Hur man bär svart och guldklänning

Hur man bär svart och guldklänning

Efter att ha pratat om många svarta och guldklänningar i andra blogginlägg bestämde jag mig för att undersöka vad som händer när färgerna svart och guld sätts ihop. Jag erkänner att det är lite äventyrligt att bära en svart och guldklänning för en cocktailparty eller prom, men det är här kulan kommer ifrån. Jag ber dig inte ha på dig en så unik klänning varje gång du går på fest, men gör det ibland för att ge dina vänner en trevlig överraskning. När allt kommer omkring är en sådan klänning unik och vacker samtidigt. För att hjälpa dig att dansa på kanten av din komfortzon kommer jag att dela med dig några av de bästa idéerna i svart och guldkläder. Låt oss dyka in.

Svart och guld långärmad bodycon-klänning med blommönster


källa

För att starta listan ska jag visa dig en helt unik klänning som har några traditionella kinesiska detaljer. Det är en svart långärmad bodycon-klänning med guldblommönster. Bär bara den med svarta klackar för att komplettera den iögonfallande outfit.

Svart paljettskiftklänning med guldränder

svart paljetter slida klänning guld slumpmässiga ränder
källa

Det är ingen överraskning att jag kommer att nämna en paljettklänning eftersom den ofta kommer i form av en svart eller guldklänning. Detta är en snygg svart paljettskiftklänning med slumpmässiga lockiga guldränder. Ett par nakna sandaler skulle vara det perfekta valet för skor.

Mini Fit och Flare Mini-klänning med sött guldmönster

svart passform och flare miniklänning guld sött mönster
källa

När jag ser den här söta klänningen fick den bara min uppmärksamhet och jag måste bara lägga den på listan här, oavsett om någon av er tycker att det här bara är ”för sött”. Det är en svart passform och flare klänning som har ett guld-, djurmönster på sig. Använd svarta balettlägenheter istället för klackar för att göra det söta utseendet rättvisa.

Bodycon-klänning med guld- och svarta paljetter och halva ärmar

Bodycon klänning med halva ärmar i guld och svart paljetter
källa

Denna outfit är fantastisk och har guld och svart i alla delar. För att uppnå detta anmärkningsvärda utseende kan du bära en guld- och svart bodycon-klänning med paljetter och svarta klackar med öppna tår och ankelband i guld. Skjut kuvertet ytterligare genom att bära en handväska i svart och guld.

Axelbandslös klänning med svart flare och ett subtilt guldelement

axelbandslös svart vändklänning subtilt guldelement
källa

Om du fortfarande är lite tveksam till att ha på dig de superprofilerade klänningarna som nämns ovan är en svart och guldklänning mycket mer lågmäld här och du kan vara väldigt bekväm att bära den till en cocktailparty. Det är en axelbandslös svart flare klänning som bara har lite guld på klänningens botten. Koppla bara ihop klänningen med svarta klackar med öppen tå och ankelband för att komplettera denna vackra och naturliga outfit.

Guld, svart och vit randig ärmlös flare klänning

guld svart vit randig ärmlös flared klänning
källa

Här är en annan avslappnad klänning som borde vara väl i din komfortzon. Det är en guld, svart och vit randig flare klänning. Du kan bara bära den med svarta klackar. Du kan till och med bära den som en street outfit och inte känna dig obekväm alls.

Axelbandslös sjöjungfruklänning i guld och svart

guld- och svart axelbandslös sjöjungfruklänning
källa

För ett helt elegant och vackert utseende som får dig att lysa i ett prom, kan du bära den här axelbandslösa sjöjungfruklänningen i guld och svart. Bär guldörhängen som passar perfekt med klänningen för en extra touch av elegans.

Använd den med en svart skinnjacka

svart läderjacka outfit
källa

Vilken jacka ska jag ha med en svart och guldklänning? Fram till denna punkt har jag inte svarat på frågan, men jag är ganska säker på att du kanske redan har gissat svaret. Svaret är den svarta skinnjackan, den typ av jacka jag kallar den mest mångsidiga jackan. Som ett exempel på en sådan outfit, använd bara en svart skinnjacka med en svart skiftklänning som har ett guldblommigtryck på. Lägg till ett par strumpor och svarta läderstövlar i ekvationen.

Svart knälång halterneckklänning med guldmönster

svart knälång halterneckklänning med tribal mönster i guld
källa

Jag måste bara säga att jag verkligen älskar den här svarta halterneckklänningen med ett guldstammönster. Jag älskar idén att vara försiktigt vacker och se bra ut utan att visa mycket hud. Jag tror att den här klänningen kan hjälpa dig att uppnå just det. Stammönstret kan lyfta fram den konstnärliga karaktären i dig. Kombinera helt enkelt klänningen med svarta klackar med öppna tåband.

Svart bodycon miniklänning i guldkrage med utskärningar

Guldkrage svart figur-kramande miniklänning med utskärningar
källa

Denna svarta kroppskramningsklänning med en guldkrage har några snygga utskärningar precis ovanför bröstområdet. Jag gillar hur subtil sexig klänningen är. Koppla bara ihop klänningen med nakna sandaler för att komplettera denna eleganta och naturliga outfit.

Svart ärmlös slida klänning med ett brett guldbälte

svart ärmlös skiftklänning, brett guldbälte
källa

Om du letar efter en svart och guldklänning som är tillräckligt avslappnad för att bära naturligt som en affärsavslappnad outfit, bör du överväga denna svarta slida klänning med ett brett guldbälte. För skorna skulle det vara mycket lämpligt att arbeta med bara klackar med öppna tår.

Svart halvtransparent chiffong tyllklänning med guldmönster

svart halvtransparent chiffong tyllklänning med gyllene stammönster
källa

Detta är en svart chiffong tyll klänning med ett guld stammönster. Det har också halvklara ärmar som gör att klänningen ser ännu mer elegant ut. Använd svarta klackar för att slutföra detta relativt mogna utseende.

Tvåfärgad tyllklänning med rund halsringning

tvåfärgad tyllklänning med rund halsringning
källa

Här är en naturligt tvåfärgad klänning med den övre delen av guld och svart och den nedre delen av chiffongkjol i tyll. Det är ett utmärkt val för en cocktailparty när du vill se både vacker och elegant ut.

Guld bodycon miniklänning med ett subtilt svart mönster

Guld bodycon miniklänning med subtilt svart mönster
källa

Detta är nästan ett helt guld-utseende, förutom att guldklänningen har ett subtilt svart mönster. För att uppnå detta sexiga och fantastiska utseende, använd bara den här gyllene bodycon-klänningen med sandaler i boho-stil i guld.

Guldmantelklänning med svart halvtransparent överlägg

golden shift-klänning svart halvtransparent
källa

Detta är en lågmäld gyllene skiftklänning eftersom guldlagret är täckt av ett svart halvtransparent chiffonglager. Ett par svarta mocka knä höga stövlar kommer att kombinera denna outfit perfekt.

Jag hoppas att denna sort av svarta och guldklänningar, allt från casual klänningar till högprofilerade dräkter, inspirerar dig att komma på din outfitidé för nästa fest du går till. Låt oss ha kul att spela ett försök och fel spel. Dans runt kanten av din komfortzon och du kan sakta expandera den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*