Hur man bär svart konstläderjacka

Hur man bär svart konstläderjacka

För dig som vill se snygg ut med lite seghet är det en bra idé att bära en skinnjacka. Att ha på sig en äkta skinnjacka är dock inte miljövänlig. Tack vare tekniken ser dagens svarta syntetiska läderjacka mer och mer riktigt ut och den plastliknande konsistensen finns inte längre. Det är en bra idé att bara ha konstläderjackor och inte riktiga skinnjackor från och med nu. Du behandlar dem bara på samma sätt och utformar dem på samma sätt. För att underlätta ditt jobb har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna i svart konstläderjacka för dig. Låt oss nu dyka in.

Svart konstläderjacka med ljusrosa chiffongblus med V-ringning


källa

För att starta listan med snygga och lite mörka outfitidéer börjar jag med att visa dig en förvånansvärt damliknande outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en ljusrosa chiffongblus med v-ringning och en svart konstläderjacka. Kombinera dem med mörka skinny jeans. Bär ett par ankelstövlar med leopardtryck för att ge en feminin touch till kläderna.

Svart konstläderjacka med en grå, djupstickad tröja med djup V-ringning

svart syntetläderjacka med grå, djupstickad tröja med djup V-ringning
källa

Här är en mycket unik och lågmäld sexig outfit som du kanske vill ha på dig för en semi-formell händelse. För att uppnå detta utseende kan du ha på dig en grå, ribbad, tjock stickad tröja med djup v-ringning och en svart konstläderjacka över. Bär den med blå vida jeans och ankelkängor med grå tryck för att komplettera detta superchika utseende.

Svart skinnjacka med vit scoop neck t-shirt

svart skinnjacka med vit t-shirt med scoop hals
källa

Om du bara vill se snygg och robust ut, här är en outfit som är perfekt för dig. Bär en vit t-shirt med scoop-hals och en svart motorcykeljacka i läder. Koppla ihop dem med en svart superriven skinny jeans. För skorna, ha ett par svarta läderskor eller oxfordskor för att slutföra utseendet.

Läderjacka i fuskpälskrage med knähöga stövlar

Läderjacka med fuskpälskrage och knähöga stövlar
källa

För att uppnå det mysiga och eleganta vinterutseendet, här är vad du vill göra. Bär en svart stickad tröja med rund hals och en svart skinnjacka med fuskpälskrage. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. Bär ett par svarta läderstövlar i knä för skorna. En svart stickad mössa är limet som för samman din outfit.

Svart skinnjacka i skinn med gråblå skinny jeans och stövlar med klackar

svart lädermotojacka med gråblå skinny jeans och stövlar med klackar
källa

För att se snygg och smal ut, här är en outfit som kan hjälpa dig med det. Bär en svart slim fit-t-shirt med en svart jacka i imiterat läder. Kombinera dem med en gråblå skinny jeans. För skorna, ha på dig ett par svarta mockaskor för att se långa, smala och snygga ut.

Svart filthatt med lädermotojacka och vit tjock tröja

svart filthatt med läderjacka och vit, tjock tröja
källa

Detta är en mycket konstnärlig och snygg outfit som är förvånansvärt lätt att ta av. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit stickad tröja med rund hals och en svart motorcykeljacka i läder. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans. Lägg nu till en svart filthatt för att lägga till den sofistikerade konstnärliga touchen.

Svart skinnjacka med vit chiffongblus och grå skinny jeans

svart skinnjacka med vit chiffongblus och grå skinny jeans
källa

Detta är en väldigt enkel och snygg outfit som du definitivt kan ha på dig för att arbeta som en casual casual outfit. Bär en vit chiffongblus med en svart jacka i imiterat läder för att forma det här utseendet. Kombinera dem med en gråblå skinny jeans. Använd ett par ankelstövlar av kamelmocka för att få skorna att komplettera det coola utseendet.

Bourgogne konstläderjacka med mörka, rippade skinny jeans

vinrödfärgad konstläderjacka med mörka rippade skinny jeans
källa

Om du inte vill ha en helt svart jacka kan du bära en burgundy konstläderjacka som kommer mycket nära svart istället. Kombinera den med en svart polotröja och mörkgrå, rippade skinny jeans. Använd ett par svarta sandaler för att skorna ska se snygga och eleganta ut.

Svart skinnjacka med matchande smala jeans och läderstövlar

svart skinnjacka med matchande smala jeans och läderstövlar
källa

För att se mörk och snygg ut, här är en helt svart outfit som kan hjälpa dig med det. För att uppnå utseendet ska du kombinera en svart t-shirt med en svart slim fit motojacka i läder. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. Använd ett par svarta läderstövlar till skorna. Lägg till en glam twist på din outfit med en svart läderhandväska.

Motojacka med mörkblå skinny jeans

Motojacka med mörkblå skinny jeans
källa

Detta är en annan väldigt typisk street outfit byggd kring en skinnjacka. Typiskt betyder inte genomsnittet. Du kan se riktigt bra ut, särskilt om du ansträngde dig för att hålla dig i form. För att uppnå detta utseende, använd bara en svart skinnjacka med en svart t-shirt. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans och svarta stövlar i läder.

Svart konstläderjacka med mini-jeansshorts och sneakers i canvas

svart konstläderjacka med mini-jeansshorts och canvas-sneakers
källa

För att se ännu smalare ut är det en bra idé att ha på sig mini-shorts. Till exempel kan du bära en svart konstläderjacka med en svart t-shirt. Kombinera dem med en mörkblå tvättad denimshorts. För skorna, ha ett par svarta och vita högkvalitativa canvasskor för att slutföra kläderna.

Svart skinnjacka med en grå, överdimensionerad t-shirt och moto-leggings

svart skinnjacka med grå, överdimensionerad t-shirt och moto leggings
källa

Här är en fantastisk och elegant look i läder. Bär bara en grå oversize tee med en svart skinnjacka. Kombinera dem med en svart skinnläder. Använd ett par svarta läderstövlar till skorna. Komplettera looken med en svart läderhandväska.

Läderjacka med svart t-shirt och grå 3D-jeans

Läderjacka med svart t-shirt och grå 3D-jeans
källa

En svart konstläderjacka och en svart t-shirt och en grå infinity-halsduk är ett utmärkt utseende för en pojkaktig och tuff look. Kombinera dem med grå 3D-jeans med raka ben och svarta stövlar i läder.

Hoppas du gillade de svarta idéerna i konstläderjacka ovan. Dessa jackor ser lika bra ut som äkta läder. Det finns ingen ursäkt för att inte vara grönare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*