionell ut.

Svart från axeln golv-längd flytande slits klänning

svart av axel golv längd flytande slits klänning
källa

Detta är en sexig klänning med låg nyckel som är perfekt för barnvagnar eller andra formella tillfällen. Det fantastiska med den här klänningen är att du inte behöver visa för mycket hud. Allt du behöver göra är att visa dina axlar och krageben. I detalj är klänningen en axellös, asymmetrisk, flytande, golvlång, delad klänning. Kombinera klänningen med svarta klackar med öppen tå med ankelband för att se elegant och smal ut.

Svart fyrkantig halsringning Midi Bodycon klänning

svart fyrkantig midi bodycon klänning med halsringning
källa

För dig som föredrar att se lite mer unik ut, här är en ganska kreativt designad cocktailklänning som kan hjälpa dig med det. Klänningen här är en svart midikroppsklänning med en fyrkantig halsringning och en subtil slitsdesign i mitten. Kombinera klänningen med ljusrosa spetsiga klackar för att se snyggare och damlikare ut.

Svart, halvtransparent, golvlång, slitsad spetsklänning

svart, halvtransparent, golvlång klänning med slitsspetsar
källa

För att se mer elegant och mogen ut, är det en bra idé att lägga till lite spets och ett halvklart element i mixen. Du kan göra det genom att bära den här svarta, halvklara maxiklänningen med hög slits. Koppla bara ihop klänningen med ett par svarta mockaskinnhöga klackar för en ren och elegant finish.

Svart maxiklänning med dubbla slitsar och urringning

svart maxiklänning med scoop-halsringning och dubbel slits
källa

Även om en ensidig slitsklänning vanligtvis ser mer elegant ut, kan en klänning med dubbla slitsar få dig att se extra sexig och luftig ut. Till exempel, här är en underbar svart golvlång, utsvängd, dubbelskårad klänning med en urringning. Bär klänningen med svarta öppna tåremmar för att komplettera utseendet.

Svart ärmlös midi hög split klänning med rem med tåklack

svart midi hög split ärmlös klänning med öppna remmar klackar
källa

Detta är ett mer ungdomligt och tillgängligt utseende eftersom hela utseendet är mer naturligt och snyggt. För att polera av denna outfit, rocka en svart ärmlös midiklänning i bodycon. Kombinera klänningen med ett par svarta klackar. Resultatet är en mycket attraktiv och enkel helt svart outfit.

Svart maxiklänningsklänning med filthatt

svart maxi-skiftklänning med filthatt
källa

För att uppnå detta luftiga och snygga utseende, perfekt för en cocktailparty eller en avslappnad utomhusfest, kan du bära en svart maxiklänning i spaghettiband med en subtil design med låg slits. Kombinera klänningen med svarta sandaler för en mer avslappnad look. Lägg till en svart filthatt i kläderna för att se mer konstnärlig ut.

Ärmlös, figur-kramande maxiklänningsklänning med silver, öppen tåklack

ärmlös, figur-kramande maxiklänningsklänning med silver, klackar med öppen tå
källa

Detta är en mycket minimal och elegant outfit som är perfekt för både semi-formella och formella evenemang. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart ärmlös bodycon-klänning med hög slits. Koppla ihop den med höga klackar i silver med öppen tå. Du kan också bära en svart kopplingsväska för att göra outfit ännu mer elegant och elegant.

Off The Shoulder golvlång slitklänning med remmar i sandaler

Off-the-shoulder, golvlång, slits klänning med remmar sandaler
källa

För dig som inte vill ha djupa V-ringade klänningar men vill se återhållen sexig ut, är en axelbandslös klänning verkligen ett mycket bra val. Du kan till exempel ha på dig en svart maxiklänningsklänning från axeln för att visa upp axlar, krageben och ben. Kombinera klänningen med ljusrosa bandiga sandaler för att se ladylike och uppfriskande.

Halter Neck Fit och Flare Belted Maxi Slit Dress

Halshållare och utsvängd maxiklänningsklänning med bälte
källa

Det här är en väldigt fin och avslappnad klänning som också får dig att se lång och smal ut. Det är en svart maxiklänning med halterneck och bälte som gör att överkroppen ser extra tunn ut. För skorna, ha ett par svarta klackar med öppna tå för att se elegant ut.

Svart och vit randig kortärmad mini bodycon-klänning

svartvitt randig, kortärmad, figurklädd miniklänning
källa

För att se snygg och ungdomlig ut kan du bära en vit och svart randig kortärmad miniklänning med en subtil slitsdesign. När du bär den här klänningen som en del av en streetoutfit, använd bara vita sneakers för att komplettera utseendet.

Silver och svart tvåfärgat paljettklänning med djup V-ringning och djup slits

silver och svart, tvåfärgad paljettklänning med djup V-ringning och slits
källa

Detta är en vacker och elegant balklänning. I detalj är det en silver- och svart tvåfärgad maxislittklänning, med den övre delen en silverfärgad topp med en djup V-ringning. Koppla ihop klänningen med svarta öppna klackar för att se attraktiv ut.

Hoppas du tyckte om de svarta slitsdräktidéerna jag bara pratade om. För dig som letar efter sexiga kläder med låg vikt som också kan få dig att se vacker och djup ut, är listan ovan något att leka med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*