Hur man bär svart paljettopp

Hur man bär svart paljettopp

För att skapa en snygg och glänsande cocktailparty-outfit är den svarta paljettoppet ett nyckelelement som du kan bära som en del av din outfit. På en cocktailparty är det bara kul att leta efter sätt att se vackert och iögonfallande ut. Du kan göra detta genom att bära en kostym eller en sexig klänning. Eller så kan du bara bära något glänsande som den svarta paljettoppen. Det kan se lite för ljust ut för vissa av er, men du kan alltid tona ner det genom att para ihop det med andra enkla bitar som de smala jeansen. För att bättre visa dig hur du utformar det, har jag sammanställt några riktigt fina svarta paljettoppoutfitidéer för dig.

Svart paljettopp med mörkblå skinny jeans med muddar


källa

För att starta den här listan med glänsande men naturligt snygga outfitidéer, låt mig visa dig en outfit som innehåller ett par skinny jeans som du borde ha använt mycket. För att forma det här utseendet kan du bära en topp med paljetter på ärmarna och mörkblå skinny jeans med ärmslut. Använd en svart läderkoppling och svarta klackar för att komplettera detta enkla och snygga utseende.

Svart paljettopp med Relaxed Fit Dress Pants

svart paljettopp med löst klippta kostymbyxor
källa

För att se lite mer diskret ut på en cocktailparty, istället för att para ihop din svarta paljettopp med smala jeans, kan du välja ett helt svart utseende. För detaljer, använd en kortärmad svart paljettopp med svarta byxor med en avslappnad passform. Kombinera dem med ljusrosa klackar med öppen tå för att ge outfit en feminin touch.

Svart, beskuren paljettopp med smala jeans och läderkoppling

svart kort paljettopp med smala jeans och läderhandväska
källa

För dig som har lagt ner mycket arbete på att komma i form, här är en outfit som gör att du kan visa upp ditt resultat på ett naturligt sätt. För att uppnå detta utseende kan du till exempel ha på dig en svart paljett-t-shirt med korta ärmar. Koppla ihop den med ett par svarta skinny jeans. Lägg till en svart läderkoppling och rosa spetsiga tåklackar till mixen för att se ännu mer attraktiv ut.

Långärmad topp med paljetter och en grå och blå rutig skjorta

långärmad topp med paljetter och grå och blå rutig skjorta
källa

Om du letar efter en outfit för ett företagsevenemang som ser skarp men inte särskilt snygg ut, här är en lagrad outfit som kan hjälpa dig med det. Bär en marinblå och grå rutig pojkvänströja för toppen och toppa den med en långärmad topp med paljetter. Bär dem med grå skinny jeans och svarta balettlägenheter för att göra utseendet komplett.

Svart oversize paljett-t-shirt med blå slim fit-jeans

svart oversized paljett-t-shirt med blå slim fit-jeans
källa

Om du vill se mer avslappnad kan du välja en lite överdimensionerad svart paljett-t-shirt istället för en passande. Att para ihop den med ljusblå slim fit-jeans kan också tona ner fantasin. Team dessa bitar med en svart läder axelväska och ett par svarta ballerinor.

Svart, beskuren paljettopp med slim fit jeans från High Rise

svart, beskuren paljettopp med slim fit-jeans
källa

Detta är en mycket minimalistisk och attraktiv hel svart outfit. Till toppen kan du bära en svart paljettopp med en rund halsringning. Koppla ihop den med svarta chinos. Försök att bära ett par svarta läderskor för skorna så att klädseln ser lite unisex ut. Lägg till en svart läder axelväska för en sista elegant touch.

Linne i rosa och svart paljetter med mini-shorts i denim

rosa och svart paljettopp med blå jeansshorts
källa

För att se söt, snygg och ungdomlig ut bör du prova den här superkreativa och unikt designade rodnande rosa och svarta paljettröjan som mittpunkten i din outfit. Koppla ihop den med blå jeansshorts för att se ungdomlig och uppfriskande ut. Bär ett par svarta sandaler för att skorna ska se rena och snygga ut.

Svart undertröja med paljetterad V-ringning och smala jeans

svart undertröja med paljetter och V-ringning och smala jeans
källa

För att skapa den ungdomliga och kreativa outfit som får dig att sticka ut från mängden på en fest, kan du börja med den svarta tanken spaghettitopp med paljetter och V-ringning. Koppla ihop den med ett par svarta skinny jeans. Kombinera dem med ett par svarta klackar för en cool svart look.

Svart glittrande topp med matchande chinos och vita sandaler

svart glittrande topp med matchande chinos och vita sandaler
källa

För att se enkelt och relativt uppfriskande ut spelar valet av skor en roll. Du kan till exempel ha på dig en svart paljett-tröja med svarta avsmalnande benchinos. Istället för att ha ett par klackar eller stövlar för att se elegant ut, kan du nu bära ett par vita sandaler för en uppfriskande touch.

Svart blank topp med halva ärmar och chinos med vida ben

svart blank topp med halva ärmar och chinos med vida ben
källa

Detta är en väldigt balanserad och elegant helt svart outfit som är perfekt för en cocktailparty, speciellt om det inte är din sak att ha på sig en klänning. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart paljettopp med halva ärmar och svarta vidbenbyxor. Dölj ett par svarta ballerinor under byxorna så att de ser extra smala ut.

Oversized svart paljettopp med läderficka

överdimensionerad svart paljettopp med läderficka
källa

För att se lite luftigare ut bör du ha en överdimensionerad svart paljettopp i stället för en passande topp som fokus för din outfit. Koppla ihop den med slim fit jeans med blå manschetter. För skorna, ha på dig ett par svarta stövletter i läder med öppen tå för att se extra elegant ut. Smid inte den supercoola axelväskan med svarta läderkanter som kan ta din outfit till en annan nivå.

Silver och svart Sparkly överdimensionerad T-shirt med Slim Fit Jeans

silver och svart, glittrande, överdimensionerad t-shirt med jeans i smal passform
källa

För att uppnå detta glänsande och eleganta utseende kan du bära en överdimensionerad topp med silver och svarta paljetter som kärnan i outfit. Kombinera den med svarta jeans med smal passform. För skorna kan du bära ett par svarta klackar med öppen tå med ankelband för att se smala och eleganta ut.

Här är de svarta paljett outfit idéer som jag vill utforska med dig. De gör verkligen några fantastiska cocktailparty-kläder, speciellt för dig som är trött på att bära kostymer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*