Hur man bär svart parkajacka

Hur man bär svart parkajacka

Förra gången pratade jag om hur man utformar parkjackor i allmänhet. Eftersom det verkligen blev mig upphetsad när jag forskade för detta blogginlägg bestämmer jag mig för att titta närmare på detta ämne och prata om hur man utformar den svarta parkjackan, något som ger dig en snygg, luftig och mörk känsla som ska ge. Liksom andra svarta jackor eller parkjackor är det något du enkelt kan forma och ta av dig. Låt mig nu visa dig några av de bästa idéerna i svart jacka för parkjackor jag har samlat åt dig.

Svart parkajacka med smala jeans och vita höga sneakers


källa

Låt mig visa dig en fin och enkel outfit som du kan bära på jobbet, särskilt på avslappnade fredagar. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit tröja med en svart parkajacka över. Kombinera dem med svarta skinny jeans och vita höga sneakers för att se fräscha och rena ut.

Svart lång parkajacka i fuskpäls med huva och rippade skinny jeans

lång parkajacka i svart fuskpäls med trasiga skinny jeans
källa

För att se mysigare och mer elegant ut är detta en outfit som du kanske vill prova. För toppen kan du bära en svart tröja med rund halsringning. Kombinera den med en svart parkajacka med en ljusgrå huva i fuskpäls. Ett par svarta skinny jeans och ett par ankelstövlar av kamelmocka för att komplettera utseendet.

Svart överdimensionerad parkajacka med matchande smala jeans

svart överdimensionerad parkajacka med matchande smala jeans
källa

Det här är en väldigt luftig outfit som inte får dig att se tjock och tjock ut på vintern. För att forma det här utseendet kan du bära en svart fittröja med smal passform och en svart överdimensionerad parkajacka. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. För skorna, ha ett par vita sneakers för att komplettera utseendet.

Svart parkettjacka med pälskrage och skinnjackor

svart longline parkajacka med pälskrage och läderjackor
källa

Detta är ett förvånansvärt mysigt helt svart utseende. För att polera av denna outfit, rocka en svart tröja med rund hals med en avslappnad passform och en svart parkajacka med ljusgrå huva. Kombinera dessa delar med en svart läderjacka. För skorna, ha ett par vita sneakers för att slutföra kläderna.

Longline parkajacka med huva, vit blus och läderjackor

Longline parkajacka med huva, vit blus och läderjackor
källa

För att få den affärsavslappnade outfit som får dig att se snygg och snygg ut, kan du ha på dig en vit blus med en svart parkettjacka med huva över för att skapa några eleganta lager. Kombinera dem med en svart läderjacka och en svart läderhandväska. Använd vita sneakers för skorna för att ge en uppfriskande touch till det övergripande utseendet.

Svart parkajacka med läderdetaljer och ankelstövlar

svart parkajacka med läderdetaljer och fotkängor
källa

För att uppnå detta svala och mörka utseende kan du bära en svart parkajacka med en smal passform och några läderdetaljer. Kombinera den med en svart linne med rund hals och svarta skinny jeans. Använd ett par svarta läderstövlar till skorna. Lägg till en svart läderhandväska i mixen för att göra det coola utseendet.

Vit stickad mössa med fuskpälsjacka och knähöga stövlar

vit stickad kappa med fuskpälsjacka och knähöga stövlar
källa

För att skapa detta fantastiska och unika vinterlook kan du bära en svart parkajacka över en ljusgrå tröja. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. Lägg till ett par svarta mockaskinnade stövlar för att se snyggare och mörkare ut. Slutligen ha på dig en vit stickad mössa för att komplettera outfit på ett mysigt sätt.

Grå stickad mössa med svart långjacka och bronsskor

grå stickad mössa med svart långjacka och bronsskor
källa

För att bilda denna snygga lagerlagring, samla en svart tröja med en svart överdimensionerad longa parka. Kombinera dem med en svart skinnläder. För skorna kan du bära ett par bronsskor för att se super unika ut. Använd en grå stickad mössa för att packa upp klädseln i stil och håll dig varm på vintern.

Svart rynkad midja parkajacka med rippade pojkvän jeans

svart parkajacka med rynkad midja och rippade pojkvänjeans
källa

För att se smalare och smalare ut ska du välja en svart parkjacka som är något kortare och har en samlad midja. Kombinera den med en vit t-shirt och blå pojkvänjeans. För skorna kan du bara bära ett par vita sneakers för att avsluta klädseln snyggt.

Svart fuskpälskragejacka med matchande smala jeans

svart jacka med fuskpälskrage och matchande smala jeans
källa

Detta är en outfit som bara är vacker och attraktiv. Nyckeln är att välja en svart parkajacka med vit fuskpälskrage och para ihop den med en vit tröja med rund hals. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. Bär ett par kamel mocka ankelstövlar för skorna för att lägga till lite färg.

Svart, avslappnad parkajacka med tröja med rund hals och blå jeans

svart parkajacka med avslappnad passform, tröja med rund hals och blå jeans
källa

Detta är en väldigt luftig och avslappnad outfit som är perfekt för avslappnade hangouts. För att forma denna outfit kan du bära en vit stickad tröja med rund hals och en lös passform med en svart parkajacka som är något överdimensionerad. Kombinera dem med blå slim fit-jeans och en svart och vit Classic Converse hög topp för att göra looken ungdomlig.

Svart långjacka med smala jeans och vita sneakers

svart långjacka med smala jeans och vita sneakers
källa

För att få den här trevliga och mysiga kläderna som du kan bära till jobbet och träffa vänner kan du bära en svart lång parkajacka med en ljusbrun fuskpälskrage. Koppla ihop den med ett par svarta skinny jeans. För skorna, ha ett par vita sneakers för att slutföra kläderna.

Svart parkajacka med blå huva och bruna läderbyxor

svart parkajacka med blå huva och bruna läderbyxor
källa

Detta är en super unik och kreativ outfit. Använd en svart parkajacka med en sällsynt blå fuskpäls huva. Kombinera den med en grå tröja med rund hals och svarta läderbyxor. Bär ett par svarta mockasko stövlar för skorna för att slutföra utseendet.

Här är de svarta idéerna för parkjackor som kan hjälpa dig att se luftig och snygg ut. Testa det och se om du gillar den svala och mörka känslan som följer med utseendet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*