Hur man bär svart skiftklänning

Vad är det första som kommer att tänka på när du säger slida klänning? För mig är det Twiggy i sin berömda rosa skiftklänning. Du kanske också kommer ihåg Jackie O som bär den svarta skiftklänningen.

Förutom en läderjacka, en trenchcoat och en vit skjorta är en shift-klänning en viktig del av ”crewet” i din garderob. Du bör definitivt äga en, eller ännu bättre, för att ha fler av dem i olika färger.
Denna bit har klarat tidens test och frågan är hur man bär den och ser helt modern ut.

Här ser vi hur du kan bära en klassisk – den svarta skiftklänningen.
Det är elegant, elegant och elegant, och du ser hur lätt det är att matcha det med de andra kläderna du redan har.

enkelhet

Enkelhet skiftklänning
källa
Enkelhet kan alltid vara kul, även om det inte verkar som det vid första tanke. Du kanske tycker att denna outfit är tråkig, men det är inte alls så. Denna enkelhet är nyckeln till denna outfit. Allt passar perfekt ihop, sandalerna, den vita väskan och den svarta skiftklänningen.
Så enkelt som det.

Svart skiftklänning i läder

Skinnklänning i läder
källa
Läderklänningen med en stor V-ringning är perfekt för formella tillfällen. Dragkroppen på ena axeln och fickorna på båda sidor av klänningen är fina detaljer. Så glöm att sätta på extra smycken för att krydda saker.
Du kan kombinera den med svarta randiga sandaler och metallkopplingen.

Spetsad V-ringning

snörad slida klänning med V-ringning
källa
En annan svart skiftklänning som kan bäras på natten. Till exempel kan den bäras vid bröllop eller andra liknande eleganta tillfällen.
V-ringningen fylld med spets gör att denna enkla snitt ser väldigt sofistikerad ut. Så du behöver inga ytterligare detaljer. Men om du vill lägga till smycken, välj bara mellan ringar eller armband.

Pojkar skor

Pojkar skor skift klänning
källa
Om du älskar att låna kläder från din pojkvän är det här den perfekta tiden att visa honom hur man parar ihop sina favoritpojkskor. Det finns inget bättre sätt än med den svarta skiftklänningen.
Om du kombinerar oxfordskor som ser lite maskulina ut med en enkel svart klänning, har du en fantastisk höstdräkt för långa promenader.

Byxorna nere

Byxor bälgskiftklänning
källa
Om du vill se svartvit och excentrisk samtidigt är det här kombinationen för dig.
Denna helt svarta outfit består av en svart skiftklänning och svarta byxor under. Om du tänker på varför jag behöver byxor när jag redan har en klänning, beror det på att den är supercool och trendig. IT-tjejerna älskar trenden att blanda dessa två bitar. Så det är dags att prova.

Burgundy läderjacka

Slida klänning vinröd
källa
Den klassiska snittet av denna typ av klänning kan kryddas med några läderdetaljer. Detta gäller särskilt om lädret är en färg som vinrött eftersom det är mycket trendigt och varmt.
Du kan bära denna outfit varje dag utan att oroa dig för att bli uttråkad, jag lovar.

Svarta paljetter

Klänning med paljetter
källa
Jag har redan skrivit om svarta paljettkjolar. Så om du gillar glitter kan du läsa mer om det här.
På den här bilden har vi den svarta paljettklänningen med skiftklippning utan ytterligare detaljer. Det är ganska enkelt, men väldigt glamoröst. Jag rekommenderar att du bär den här kläderna endast vid speciella tillfällen.

Mönstrad skjorta nedan

Skjorta bälgskiftklänning
källa
Att lägga olika kläder är alltid intressant. Om du tror att det kan vara svårt eller att du kommer att misslyckas på något sätt, oroa dig inte, det kommer inte att hända.
Den svartvita mönstrade skjortan kombineras helt enkelt med den svarta V-ringade klänningen. Det finns inte mycket filosofi, det ser väldigt cool och elegant ut.
Gå och prova det!

Etniska detaljer

Etnisk skiftklänning
källa
Etniska detaljer är det bästa valet att dekorera en enkel svart klänning. Det etniska mönstret kan ofta ses på gatan och många fashionistas älskar det! På den här klänningen finns den runt halsen och på klänningens friktion. Det är inte så närvarande, men det är tillräckligt för att göra denna outfit väldigt intressant.
Om du också gillar detta mönster, läs mer om etniska koftor här!
De röda sandalerna ger denna kombination en viss excentrisk look. Om du gillar det, prova!

Överdimensionerad kappa

överdimensionerad skiftklänning
källa
Överdimensionerade rockar går vanligtvis bra, det här är vad någon tjej i streetstil skulle berätta för dig. Det har använts flera gånger av många kända stjärnor, modeikoner etc. Varför ska du inte ha en?
Du kan kombinera den svarta mantelklänningen och pälsen i samma färg. Du kan också prova kamel eller röd färg för din överdimensionerade päls. Tro mig, du kommer att se väldigt cool och elegant ut.

Blommiga detaljer

Skiftklänning för blommönster
källa
Blommiga detaljer är alltid en bra idé när det gäller mönster. På bilden ovan kan du se de små blommorna på gnuggningen av den svarta lagerklänningen. Om du bär den svarta jackan eller kappan, ger blommorna en färgstark touch till den kompletta svarta kläderna.
För speciella tillfällen kan du lägga till vackra silversmycken i form av armband eller ringar.

Totalt spetsutseende

Spetsskiftklänning
källa
Snörda klänningar bärs bara vid eleganta tillfällen, eller hur? Den här är inte så snygg, men den kan till och med bäras under dagen eller kvällen i en klubb eller restaurang.
Du kan också para ihop den med vanliga svarta fotkängor eller till och med lårhöga stövlar. Du kan vara säker på att du inte kommer att vara utklädd.

Nu vet du hur du styliserar din skiftklänning och ser modern ut. Du har också sett hur man bär den i alla situationer.

Om du tycker att det är meningslöst att ha en skiftklänning i garderoben, borde du definitivt ändra dig och nu är det dags att köpa en. Till att börja med är det en svart.

Hoppas du gillade kläderna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*