Hur man bär svart mesh topp

Hur man bär svart mesh topp

Många tycker att den svarta meshnäten är för sexig att inte bära om du inte är en supermodell eller en filmstjärna. Beroende på hur du utformar det kan du faktiskt göra det till en del av din street outfit. Till exempel, för dig som inte kan acceptera att ha en svart mesh-topp över en bralette, kan du enkelt bära den över en västtopp och ändå uppnå ett riktigt elegant och feminint utseende. För att visa dig mer om hur du utformar det har jag sammanfattat några av de bästa idéerna i svart mesh-outfit för dig. Låt oss dyka in.

Svart mesh-topp med smala jeans


källa

Jag börjar listan med att visa dig något som du sannolikt skulle se på TV. Ja, det är det typiska sättet att bära en svart mesh-topp över en svart bralette. Men bli inte avskräckt än om du bara inte gillar dessa typer av alltför sexiga kläder. Du kan enkelt anpassa kläderna genom att ersätta braletten med en svart väst. Kombinera mesh-toppen med svarta skinny jeans och svarta ankelbandsklackar för att komplettera detta helt svarta sexiga och eleganta utseende.

Bär med en svart bralette och minikjol i läder

svart minikjol av bralettläder
källa

Om du vill bygga en feminin och sexig outfit runt den svarta mesh-toppen kan du bära den med en minikjol i svart läder. För skorna skulle jag rekommendera att du bär svarta klackar med öppna tåband eller svarta ballerinor. För att ge extra stil till kläderna kan du bära en svart choker.

Polka Dot Semi-Sheer Black Mesh-topp med lädershorts

Polka Dot Semi Sheer Black Mesh Top Leather Shorts
källa

Om du tycker att en solid svart mesh-topp är lite för sofistikerad och feminin för dig, överväga att prova den här prickversionen istället. Bär den över en svart bh-topp. Använd svarta lädershorts och svarta mockasko stövlar för att komplettera din snygga och vackra outfit.

Svart kort mesh-topp med miniskridsklänning

svart kortklippt skaterklänning med mesh-topp
källa

Detta är ett mycket intressant sätt att utforma en svart mesh-topp. Det är faktiskt en kort mesh-topp som bärs över en svart bh-topp. Koppla ihop dem med en svart miniskridsklänning och svarta fotkängor för att komplettera detta sexiga utseende.

Svart långärmad topp med meshöverdrag och orange kjol

svart orange kjol med långa ärmar
källa

Vid första anblicken ser det ut som en svart topp. Det är faktiskt en hybrid svart topp som delvis består av det svarta nätet. Den är ihopkopplad med en orange pennkjol för att skapa en skarp kontrast. Komplett outfit med svarta mockaskor för att se sexiga och eleganta ut.

Bär den med en svart skinnjacka och en denim kjol med knapp fram

svart läderjacka jeans knapp fram kjol
källa

Om jag måste berätta vad jag menar när jag säger ”återhållen sexig” tycker jag att den här bilden säger det bäst. För att uppnå min så kallade low-key sexiga outfit kan du bära en svart mesh-topp över en svart bh-topp. Bär en snygg svart skinnjacka över den så att du inte lätt kan säga att du bär en mesh-topp. Detta skapar effekten ”nu kommer du inte att se det” vilket är ett utmärkt sätt att se sexig ut. En marinblå denimkjol med knäppning, strumpor och svarta stövlar i läder är det perfekta ackompanjemanget för ditt utseende.

Mesh topp över svart spets Bralette

Mesh topp över svart spets bralette
källa

Om du går på en cocktailparty och väljer att inte vara sexig i det vanliga, betyder det att du inte bär en cocktailklänning kan du bära en svart mesh-topp över en svart spetsbralette. Kombinera dem med en minikjol i svart läder och svarta klackar med öppen tå och ankelband.

Bär den med en svart väst och vita vidbenbyxor

svart väst över vita byxor med vida ben
källa

Här är en elegant outfit att bära för en formell händelse. För att uppnå utseendet, bär en svart västtopp med en svart meshtopp över. Koppla ihop dem med vita vidbyxor med bara klackar och en öppen tårem för en vacker och professionell look.

Hybrid svart topp i satin och mesh

hybrid svart topp satin mesh
källa

Om du tror att alla ovanstående kläder ligger långt utanför din komfortzon, låt oss börja med något som är väldigt lätt att ta av. Detta är en hybrid svart topp med en mesh axel del och en satin vila. Du kan helt enkelt bära den med svarta byxor och svarta öppna klackar för att komplettera den eleganta outfit.

Svart mesh topp med knäppt ull kjol

svart ull kjol med knappstängning på toppen
källa

Här är en super chic outfit som hjälper dig att sticka ut från mängden vid ett formellt evenemang eller cocktailparty. Du behöver dock inte visa mycket hud. För att uppnå detta underbara utseende kan du bära en svart mesh-topp över en svart v-ringad västtopp med en spagettirem. En pennkjol med svart knapplås och svarta mockaskinnlårhöga stövlar är limet som kommer att föra samman denna outfit. För fler outfitidéer för liknande stövlar, kolla in vårt blogginlägg om att ha på dig lårhöga stövlar.

Polka dot topp med svart filthatt

Polka dot mesh topp svart filthatt
källa

Jag nämnde redan hur man utformar polka dot mesh-toppen. Jag tycker att klädseln är för vacker för att prata om vad du kan göra mer med klädseln. Bär en svart filthatt med den prickade mesh-toppen och läder kjol outfit för en konstnärlig touch. Filthatten tar verkligen kläderna till nästa nivå.

Svart mesh-up skjorta med svart kostym

svart skjorta med mesh-knapp och kostym
källa

Om du byter ut braletten med en svart västtopp för denna outfit får du en feminin outfit som du kan bära på jobbet. Dräkten består av en svart mesh-skjorta med knappar. Kombinera den med en svart slim fit-kavaj, svarta smala byxor och mockaskor för ett snyggt utseende.

Långärmad mesh-topp med svarta, rippade skinny jeans

Långärmad mesh-topp svart rippade skinny jeans
källa

Detta är en helt snygg hel svart outfit som är lätt att ta av genom att ersätta braletten med en svart topp. Bär bara en svart långärmad mesh-topp med svarta skinny jeans och svarta läderstövlar i mitten av kalven för en sval och mörk svart look.

Överdimensionerad kortärmad svart mesh-topp med en blyerts kjol

Överdimensionerad svart mesh pennkjol med korta ärmar
källa

Det är inte så ofta att se en kort ärm svart topp. Det ser ofta bra ut när det används i en lagerdräkt. Bär den över en vit bh-topp och en svart pennkjol för ett snyggt och elegant utseende. Svarta fotkängor skulle vara de perfekta skorna för att matcha bitarna.

Svart kort mesh-topp med halva ärmar och en vit skaterkjol

svart, kort snitt vit skridsko klänning med mesh topp
källa

För ett enkelt och sexigt utseende kan du bära denna halvärmade topp med en älskling hals, axeldelen är gjord av nät. Koppla ihop den med en vit skaterkjol och svarta klackar för att uppnå detta eleganta utseende.

Så här är svarta mesh topp outfit idéer som jag vill dela med dig. Mitt huvudsyfte är att låta dig veta att du verkligen kan kontrollera hur sexig du ser ut genom att ändra vad du bär under meshtoppen. Det är fantastiskt när du kan prova några av idéerna ovan och utvidga din outfitvärld lite åt gången.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*