Hur man bär svart krage klänning

Hur man bär svart krage klänning

Idag vill jag prata om ett mycket konstnärligt utseende som får dig att se väldigt vacker och attraktiv ut, vilket är klänningen med den svarta kragen. I detalj, med klänningen med en svart krage, menar jag klänningar som är svarta men ändå har en vit krage design. Du bör kunna föreställa dig hur den snygga svarta och vita klänningen får dig att se unik och snygg ut. Att utforma är och att skapa det är överraskande inte så utmanande. För att visa dig hur du utformar det har jag sammanfattat några av de bästa idéerna för svart krage för dig. Låt oss nu dyka in.

Svart krage klänning med kavaj och filthatt


källa

För att starta listan med enkla men fantastiska outfitidéer ska jag visa dig en superartig outfit. För att forma det här utseendet kan du bära en svart flared krage klänning och en svart slim fit blazer. Koppla ihop dem med svarta strumpor och svarta matta klackar med ankelband. Lägg till en svart filthatt i mixen för att se extra artig ut.

Svart klänning med korsad krage och strumpor och oxfordskor

svart klänning med korsad krage och strumpor och oxfordskor
källa

För att forma denna unika och snygga outfit som får dig att se lång och tunn ut, kan du bära en svart bodycon, halvärmad, bodycon miniklänning som kärnan i outfit. Kombinera den med ett par svarta strumpor och ett par svarta oxfordläderskor för att se extra snygga och attraktiva ut.

Svart krage klänning med en vinröd kofta

svart klänning med krage och vinröd kofta
källa

Detta är en mycket mysig outfit som du kan ha på dig som en casual casual outfit. För att forma det här utseendet kan du bära en svart mini-krage-skiftklänning och en vinröd kofta i lager. Använd svarta strumpor eller leggings för att se extra långa och smala ut. Bär ett par svarta mockasko stövlar för skorna för att ge stil till utseendet.

Svart klänning med långa ärmar och krage och spetsig tåklack

svart klänning med långärmad krage och spetsiga tåklackar med ankelband
källa

För att skapa detta snygga och vackra svartvita affärsavslappnade utseende kan du bära en långärmad chiffongmantelklänning som kommer med ett snyggt vitt krage mönster. Kombinera den med ett par svarta läderarmband med spetsiga tår och höga klackar för att se extra elegant ut. Du kan para ihop outfit med en svart läderkoppling för att se elegant ut.

Svart klänning med krage och flare mini krage med vit axel läder handväska

Miniklänning med svart passform och utsvängd krage och vit läderhandväska
källa

För att uppnå detta minimalistiska och attraktiva svartvita utseende kan du bära en svartvitt miniklänning med krage och klaff. Koppla ihop den med en axelväska i vitt läder för att se uppfriskande och elegant ut. För skorna, håll klädseln enkel och ren genom att bära svarta balettlägenheter.

Svart och vit rutig krage klänning med strumpor och ankelstövlar av läder

svartvit rutig krage klänning med strumpor och läder ankel stövlar
källa

Detta är en ganska unik svartvit outfit. Istället för att vara en solid svart klänning är detta en svartvit rutig minikjolsklänning med vit krage. Du kan para ihop den här unika och vackra klänningen med svarta strumpor och svarta läderstövlar för att se snygga och rena ut.

Avrundad svart miniskridsklänning med vit krage

rundad svart mini baksmällsklänning med vit krage
källa

För att forma denna söta och minimalistiska outfit kan du bära en svart miniskridsklänning som är avslutad med en snygg vit krage. Kombinera klänningen med ett par svarta läderhöga klackar med rundad tå och ankelband för att se ännu vackrare ut. Du kan bära en vit läder axelväska för att ge en uppfriskande touch till utseendet.

Svart mini-slida klänning med stövlar i läder med en medelvärd kalv

svart mini-mantelsklänning med stövlar i läder med medium kalvskinn
källa

För att se söt och konstnärlig ut samtidigt är det en bra idé att bära en svart miniklänning med en vit krage. Du kan till exempel ha på dig en svart och vit kortärmad skiftklänning med ett par svarta mittkalvskinn för att se minimal och smal ut. Detta är en perfekt outfit för dejting.

Svartvit randig halvklädd passform och flare miniklänning

svartvitt randig, halvtransparent och fläckad miniklänning
källa

Här är en unik och mer lågmäld sexig outfit att bära för en cocktailparty. Klänningen här med en svart passform och en utsvängd, långärmad, halvtransparent miniklänning med vit krage och några vita, breda ränder på klänningens fåll. Du kan para ihop den med svarta strumpor och svarta oxelskinnskor för att se extra snygga och smala ut.

Svart och vit långärmad miniklänning med krage

svartvitt långärmad miniklänning med krage
källa

Detta är en mycket minimal svartvit outfit som kan bäras både som en affärs casual outfit och som street outfit. Du kan bara bära den här svarta miniklänningen med långa ärmar och krage för att naturligt visa upp några kurvor. Koppla ihop klänningen med svarta läderstövlar för att vara snygg och minimalistisk.

All-Black Button Up Mini Lätt utsvängd skjortklänning

helt svart knappad, lätt utsvängd mini-skjortklänning
källa

För dig som vill se ännu mer minimal ut kan du helt enkelt ha en helt svart klänning istället för en svart och vit klänning. Med andra ord kan du bära en svart knäppt utsvängd miniklänning som har en svart krage istället för en vit krage. Du kan enkelt koppla ihop den här klänningen med ett par svarta stövletter i läder för en snygg och ren finish.

Svartvit klänning med rundad krage, strumpor och korta stövlar

Svartvit klänning med rundad krage, strumpor och korta stövlar
källa

Ibland är det verkligen de små och smidiga detaljerna som kan förvandla din snygga outfit till en snygg en. Detta är till exempel en svart långärmad miniklänning med en snygg vit detalj med en rundad krage. Du kan para ihop klänningen med ett par svarta strumpor och ett par läderstövlar för att komplettera utseendet.

Svart miniklänning med prickig väska med paljetter

svart miniklänning med prickig paljettkoppling
källa

Detta är en härlig affärsavslappnad outfit som kan få dig att se chic och vacker ut. Du kan bara bära en svart mini-skiftklänning med en vit krage. Koppla ihop den med en svart och silver kopplingsväska med paljetter. Använd svarta spetsiga klackar för att komplettera ditt utseende.

Hoppas du gillade de svarta krage outfit idéerna som jag presenterade för dig ovan. Prova dem och du kommer att bli förvånad över hur bra de kan få dig att se ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*