Hur man bär svart skjortklänning

Hur man bär svart skjortklänning

Det här är inte det första blogginlägget för svart klänning som du hittar på den här webbplatsen eftersom vi älskar svarta klänningar väldigt mycket. I det här blogginlägget ska jag prata specifikt om den svarta skjortklänningen. Den kan bäras antingen professionellt eller sexuellt. Du behöver verkligen inte göra för mycket för att utforma det. Det räcker att lägga lite detalj till din outfit här och där för att få dig att se bra ut. Jag har samlat några av de bästa sätten att utforma den svarta skjortklänningen och jag ska dela den med dig.

Svart midjekjolsklänning med svarta sandaler


källa

En skjortklänning behöver inte vara lös eller baggy. Det kan vara smal passform och få dig att se tunn och elegant ut. Använd till exempel en svart skjortklänning med slips, svarta sandaler och en svart handväska för ett minimalistiskt, helt svart, elegant utseende.

Svart oversized skjortklänning med vita sandaler

svart överdimensionerad skjortklänning vita sandaler
källa

Om du undrar hur en löst sittande skjortklänning skulle se ut, har denna outfit svaret för dig. De ser inte riktigt klumpiga eller slarviga ut. Istället ser du avslappnad och luftig ut. Som ett exempel på ett avslappnat svartvitt utseende, använd en svart överdimensionerad skjortklänning med vita sandaler och en vit handväska.

Tie midja knälång skjortklänning

Knyt en knälång skjortklänning
källa

För denna outfit är skjortklänningen perfekt längd och snitt som gör att du ser professionell ut, vilket gör den till ett bra klädesplagg för jobbet. Det är en knälång svart skjortklänning med slips i midjan. Du kan bara para ihop den med svarta eller ljusrosa klackar.

Bär med ett brett brunt bälte och matchande plånbok

svart skjorta klänning brett brunt bälte
källa

Denna outfit är ett annat bra exempel på en arbetsdräkt. Använd den svarta slida klänningen med ett brett brunt bälte. Kombinera bältet med en plånbok i samma färg. Bär svarta sandaler för att komplettera denna avslappnade casual outfit.

Bär med en vit filthatt

vit filthatt brun bälte svart skjortklänning
källa

Om du vill lägga till lite mer touch till den tidigare kläderna, här är en intressant variant. Denna version är lite mer feminin och konstnärlig. Först och främst vill du byta ut sandalerna med bara klackar. Bär sedan en vit och svart filthatt för att ge en konstnärlig touch till kläderna.

Bär med svarta öppna klackar

svart skjortklänning med klackar med öppen tå
källa

Att inte bära bältet kan göra stor skillnad för skjortklänningen. Du kan se att det har en mer luftig och avslappnad känsla för det nu. Du kan förstärka denna känsla genom att para ihop klänningen med svarta klackar med öppna tår. Det är faktiskt lite överraskande för mig hur bra en svart portfölj passar med kläderna.

Svart skjortklänning med läderjacka

svart skjorta klänning läderjacka balettskor
källa

Vilken jacka ska jag ha på mig med en svart skjortklänning? Med den frågan i åtanke skulle jag helt enkelt föreslå två svar som är korrekta 90 procent av tiden: denimjackan och läderjackan. För den här kläderna ska jag prata om den senare. Du kan bära en svart skjortklänning med en svart skinnjacka och svarta loafers för ett snyggt och elegant utseende.

Svartvit randig midikjolklänning

svartvit randig midikjolklänning
källa

Om du verkligen gillar randiga kläder kan den här outfitidén vara något för dig. Använd en svartvit randig midikjolklänning med svarta spetsiga stövlar för ett unikt utseende. Om du tittar noga är den här skjortklänningen faktiskt en hög split klänning som låter dig visa upp dina ben lite.

Bär med ett smalt brunt bälte

svart skjortklänning smalt brunt bälte
källa

Jag nämnde några outfitidéer att du bär en skjortklänning med ett brett bälte. För denna outfit bärs ett smalt brunt bälte istället. Denna subtila förändring kan lägga mycket till stilen. Du kan se att klädseln nu är en mycket mjukare ton. Du kan helt enkelt bära klänningen med svarta ballerinor.

Svart skjortklänning med jeansjacka knuten runt midjan

svart skjorta klänning denim skjorta bunden runt midjan
källa

Jag nämnde tidigare att en jeansjacka passar bra med en svart skjortklänning. Men den här outfit är lite annorlunda än vad du kanske hade förväntat dig. Istället för att faktiskt ha på dig jeansjackan, bind den runt midjan och den svarta skjortklänningen för ett mer avslappnat och avslappnat utseende. De bruna läderstövletterna passar perfekt till kläderna.

Knälång skjortklänning med slips och ankelstövlar med spetsig tå

Tie midja knälång skjorta klänning spetsig tå ankel stövlar
källa

För att utforma en svart sammetskjortklänning kan du bära ett brett svart bälte och ett par svarta spetsiga läderstövlar.

Använd den med svarta besättningsstrumpor och oxfordskor

svart skjorta klänning crew strumpor oxford skor
källa

Du har sett massor av outfitidéer som består av fotkängorna. Den här är lite mer intressant eftersom han använder svarta besättningsstrumpor och svarta oxfordskor med den svarta skjortklänningen. Det är bara en av de små detaljerna som får dig att se mer bedårande ut.

Använd den med bruna sandaler i bohostil

Boho sandals skjortklänning
källa

För de som är fans av boho-stilen, prova den här outfit som består av en svart skjortklänning och bruna boho-sandaler. Bär en plånbok som matchar sandalens färg för att göra kläderna mer kompletta och balanserade.

Svart spetsskjortklänning med bandiga sandaler

svart spetsskjortklänningdräkt
källa

För en enkel och avslappnad semesterutseende kan du helt enkelt ha på dig en svart spetsskjortklänning med remmar.

Svart maxiklänning med hög split

svart maxi high split skjortklänning
källa

Detta är förmodligen den mest unika klänningen på listan. Det är en svart maxi-skiftklänning som du i princip kan ha på dig som en högklädd klänning. Koppla ihop denna stiliga outfit med svarta mockaskor.

Jag tyckte verkligen om att skriva om dessa idéer för svart skjortklänning, eftersom jag verkligen älskar svarta klänningar. Hoppas du tycker att det är roligt att läsa det och viktigast av allt, prova några av kläderna för att lägga till mer variation i ditt modespel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*