Hur man bär svart skater kjol

Hur man bär svart skater kjol

Det finns en fråga jag har funderat på ett tag – vilken kjol är den mest smickrande? Och inte så länge sedan hittade jag svaret. Den svarta skaterkjolen.

Du måste veta en sak om mig. Jag är inte en rockperson. Jag skulle alltid välja jeans över kjolar. Men den svarta skaterkjolen fick mig definitivt att ändra mig.

Denna typ av kjol smickrar i alla kroppsformer. Du kan bära den med din långa kappa på sommaren men också på vintern. Det viktigaste och viktigaste med dem är att de är så mångsidiga. Du kan kombinera dem med många klädesplagg som du redan har i din garderob.
Det är därför jag är här idag för att visa dig det bästa sättet att bära den svarta skridsko kjolen. Några av dem är gjorda av svart läder, andra är gjorda av bomull.

Låt oss kolla in de 13 bästa outfitidéerna om hur du utformar en svart skaterkjol.

Snygg och enkel svart skater kjol

svart skater kjol modell av tjänst
källa
Om du följer street style-kläderna vet du hur inspirerande outfits-kläderna är. Det här är en av dem. Denna modell bär den beige tröjan i kombination med den svarta skaterkjolen. Kjolen är gjord av tweed så att du enkelt kan bära den på vintern.

Rosa för gråa dagar

svart skater kjol läder rosa tröja
källa
Du känner de gråa eller regniga dagarna när allt du behöver är en bra outfit för att lyfta humöret. Det är rätt. Den ljusrosa stickade tröjan kombineras med läderkjolen för en modern och väldigt cool outfitkombination. Du kan krydda det genom att bära lårhöga läderstövlar. Kombinera den med en färgglad väska och ett guldbälte.

Smaragdgrön kavaj

svart skater kjol smaragdgrön kavaj
källa
Den smaragdgröna färgen ger alltid din outfit ett elegant lyft. Det kan se ganska lyxigt ut även när det är ihop med en enkel och ren beige tröja. Men om man går ihop med en svart läderskridskjol och ankelstövlar är denna outfit chic. Du kan fylla på allt med fotkängor och en tryckt halsduk.

Monokromt utseende för varje dag

svart skater kjol monokrom
källa
Om du gillar monokrom (som jag) bör du förmodligen kolla in den här outfitkombinationen. Det är så modernt och ändå så lätt att komma till. Allt du behöver göra är att para ihop din svarta skinnjacka med crop top och svart skater kjol. På mindre än tio minuter får du ett helt svart utseende.

Vit huvtröja och svart skaterkjol

svart skater kjol vit huvtröja
källa
Å andra sidan, om du inte är så i färg och inte gillar helt svarta kläder, försöker vi hitta något som passar dig. Till exempel är den här svartvita kombinationen perfekt. Du kan bära den på vilken dag som helst eller för andra avslappnade händelser. Den tryckta huvtröjan ger dig det utseende som jag lånat från min pojkvän och kjolen gör att du känner dig väldigt ung.

Guns N ’Roses Style

svarta skridskoåkare rock guns n roses
källa
Om du älskar att gå på rockkonserter eller bara är ett fan av rock and roll-livsstilen så är denna outfit något för dig. Den består av en svart skaterkjol, en svart t-shirt med tryck och platta oxfordskor. Du behöver inte mycket detaljer. Lägg bara till en svart vintage väska med kedjan och bra solglasögon. Du är redo för musikfestivalsäsongen!

Rock ’n’ Roll-stil

svart åkare rock n roll
källa
Detta är en annan kantig look att rocka. Det är perfekt för kvällar i barer där du kommer att höra ett bra rockband. Istället för lägenheter kan du också kombinera det med de svarta Converse-sneakersna. Lägg till en jeansjacka för en fin finish.

Randig skjorta är klassisk

svarta skater kjol ränder
källa
Låt oss komma tillbaka till de avslappnade kläderna. Detta är perfekt för vardagligt bruk. Du kan också betrakta det som ett utmärkt alternativ när du går till en klubb. Biker-läderjackan bildar en ädel kombination med den randiga skjortan och den svarta skridsko kjolen. Jag måste erkänna att detta är en av mina favoritkombinationer.

Kombination av kamel och grått

svart skater kjol kamelgrå
källa
När jag sa till dig att du kunde bära den svarta skridskoåkaren på vintern menade jag det verkligen. Du kan kombinera den med kamelrock för en super chic outfit. Kamel gör att den ser väldigt elegant ut, även om kjolen anses mestadels avslappnad. Lägg till en grå topp och en stor halsduk för att hålla dig varm de kalla vinterdagarna.

Klassisk vit blus

svart skater kjol blus
källa
Du måste erkänna att dessa kläder är för alltid. De har aldrig gått ur stil och kan bäras i alla möjliga situationer. Den vita blusen i kombination med den svarta skaterkjolen ser så elegant och elegant ut. Du kan välja skor eller klackar. Det beror på dig. Kanske är det bäst att välja var du ska bära denna outfit.

Elegant i svart allt

svart skater kjol helt svart
källa
De svarta kläderna kan tyckas lite tråkiga, men så är det inte med den här. Olika material, snitt och längder gör denna outfit intressant och inte tråkig alls. Du kommer att se väldigt elegant och elegant ut. Se till att ha på dig dessa underbara lackläderfodral. De ger denna outfit ett perfekt utseende.

Flickan fortfarande lämplig

svarta skater kjol blazer sneakers
källa
Om du bär något kort som den svarta skaterkjolen anses det nästan alltid vara olämpligt. Men det är inte helt sant. Nyckeln finns i detaljerna och andra häftklamrar du kombinerar. Bär din svarta kjol med den vita knappen och den svarta kavajen. Lägg till vita sneakers för en superavslappnad helgutseende.

Perfekt mix

svart skater kjol mix sportig elegant
källa
Om du kombinerar sportiga och eleganta detaljer kan du förvänta dig förvånansvärt bra kläder. Så är fallet med den här. Den sportiga blå jackan kombineras med den grå toppen och den svarta läderkjolen. Det ser ganska fantastiskt ut, eller hur?

Det här var några av kläderna du hittade som kan intressera dig. Som du kan se är den svarta skaterkjolen mycket lätt att arbeta med eftersom du kan bära den med nästan vad som helst. Färgen och snittet går bokstavligen med vad som helst.
Var kreativ och bära din skridsko kjol från idag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*