Hur man bär svart Nike Windbreaker

Hur man bär svart Nike Windbreaker

Jag pratar inte om ett visst märke så ofta. Undantag förekommer endast när det finns en mycket stark koppling mellan ett objekt och ett varumärke. Till exempel när det gäller canvas sneakers tänker 90% av människorna på Converse. På samma sätt, när vi tänker på en svart vindjacka, tänker vi på den svarta Nike vindjackan. Om du tycker att det bara är en svart vindjacka är det enda sättet att se sportigt ut, kan det här blogginlägget få dig att tänka. Låt mig nu visa dig några av de bästa svarta Nike windbreaker outfit idéerna jag har samlat åt dig.

Svart och vit Nike vindjacka med löpbyxor


källa

Låt oss börja den här listan med outfitidéer med en enkel och avslappnad street outfit som du kan bära för en avslappnad hangout. För att forma denna outfit kan du helt enkelt bära en vit och svart Nike vindjacka med ett färgblock. Koppla ihop den med svarta löparbyxor. För skorna, ha på dig ett par svarta och vita lågskor för att slutföra kläderna.

Grå grafisk huvtröja med svart Nike windbreaker & sweatpants

grå grafisk huvtröja med svart Nike windbreaker och svettstrumpbyxor
källa

Här är en ungdomlig joggingdräkt som använder ett snyggt skifttrick. För att uppnå detta utseende kan du bära en grå tjock huvtröja med tryck och toppa den med en svart Nike windbreaker. Kombinera dem med svarta träningsbyxor eller svarta skinny jeans om du faktiskt använder denna outfit som en träningsdräkt. Använd vita sneakers för skor.

Svart vindjacka med grå, beskuren linne med scoop-halsringning och vita canvas-sneakers

svart vindjacka med grå linne med scoop hals och vita canvas sneakers
källa

För att få den lågmälda sexiga klädseln som gör att du ser sportig ut samtidigt kan du helt enkelt ha på dig en grå bodycon-linne med en låg scoop-hals för att visa upp några kurvor och toppa den med en svart oversize windbreaker för att se mer subtil ut. Koppla ihop dem med ett par vita högklassiga klassiker.

Vit och svart vindjacka med mini-shorts

vit och svart vindjacka med mini-shorts
källa

Du kan bära en vindjacka för jogging, särskilt när vädret blir lite kallt. Du kan kombinera det inte bara med löpbyxor utan också med löpbyxor. Bär till exempel en svart Nike windbreaker med svarta mini-shorts. Koppla ihop dem med vita sneakers för att komplettera utseendet.

Svart vindjacka med vit linne och låg skophals

svart vindjacka med vit linne och lågt urringning
källa

För att skapa det lågmälda sexiga och ungdomliga gatutseendet måste du använda några snygga skiktningstrick. För att uppnå detta utseende, bär en vit linne med låg scoop-hals och en vit och svart färgblockerande Nike windbreaker. Bär dem med ljusblå skinny jeans och vita sneakers med låg topp för att komplettera utseendet.

Grå, figurkramande linne med svart och vit Nike windbreaker

grå, figur-kramande linne med svarta och vita Nike windbreakers
källa

Detta är en annan liknande outfit som kan få dig att se super ungdomlig och attraktiv ut. För att uppnå detta utseende kan du bära en grå bodycon-linne med en vit och svart vindjacka. Att kombinera en överdimensionerad jacka med en figur-kramad topp gör att du ser extra tunn ut. Koppla ihop dem med ljusblå jeans och vita sneakers för att komplettera utseendet.

Svart oversize windbreaker med vit crop top och blå jeansshorts

svart oversize windbreaker med vit crop top och blå jeansshorts
källa

För att få dina ben att se extra långa och smala ut kan du ha på dig en överdimensionerad jacka med mini-shorts. Du kan till exempel ha på dig en vit crop top med en svart oversize windbreaker på toppen. Koppla ihop dem med ett par blå mini-jeansshorts. För skorna, ha ett par vita sneakers för att slutföra kläderna.

Svart och grå vindjacka med korta bomullsbyxor

svart och grå vindbyxa med korta bomullsbyxor
källa

Detta är en väldigt naturlig och luftig streetoutfit som är perfekt för avslappnade hangouts. För att uppnå detta utseende, använd bara en Nike vindjacka med ett grått och svart färgblock. Kombinera den med en svart, beskuren bomullsgaiter. För skorna, ha ett par svarta och vita löparskor för att slutföra utseendet.

Gul linne med scoop-halsringning med svart vindjacka och strumpbyxor med stamtryck


källa

För att se extra glad ut är det en bra idé att lägga till ett gult element i mixen. Du kan till exempel ha på dig en citrongul, slim fit linne. Kombinera den med en vit och svart vindjacka. Koppla ihop dem med svarta leggings med tryck och svarta träningsskor för att göra utseendet komplett.

Svart oversize jacka med löpbyxor i smal passform

svart oversize jacka med löpbyxor i smal passform
källa

För att uppnå det svarta coola utseendet kan du helt enkelt välja en svart överdimensionerad Nike vindjacka och bära den som mittpunkten i din outfit. Kombinera den med en svart linne med öppen hals och svarta löparshorts. För skorna, ha på dig ett par svarta löparskor för att komplettera det svala och lite kantiga utseendet.

Vindjacka med svarta skinny jeans med hög midja

Vindjacka med svarta skinny jeans med hög midja
källa

Här är en väldigt avslappnad och sportig outfit att ha på sig för vänner. För att uppnå detta utseende, använd bara en vit och svart vindjacka över en grå t-shirt. Kombinera dem med svarta smala jeans med hög midja. Bär ett par vita löparskor med låg topp för att avsluta din outfit.

Svart och vit Nike windbreaker med mini jogging shorts

Svart och vit Nike windbreaker med mini-byxor
källa

Här är en mycket typisk och attraktiv löpardräkt. För att forma det här utseendet, använd en svart och vit, lätt överdriven windbreaker över en vit t-shirt. Koppla ihop dem med svarta mini-shorts. Använd skorna ett par gula och gråa löparskor för att uppnå detta utseende.

Överdimensionerad Nike windbreaker med svart crop topp och denimshorts

Överdimensionerad Nike vindjacka med svart crop top och jeansshorts
källa

För att forma denna snygga och snygga outfit kan du bära en vit och svart oversize Nike vindjacka över en svart crop top. Koppla ihop dem med ett par blå mini-jeansshorts. Bär ett par vita låga sneakers för ett sportigt och uppfriskande utseende.

Här är de svarta Nike windbreaker-outfitidéerna som kan få dig att se riktigt skarp och attraktiv ut. Testa dem och du kommer att bli förvånad över hur dessa avslappnade och sportiga kläder kan få dig att se så vacker ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*