Hur man bär svart ned skjorta

Att ha på sig en svart skjorta med knappar är ofta en mycket bra idé att se snygg och naturlig ut, både för avslappnade hangouts och för arbete. Skjortan i sig ser inte bara riktigt bra ut, den svarta färgen får dig också att se tunn och smal ut. Det finns också några som bara ser bättre ut i svart än i vitt. Det beror verkligen på din karaktär. Du måste prova dem för att se vilka som passar bättre. Hur som helst, för att utforma det på ett snyggt sätt, har jag samlat några riktigt fina svarta knappar ned skjortoutfitidéer för dig. Låt oss dyka in.

Svart knapp-ned skjorta med blå slim fit jeans


källa

Som tidigare nämnts är detta en lista över outfitidéer som kan hjälpa dig att se smal och smal ut i allmänhet, och jag ska börja med en typisk outfit som kan göra just det. För att uppnå detta smalare utseende kan du bära en svart smal passformskjorta med knappar. Koppla ihop den med blå, smal passform, tvättade jeans och ett svart läderbälte. Bär ett par svarta ballerina-lägenheter för dina skor för att göra ditt utseende komplett.

Svart tröja med chiffongknapp och matchande skinny jeans med bälte

svart chiffongknappad skjorta med matchande smala jeans med bälte
källa

För att skapa det här coola helt svarta utseendet kan du bära en svart chiffongskjorta med en avslappnad passform för toppen. Koppla ihop den med svarta skinny jeans och ett svart läderbälte. För resten av utseendet kan du bära ett par svarta mockaskinn och en brun läderkoppling för att komplettera klädseln i stil.

Svart skjorta med halva ärmar och rippade mörkblå skinny jeans

svart knappskjortad skjorta med halva ärmar och rippade mörkblå skinny jeans
källa

En väldigt typisk och elegant affärsavslappnad outfit är kombinationen av en svart skjorta och mörkblå jeans. Du kan knappast gå fel med det. I detalj kan du bära en svart skjorta med halva ärmar och mörkblå skinny jeans. Bär ett par svarta ankelremmar med öppen tå för att se snygga och eleganta ut.

Svart skjorta med avslappnad passform med smala ankeljeans och oxfordskor

svart, avslappnad skjorta med smala jeans och oxfordskor
källa

Det här är inte precis en formell skjorta som du skulle ha på dig för jobbet. Det är någonstans mellan en polotröja och en svart knappad skjorta i svart. Du kan kombinera denna avslappnade topp med mörkblå skinny jeans. Kombinera dem med ett par mörkbruna oxfordskor för en snygg och unisex look.

Svart knapp ned slim fit skjorta med ljusblå skinny jeans

svart smal skjorta med knappar och ljusblå skinny jeans
källa

Vanligtvis skulle du para en svart skjorta med mörkblå skinny jeans för att fungera eftersom det här är en mycket säker kombination som du knappast kan gå fel med. Men ljusblå skinny jeans fungerar också ganska bra. Du kan till exempel ha på dig en svart slim fit-skjorta med knappar och ljusblå skinny jeans. Bär ett par svarta ballerinor för att komplettera det attraktiva utseendet.

Svart knapp-ned skjorta med slits ankel jeans och ballerinor

svart knapp-ned skjorta med slits ankel jeans och ballerinor
källa

Denna outfit kan tyckas väldigt genomsnittlig och typisk i början, men du kan se att de sofistikerade detaljerna gör den särskilt attraktiv om du tittar noga. För detaljer, ha en svart skjorta med mörkblå skinny jeans med subtila slitsdetaljer i fotledsområdet. Bär dem med svarta mockaballerinaskor för att göra utseendet komplett.

Chiffongskjorta med svart kavaj och smala jeans med mörkblå beläggning

Chiffongskjorta med svart kavaj och smala jeans med mörkblå beläggning
källa

För att uppnå det svarta och djupblå, mörka men ändå reserverade sexiga utseendet kan du bära en svart chiffongskjorta med knappar som kärnan i outfit. Kombinera den med en svart kavaj och mörkblå vaxade smala jeans. För skorna kan du bära ett par stövlar med leopardtryck för att komplettera utseendet på ett feminint sätt.

Svart knäppt skjorta med ljusblå skinny jeans med muddar

svart knäppt skjorta med ljusblå skinny jeans med muddar
källa

Ett sätt att få din svarta skjortoutfit att se luftigare och mer avslappnad är att ha på sig lägenheter istället för klackar. Du kan till exempel ha på dig en svart skjorta med knappar och en avslappnad passform och ljusblå skinny jeans med muddar. Bär dem med ett par svarta mockaskinn för ett snyggt och avslappnat utseende.

Svart pojkvänskjorta med grå skinny jeans

svart pojkvänskjorta med grå skinny jeans
källa

Detta är en ganska låg profil outfit som ser lite unik ut. Bär en överdimensionerad skjorta med svarta knappar på toppen. Kombinera den med gråa, otvättade skinny jeans och det gör outfit mycket annorlunda än när skjortan kombineras med mörka skinny jeans. Använd svarta chelsea stövlar i läder för att komplettera utseendet.

Svart skjortklänning med halva ärmar

svart skjortklänning med halva ärmar
källa

Låt oss nu titta på en väldigt fin variant av den svarta knappskjortan. Du kan faktiskt ha en svart skjortklänning för att se smal och reserverad sexig ut. Du kan bära en blå mini jean kort under skjortan. För skorna kan du bära ett par svarta klackar med en öppen tårem för att se extra smal och elegant ut.

Svart sidenplisserad skjorta med smala jeans

svart siden plisserad skjorta med smala jeans
källa

För dig som letar efter lite mer djup i din outfit kan textur vara något att se upp för. Du kan till exempel ha på dig en svart överdimensionerad sidenskjorta med siden som fokus för ditt utseende. Kombinera den med marina skinny jeans och svarta balettklackar för en ren och snygg finish.

Knappad skjorta med blå jeansshorts och en svart filthatt

Knappad skjorta med blå jeansshorts och en svart filthatt
källa

Detta är en mycket konstnärlig och snygg outfit som är förvånansvärt lätt att ta av. För att forma detta utseende kan du bära en svart skjorta och delvis stoppa den i blå jeansshorts. Koppla ihop dem med en svart filthatt och svarta läderstövlar för att se snygga och konstnärliga ut.

Svart skjorta med vita mini-shorts

svart skjorta med vita spetsiga mini-shorts
källa

För att se mer ladylike ut är det en bra idé att ha ett spetselement i din outfit. Du kan till exempel ha på dig en svart skjorta med ett par vita minispetsshorts. Använd svarta balettlägenheter för att se rena och attraktiva ut.

Hoppas att du tyckte om de svarta idéerna med knäppt skjortoutfit som kan hjälpa dig att se smal och snygg ut. Testa dem så får du se hur överraskande enkelt det är att ta av sig dessa kläder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*