Hur man bär svart slida klänning

Hur man bär svart slida klänning

Vissa människor kanske undrar vad som är skillnaden mellan en skiftklänning och en skiftklänning? Deras enda skillnad är att klänningen samlas i midjan för skiftklänningen, medan skiftklänningen är något lös från topp till botten. I det här blogginlägget ska jag prata om den svarta skiftklänningen, en av de enklaste sakerna att forma. Jag har sammanställt en lista över de bästa sätten att bära den svarta skiftklänningen. Låt oss titta på dem nu.

Svart skiftklänning med V-ringning och svarta klackar


källa

En svart skiftklänning är extremt lätt att forma. Du kan knappast gå fel när du kombinerar det med stycken. Som ett exempel kan du bära en svart v-ringad mantelklänning med svarta klackar för ett snyggt och minimalistiskt utseende som är perfekt för både affärs- och formella tillfällen.

Svart paljettskiftklänning med balettklack

svart paljetter slida klänning balettklackar
källa

För en mer mogen och elegant outfit som du kan bära till ett cocktailparty eller formellt tillfälle, överväga denna svarta paljettskiftklänning. Du behöver verkligen inte göra mycket för att utforma den vackra klänningen. Håll det enkelt genom att para ihop det med svarta balettlägenheter och en svart handväska.

Svart och vit skiftklänning med vita tofflor

Svart och vit skiftklänning och vita tofflor
källa

Efter att ha sett två formella sätt att bära en svart skiftklänning, låt oss utforska en outfit som är avslappnad och snygg. Bär bara en svartvit randig skiftklänning med vita tofflor. Du kan ge en särskilt snygg touch med en jeansjacka.

Skiftklänning med rund halsringning och ljusrosa klackar

Skiftklänning Skiftklänning ljusrosa klackar
källa

Uttrycket ”mindre är mer” är ofta korrekt när det gäller arbetskläder. Minimala kläder ser inte bara snygga och professionella ut, de är också mycket bekväma att bära. Om du vill ha en svart klänning med rund hals, som en minimalistisk klädsel, är det bara att koppla ihop den med ljusrosa klackar och en svart handväska. Dräkten visar perfekt konceptet ”skönhet är lika med enkelhet”.

Ärmlös svart klänning med ett brett guldbälte

ärmlös svart klänning bred gyllene bälte
källa

Om du gillar att klä dig med kraft men inte vill se så seriös ut genom att ha på dig kostymer hela tiden, kan det vara en bra lösning att bära ett gyllene element. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart mantelsklänning med kala öppna klackar och en elfenbenficka. Bär framförallt ett brett guldbälte för ett kraftfullt utseende.

Tie midja svart skiftklänning

Tie midja svart skiftklänning
källa

För en feminin, helt svart outfit kan du välja en svart klänning med en charmig design med slips. Koppla ihop klänningen med svarta klackar med ankelband och en svart puls för att se elegant och snygg ut.

Svart skiftklänning med genomskinlig krage

svart slida klänning med transparent krage
källa

En axelbandslös svart slida klänning kan göra att du sticker ut från mängden på en cocktailparty med människor som bär typiska cocktailklänningar. Missförstå mig inte. Jag älskar cocktailklänningar. Jag tycker bara att det är kul att överraska människor ibland när du har på dig något sexigt som den här svarta klänningen. Klänningen har ett fint rent överlägg i krageområdet vilket gör klänningen mycket mer elegant. Du kan enkelt kombinera klänningen med svarta klackar.

Använd den med en militärjacka och vita sneakers

Militärjacka vita sneakers
källa

Vanligtvis bärs en svart mantelklänning antingen som en halvformell eller formell klänning, men den kan också bäras som en riktigt avslappnad klänning om du parar ihop den med rätt skor och jacka. Bär till exempel den svarta klänningen med en militärjacka och vita sneakers för att skapa detta avslappnade men feminina utseende.

Svart skiftklänning med bälte och vita ränder

svart skiftklänning med bälte och vita ränder
källa

Den här klänningen är en unik och elegant skiftklänning med smala vita ränder. Den kommer också med en bedårande detalj, det svarta smala bältet. Kombinationen med svarta klackar skulle göra kläderna helt rena.

Svart klänning med vit spets

svart klänning vit spetsdyna
källa

Det här är en annan elegant klänning som du kan ha på dig vid formella tillfällen. Den består av två delar, den axelbandslösa svarta skiftklänningen och den vita spetsöverdelen med halva ärmar. Medan svarta klackar skulle vara ett säkert val för klackar, skulle jag rekommendera kala öppna klackar för att ge extra elegans till kläderna.

Svart skiftklänning med halva ärmar och höga läderstövlar

svart skiftklänning med halva ärmar, lårhöga läderstövlar
källa

De flesta av de nämnda kläderna är klackar som ett val för skor. Låt oss prata om något helt annat. För att uppnå ett snyggt utseende som accentuerar dina långa ben kan du bära en svart slida klänning med halva ärmar och lårhöga läderstövlar. Denna outfit är definitivt iögonfallande, men uppriktigt sagt är den nog den svåraste på listan. Du vet aldrig om du inte försöker. Testa det och se om du har vad som krävs för att dra av denna outfit.

Svart klänning över rutig knapp-up skjorta

svarta rutiga ärmar
källa

Den här är intressant och använder en skiktningsteknik. Bär den svarta klänningen över en svartvit rutig skjorta med knappar. Lägg till ett par mönstrade strumpor och svarta läderklackar i ekvationen.

Använd den med svarta oxfordskor

svart oxford skor klänning outfit
källa

Här är ett annat avslappnat sätt att bära en svart skiftklänning som har en glamorös känsla för studenter. Bär bara den svarta klänningen med ett par svarta oxfordskor och håll frisyren enkel för att skapa detta rena och minimalistiska utseende.

Svart kavaj med klädsel i lädermantel

svart klänning i blazerskinn
källa

En klänning i svart skinnkläder gör att du ser riktigt snygg ut. Det är vettigt att ha den i stil genom att skjuta en svart kavaj över axlarna och den svarta klänningen. Lägg till ett par svarta ballerinaskor i ekvationen.

Svart klänning med kavaj och leggings

svart blazer leggings
källa

För en mer formell arbetsdräkt kan du bära en svart kavaj över en skiftklänning. Kombinera dessa bitar med mönstrade strumpor och svarta mockaskor.

Hoppas att du gillade de idéer för svart skiftklänning som jag just delade med dig. Innan du åker, var noga med att kolla in våra tusentals outfitidéer som finns på denna webbplats också.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*