Hur man bär svart midiklänning

Hur man bär svart midiklänning

För de av er som inte redan vet är midiklänningar klänningar som har en längd som slutar runt mittkalvområdet. Av alla färger är den svarta midiklänningen den mest populära och det är ganska uppenbart om du tittar noga på en cocktailparty. Medan miniklänningar vanligtvis ser mer uppfriskande och sexiga ut, ser midiklänningar mer eleganta och mogna ut. För det här blogginlägget har jag sammanställt några av de bästa svarta midiklänningidéerna och lagt dem på en lista. Låt oss titta på dem nu.

Skiktad svart midiklänning med beige kappa


källa

Jag börjar listan med ett elegant utseende som får dig att lysa vid ett formellt tillfälle. Du vill ha på dig en svart midiklänning med öppna klackar och en lång beige kappa som bara avslappnas över klänningen. Du bör bära den när du går in i rummet, medan du mitt i evenemanget helt enkelt kan ta av dig kappan och ”inspirera” människor med ett annat, uppfriskande utseende.

Svart klänning med stickad tröja av grå stickad av Heather

svart midiklänning ljunggrå stickad tröja kofta
källa

För att ha en svart midiklänning avslappnad kan du helt enkelt kombinera den med en ljunggrå stickad tröja kofta. Använd högklackade sandaler för ett mer elegant utseende eller ha på sig flip-flops.

Svart midiklänning i spets

svart spets midiklänning nakna klackar
källa

För en mer komplex look med mer detaljer kan du bära en svart midiklänning i spets. Kombinera det bara med klackar. Du kan lägga till en touch av elegans i kläderna genom att lägga en fuskpäls över klänningen.

Ärmlös midiklänning med knytband i midjan och meshkudde

ärmlös slips midja midiklänning mesh overlay
källa

För dig som har en smal midja kan du visa upp din fördel genom att bära en svart midiklänning med slips. Kombinera klänningen med svarta öppna klackar. Ibland är det detaljerna som gör att du sticker ut från mängden. Den här klänningen har en fin detalj i det överliggande nätet. Detta gör att klänningen ser ut som en elegant halvtransparent klänning.

Använd den med en svart skinnjacka

svart läderjacka midiklänning outfit
källa

Om du har en mycket charmig mörk och cool karaktär kan du prova att bära en svart midiklänning med en svart skinnjacka. Gör det här unisex-utseendet med vita sneakers. Det är kul att överraska dina vänner på cocktailpartier då och då. Om dina vänner tror att du skulle ha på dig något sexigt och damligt, överraska dem med en cool unisex-look som den här.

Tre fjärdedels ärm svart midiklänning med flare

Tre kvarts ärmar svart flare midiklack klackar
källa

För ett bedårande, prinsessliknande utseende kan du bära en utsvängd midiklänning med tre fjärdedelar ärmar och flare. Håll utseendet minimalt genom att ha solida svarta plattformsklackar. Denna outfit är särskilt lämplig för dig som vill vara lågmäld och ändå se snygg och söt ut på en fest.

Asymmetrisk svart klänning med en axel och en ärm

asymmetrisk svart midiklänning med en axel och en ärm
källa

Ibland kan en asymmetrisk design som kräver att du visar lite hud kräva uppmärksamhet. Du kan se att den här klänningen har en snygg och sexig en axel och en ärmdesign som ser helt fantastisk ut. De asymmetriska skorna som passar perfekt med klänningen tar outfit till en ny nivå.

Midi-klänning med paljetter med en lång kavaj

Paljett midi svart klänning lång kavaj
källa

Inte bara kan sticklingar ändra stil på en klänning, tyget som klänningen är gjord av kan också göra att klänningen ser helt annorlunda ut. Klänningen för denna outfit är till exempel en svart midiklänning med paljetter. Den subtilt glänsande strukturen i klänningen ger klädseln ett mer sofistikerat utseende. Du kan bära den med en lång beige kavaj och öppna klackar. Det är en av få outfits som ser både elegant och professionell ut och som du kan bära till jobbet eller fester. Om du är intresserad av outfitidéer för liknande klänningar, kolla in vårt blogginlägg om hur du bär en svart paljettklänning.

Svart midiklänning med chiffongöverdrag

svart midiklänning chiffong transparent overlay
källa

Om du pratar om tyg, för ett uppfriskande och luftigt utseende, kan du välja en svart klänning med en ren chiffonglock. Håll utseendet lätt och luftigt genom att bära ljusa skor som vita eller ljusrosa klackar.

Axelbandslös svart klänning med Cheetah-klackar

Axelbandslös svart midiklänning Cheetah Heels
källa

För dig som inte har något emot att visa hud kan axelbandslösa klänningar verkligen få dig att lysa på en fest. För att slutföra denna sexiga och ungdomliga outfit kan du helt enkelt kombinera klänningen med svarta remmar eller klackar. Du kan också ha cheetahskor som visas på bilden för ett mer komplext och sofistikerat utseende.

Axelbandslös midiklänning med hög split

axelbandslös högklackad midi svart klänning remmar klackar
källa

För dig som vill visa upp några ben medan du inte gillar den ungdomliga och uppfriskande känslan av en miniklänning, kan du bära en midiklänning med hög split. För att se helt elegant och sexig ut med den här svarta axelbandslösa klänningen, bär den med svarta sandaler och ett halsband.

Långärmad klänning med hög hals och ankelstövlar

långärmad klänning ankelstövlar med hög hals
källa

För en diskret look som är mer lämplig för arbete än fester, kan du bära en långärmad svart midiklänning med hög hals. Koppla ihop den med svarta fotkängor och en svart handväska för denna minimalistiska helt svarta arbetsdräkt.

Svartvit randig midiklänning med jeansjacka

svart och vit randig midiklänning denimjacka
källa

För en mycket mer avslappnad känsla kan du välja en svart midiklänning som har några glesa vita ränder. Bär en jeansjacka över din klänning för ett snyggt streetlook.

Bär den med en överdimensionerad jeansjacka och fotkängor

svart midiklänning oversized denimjacka
källa

I likhet med den tidigare outfitidén kan du lägga en överdimensionerad denimjacka över en solid svart midiklänning. Att bära stövlar i läder passar bra med resten av kläderna.

Svart midiklänning med en axel

en axel svart midiklänning ankelstövlar
källa

För dem som har fina axlar och krageben men känner att en axelbandslös klänning är lite för mycket, kan du bära en off shoulder-klänning med läderstövlar.

Så här är några av mina favoritidéer för svarta midiklänningar. De flesta av dem är lätta att ta av, med undantag för några axelbandslösa klänningar. Låt oss testa dem och se annorlunda ut för din nästa cocktailparty.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*