Hur man bär svart paljett kjol

Hur man bär svart paljett kjol

När det gäller paljetterna tänker du antagligen, ”Jag kan bara bära dessa på nyårsafton eller för en superklassig fest”. Tja, Streetstyle bestämde sig för att försäkra oss om att det är möjligt att bära paljetter under dagen, att de är kontorsvänliga och slutligen hur man bär dem vid speciella tillfällen.

I det här inlägget ska vi se hur man utformar en svart paljett kjol. Det är en mycket populär plagg och kan kombineras med många olika plagg. Nyckeln är att inte överdriva det genom att lägga så mycket detaljer på dig själv som: B. glitter halsband eller ringar.

Jag kommer att visa dig hur du kombinerar paljettklänningar med vardagskläder för det fantastiska resultatet i slutändan. Låt oss se vad jag hittade åt dig.

Helt svart

Paljett kjol helt svart
källa
Låt oss börja med denna helt svarta outfit. Om du är osäker på vilka färger du ska para ihop med en svart paljett kjol, välj en bit i samma svarta nyans. Du kommer aldrig gå fel med de svarta kläderna.

Som du kan se på bilden ovan består kläderna av den svarta skjortan, kavaj, väska och skor. Linjerna förblir mycket tydliga och höga klackar ger den en elegant touch. Oavsett vad, du kan bära detta under dagen och för vissa tillfällen när du behöver vara så elegant som möjligt.

Muskelskjorta

Paljett kjol svart linne
källa
Om du trodde att den enda gången du kunde bära en linne var om du hade på dig sportkläder, hade du fel.

En linne i kombination med en svart paljett kjol ger dig en helt enkel men elegant outfit. Med denna typ av outfit kan du bära tyngre smink som rött läppstift eller mörkare ögonskugga.

Du kan också överväga att använda smycken, men var noga med att inte överdriva det. Några fina silverörhängen gör jobbet.

Tryckt skjorta

tryckt skjorta
källa
När du är redo att experimentera lite kan du försöka sätta ihop en tryckt skjorta och svart paljett kjol. Oroa dig inte, det ser inte alltför avslappnat ut! Tvärtom är det mycket populärt idag att para ihop en superavslappnad plagg med en mer elegant plagg för att få det moderna och eleganta utseendet.

På bilden ovan kan du se att tillägget av den röda väskan och pumparna med leopardtryck gör att denna svartvita svartvita kombination ser mer avslappnad ut.

Även om du inte ser dig själv i denna outfit, prova och du kommer definitivt att ändra dig!

Rock and Roll

Paljett svart rock n roll
källa
Har du någonsin undrat hur det var på de stora konserterna med Rolling Stones, ZZ Top, Red Hot Chilli Peppers och andra? Med denna outfit kommer du att känna dig som en riktig rock’n’roll-stjärna!

Paljetterna, den svarta tryckta skjortan med namnet på ett band och de svarta stövlarna är allt du behöver.

Med lite strandhår, tung svart smink och smycken precis som bilden nedan är du redo att rocka några nattklubbar!

Pennkjol

Kjol med paljett paljetter
källa
Denna outfit ser riktigt glamorös ut. Stora paljetter på pennkjolen och den svarta kashmirtröjan är den perfekta kombinationen för ett elegant evenemang, även om den formella klädkoden krävs. Om du går till kontoret och bestämmer dig för att bära den här klädseln kommer du säkert inte att göra ett misstag.

Det är väldigt enkelt och minimalt, så du har många val när det gäller skor. Om du frågar mig är det bästa alternativet de svarta högklackade sandalerna.

Beroende på situationen där du bär den här outfit kan du lägga till en koppling eller en liten axelväska.

Maxikjol

Maxikjol
källa
Maxi paljett kjol är det enda klädesplagg som jag rekommenderar exklusivt för eleganta tillfällen. Det ser väldigt elegant ut och är inte lämpligt att bära vid vardagliga evenemang.
Du bör definitivt behålla denna outfit för några speciella stunder som nyårsafton eller bröllop.

Cardigan

Cardigan svart paljett kjol
källa
Dräkten på bilden ovan är för dem som vill klä sig lite provocerande. Ingenting är överst. Koftan och den svarta minikjolen med paljetter är perfekta för nattklubbar där du vill koppla av, dansa och ta en drink med dina vänner.
Om du vill göra denna outfit mer lämplig för varje dag kan du bära en linne, vit skjorta eller t-shirt under den beige koftan. Dessutom kan du kombinera den med några fotkängor, lägenheter eller långa platta stövlar. Hur som helst kommer du att se fantastisk ut!

Som en parisare

vit skjorta svart paljett kjol
källa
Franska tjejer har detta eleganta och enkla utseende och det är väldigt lyhört och attraktivt. Det finns många guider där ute som säger vad man ska ha eller inte och några av de måste-ha-artiklarna är säkerligen en vit t-shirt och svart kjol. Med den här kombinationen känner du dig bra, men elegant. Den vita skjortan hjälper dig att se mindre glittrande ut genom att lägga till en vitbalans i din outfit. Med denna outfit rekommenderar jag att du bär svarta fotkängor och en röd eller svart koppling.

Stor plats

svart paljett kjol slits
källa
Om du är skeptisk till den här stora slitsen är det okej. Det är riktigt stort, men det utsätter inte för mycket hud. Nyckeln är att fokusera på de högre delarna av din outfit, såsom tröjan. På bilden ovan kan du se Kate Hudson använda en ärmlös vit sköldpaddshals för att få den stora slitsen att se naturlig ut. Det är intressant hur slitsen räcker för att göra kläderna provocerande men elegant samtidigt.

Blå skjorta

Blå skjorta
källa
Sist men inte minst är outfit en av de mest avslappnade. Som du kan se på bilden ovan är det en blandning av en blå bomullsskjorta och en svart paljett kjol. Och det går perfekt tillsammans.
Du kan bära den här kombinationen dag och natt utan att undra om det är lämpligt eller för glittrande.

Efter att ha läst den här guiden hoppas jag verkligen att du har insett att det finns många sätt att bära paljettkjolar, från elegant och avslappnad till elegant och provocerande. Om du inte vill experimentera för mycket kan du prova att bära enkla sådana, med en linne eller en svart outfit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*