Hur man bär svart rörtopp

För att se sexig och minimalistisk ut samtidigt är det bra att ha på sig en svart tubtopp. Det låter dig inte bara visa upp dina vackra kragebenar och axlar, det låter dig också visa upp dina kurvor eftersom det vanligtvis är i form av en formpassad topp. Som en bonuspoäng kan färgen svart få dig att se lite smalare ut, särskilt jämfört med det vita alternativet. Om du till exempel bär en svart mager topp med smala jeans ser du redan väldigt attraktiv och smal ut. För att visa dig några mer kreativa och vackra sätt att utforma, har jag sammanställt en lista med riktigt bra idéer för svart rörkläder för dig. Låt oss dyka in.

Svart tubtopp med blå mamma-jeans och silverhalsband


källa

Låt mig börja den här listan med sexiga klädesidéer med låg vikt och ett superminimalt och klassiskt sätt att använda den svarta tubtoppen. I detalj kan du bära en svart skinny topp med en hög midja blå skinny jeans även känd som mamma jeans. Koppla ihop dem med vita sneakers och ett subtilt silverhalsband för att komplettera det fantastiska utseendet.

Svart kort tubtopp med matchande minilöpningsshorts

svart kort tubtopp med flödande mini-shorts
källa

Det är mycket möjligt att se sexig och sportig ut samtidigt. Bilden ovan visar att du kan uppnå detta genom att bära en svart, beskuren, tubtopp med svarta och vita randiga minisvettbyxor. För skorna kanske du bara vill hålla kläderna rena och enkla genom att bära vita sneakers.

Svart, beskuren tubtopp med joggebyxor och sneakers med avsmalnande ben

svart, beskuren rördel med svettbyxor och sneakers med avsmalnande ben
källa

För att uppnå den lågmälda sexiga och sportiga street outfit kan du bära en svart, beskuren tubtopp med svarta byxor. Koppla ihop dem med ett par svarta och vita löparskor för att komplettera utseendet. Du kanske vill ha en sådan outfit för en kvälls fritidsevenemang.

Kort svart tubtopp med choker och tubjeans med bälte

kort svart tubtopp med krage och tubjeans med bälte
källa

För att uppnå den glänsande outfit som du definitivt kan ha på dig på en cocktailparty, börja klädseln med en lite beskuren svart tubtopp. Koppla ihop den med en svart krage och svarta skinny jeans. Lägg till ett silverpappersbälte för att få mer uppmärksamhet. För skorna, ha ett par svarta öppna klackar för att se snygga och eleganta ut.

Svart långärmad tubtopp med blå shorts i blå denim

svart långärmad tubtopp med blå tubshorts i blå denim
källa

Här är en cocktaildräkt som tar på sig den ungdomliga och snygga sidan. Du kan forma den här kläderna genom att bära en svart långärmad tubtopp och para ihop den med blå smala jeansshorts med hög midja. Använd ett par svarta ankelband med öppen tå och en svart vadderad läderhandväska för att komplettera detta unika utseende.

Svart crop topp med randiga sammetbyxor

svart crop topp med randiga sammetbyxor
källa

Här är en mycket minimalistisk och lågmäld sexig casual look som du kanske vill ha på dig för en tjejkväll om du vill lägga till en sportig känsla till mixen. Bär en svart, beskuren tubtopp med svarta och vita randiga löpeshorts för detta utseende. Koppla ihop dem med vita sneakers för en uppfriskande finish på din outfit.

Kort tubtopp med vita svettbyxor

kort tubtopp med vita byxor
källa

För att se mer konstnärlig och snygg ut, överväga att prova ett svartvitt alternativ till en helt svart outfit. Du kan till exempel ha en kort svart tubtopp med vita träningsbyxor. För skorna, ha på dig ett par svarta och vita löparskor för att slutföra denna outfit i stil.

Svart skinnjacka med choker & biker minikjol

svart skinnjacka med krage och biker-minikjol
källa

För dig som vill klä dig i en mörk men lågmäld sexig outfit för en kvällsfest, så är det här du kan göra. Bär en svart läderjacka med en svart rörskuren topp och en svart choker för att skapa snygga lager. Kombinera den med en svart figurkramande cykelkjol i svart läder. För den här bär du ett par svarta mockafotstövlar för att slutföra klädseln i stil.

Grå och svart mönstrad chiffongkofta med blå mini-jeansshorts

grå-svart mönstrad chiffong kofta med blå mini jeansshorts
källa

Detta är en lite mer ungdomlig outfit som du kanske vill ha på dig för en mindre formell fest. För att uppnå detta utseende kan du bära en grå och svart tryckt chiffong kofta över en svart tub topp med en älskling hals. Bär den med blå jeansshorts och ett par oxfordskor av kamelmocka för att komplettera utseendet.

Svart tubklänning med remmar i sandaler

svart tubklänning med remmar i sandaler
källa

För de av er som gillar den svarta tubtoppen och vill se ännu mer ladylike ut, här är en liten variation för dig. Du kan ha en svart tubklänning istället som gör att du kan visa hud och visa dina kurvor naturligt. Kombinera klänningen med svarta klackar för att se minimalistisk ut men ändå fantastisk.

Kort svart tubtopp med mini-jeansshorts med bälte

kort svart tub topp med mini jeans shorts med bälte
källa

För dig som har lagt ner mycket arbete på att få en smal midja, här är en outfit som gör att du kan visa upp ditt resultat på ett naturligt sätt. Bär en svart beskuren tubtopp med ljusblå rippade mini-jeansshorts och ett svart läderbälte för det här utseendet. Koppla ihop dem med nakna sandaler för att komplettera utseendet med en uppfriskande touch.

Svart peplum rör topp med läder damask

svart peplum rör topp med läder damaskar
källa

Här är en mycket mörk och cool helt svart outfit. För toppen kan du bära en svart, något utsvängd rörtopp, som också kallas peplum-rörtoppen. Kombinera den med svarta leggings och svarta stövletter i läder för att få dig att se snygg och smal ut.

Paljetterad svart tubtopp med matchande knälång kjol

svart tubtopp med paljetter och matchande knälång kjol
källa

För att uppnå en otroligt glänsande cocktailpartydräkt kan du bära en svart, något beskuren sequined tub topp och para ihop den med en matchande hög midja, knälång sequined kjol. För skorna, ha ett par svarta klackar med öppna tå för att se snygga och eleganta ut.

Hoppas att du gillade de svarta röret topp outfit idéer jag just presenterade för dig i teckensnittet ovan. Förhoppningsvis kommer de att inspirera dig så att du kan se reserverad sexig ut på ditt kommande cocktailparty eller andra evenemang också.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*