Hur man bär svart pufferväst

Hur man bär svart pufferväst

För att få din vinter att se lite mer snygg ut, är en svart pufferväst ett måste. Jag skulle säga att det finns två huvudtyper av vinterkläder som du behöver utforma. Den första är en ullrockoutfit som kan hjälpa dig att se mer elegant ut. Den andra typen är puffervästen som får dig att se snyggare och mer avslappnad ut. Som du förväntar dig kan du bara glida den över en tröja eller pojkvänskjorta för att se bra ut. Vad du håller på att se är några riktigt coola svarta puffer väst outfit idéer som jag har samlat. Låt oss nu titta på listan.

Svart pufferväst med matchande stickad tröja och grå stickad hatt


källa

Låt mig börja den här listan med outfitidéer med en mysig och damliknande outfit som faktiskt är ganska lätt att ta av. Till toppen kan du bära en grå, tjock stickad tröja med svart pufferväst. Koppla ihop dem med svarta, mager jeans och svarta mockaskor. Glöm inte den grå stickade mössan som gör att du ser vackrare ut.

Grå långärmad T-shirt med svart pufferväst och jeans med muddar

grå långärmad T-shirt med svart pufferväst och manschettjeans
källa

För att se lite mer jordnära och mysigt ut är detta en vacker outfit att prova. Till toppen kan du helt enkelt ha på dig en grå långärmad t-shirt med svart pufferväst. Koppla ihop dem med smala jeans med svarta manschetter. Lägg till ett par svartvita canvas sneakers för att göra utseendet avslappnat och rent.

Svart pufferväst med randig långärmad T-shirt och stövlar med medelkalv

svart pufferväst med randig långärmad T-shirt och stövlar mitt på kalven
källa

För att forma denna avslappnade och snygga streetoutfit behöver du bara några enkla saker som du redan borde ha i din garderob. Bär en vit och svart horisontell randig långärmad t-shirt med en svart pufferväst. Bär dem med ljusblå slim fit jeans och svarta stövlar i matt läder för ett snyggt utseende.

Svart pufferväst med huva med grå långärmad T-shirt och korta smala jeans

svart huva med huva, gråskuren långärmad T-shirt och korta skinny jeans
källa

För att se sportig och lättillgänglig ut, rekommenderar jag att du provar en svart pufferväst med huva istället för en enkel. Kombinera den med en grå, långärmad, figur-kramad t-shirt. För resten av utseendet kan du bära svarta skinny jeans och ett par svarta och vita sneakers med låg topp för att komplettera utseendet.

Svart quiltad väst med grå och mörkblå rutig pojkvänskjorta

svart quiltad väst med grå och mörkblå rutig pojkvänskjorta
källa

Detta är en väldigt pojkaktig outfit som kan få dig att se väldigt attraktiv och tillgänglig. För att forma detta utseende kan du bära en marinblå och grå pojkvän plädskjorta med en svart pufferväst. Kombinera dem med mörkblå slim fit-jeans. Bär ett par bruna läderstövlar i läder för att avsluta denna look i stil.

Svart tröja med quiltad pufferjacka och ljusgrå jeans

svart tröja med quiltad pufferjacka och ljusgrå jeans
källa

Du behöver inte alltid ha mörka jeans med svart väst. Till exempel, här är en outfit som innehåller superljusgrå, rippade jeans med smal passform. För resten av utseendet kan du bära en svart långärmad tröja och en svart pufferväst. Använd svarta stövletter i läder för att komplettera utseendet.

Vit långärmad t-shirt med regnbågsfärgad halsduk

vit långärmad t-shirt med regnbågsfärgad halsduk
källa

På en höst- eller vinterdag med en seriös och kall atmosfär är det bara kul att ha på sig något färgstarkt för att krydda saker. Till toppen kan du bära en vit långärmad t-shirt med en svart pufferväst och en regnbågsfärgad silkescarf. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta knähöga regnstövlar för att komplettera utseendet.

Vit långärmad T-shirt med kort svart pufferväst med huva

vit långärmad T-shirt med kort svart pufferväst med huva
källa

För att se lite luftigare och mer avslappnad istället för att ha på sig stövlar kan du bara ha ett par svartvita canvas sneakers. För resten av kläderna kan du bära en vit långärmad t-shirt med svart huva med huva. Lägg till ett par svarta skinny jeans för att se långa och smala ut.

Grå och vit randig tröja över en ljusblå chambrayskjorta

grå och vit randig tröja över en ljusblå chambrayskjorta
källa

För att se mer elegant ut, överväga att prova den här lagrade kläderna. För toppen, använd tre enkla element för att skapa några snygga lager. De är den ljusblå chambrayskjortan med knappar, den grå och vita randiga tröjan och den svarta pufferväst. Koppla ihop dessa bitar med marina skinny jeans och knähöga stövlar i grått läder för att komplettera utseendet.

Svartvitt rutig vänströja med pufferväst

svartvitt rutig pojkvänskjorta med pufferväst
källa

Detta är ett väldigt enkelt och pojkaktigt utseende som kan ta fram den närmaste sidan av dig. För toppen är det bara att bära en svartvit rutig pojkvänströja med svart pufferväst. Bär dem med blå skinny jeans och höga stövlar i brunt läder för att avsluta din outfit i stil.

Grön kortärmad T-shirt med svart quiltad pufferväst

grön kortärmad T-shirt med svart vadderad pufferväst
källa

Detta är ett mycket uppfriskande och flickaktigt utseende som är perfekt för den avslappnade väninsamlingen. Till toppen kan du helt enkelt bära en grön kortärmad t-shirt med svart väst. Kombinera dem med svarta skinny jeans och bruna läderstövlar. För att se ännu mer ungdomlig ut, byt ut stövlarna mot ett par svarta och vita höga Converse.

Röd stickad hatt med rutig skjorta och mörkblå jeans

röd stickad mössa med rutig skjorta och mörkblå jeans
källa

Färgkombinationen svart och rött är alltid en som ser väldigt märkbar ut. För att forma denna outfit kan du bära en svartvit rutig pojkvänströja med svart pufferväst. Bär dem med mörkblå slim fit-jeans och grå mockasko stövlar. Lägg till en röd stickad hatt för att göra denna outfit skarp och vacker.

Grå tunika långärmad T-shirt med svart huva och rippade jeans

grå tunika långärmad T-shirt med svart huva med huva och rippade jeans
källa

För ett avslappnat och luftigt utseende kan du bära en grå långärmad tunikatopp med en svart pufferjacka med huva och en avslappnad passform. Använd gråa skinny jeans och svarta regnstövlar för ett snyggt utseende.

Här är de svarta puffervästens outfitidéer som hjälper dig att se enkelt, rent och snyggt ut. Det bästa med dessa kläder är att de är superlätta att ta av.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*