Hur man bär svart kjol med hög midja

Ett av de enklaste sätten att få dig att se längre och smalare ut är att ha en kjol med hög midja, helst en minikjol, eftersom den kan få både midjan att se högre ut och dina ben ser längre ut. I allmänhet fungerar en maxi- och midiskyskrapa också ganska bra, så jag ska prata om hur man stylar dem alla, så länge de har en hög midja. Det stora pluset med det är att det är väldigt enkelt att forma och också väldigt lätt att skala av. Det är lite förvånande att det faktiskt på något sätt kan hjälpa till att täcka över lite av ditt magefett eftersom det kan få midjan att se högre ut. För att visa dig hur du utformar det på ett coolt och vackert sätt har jag sammanställt en lista med de bästa idéerna för svart kjol i hög midja för dig. Låt oss titta på dem nu.

Svart hög-midjad skater kjol med beskuren T-shirt och läder biker jacka


källa

Att bära en hög midja svart kjol kan ge dig många olika stilar beroende på vilka delar du klistrar runt den. I det här fallet kombineras svart läder med en svart beskuren t-shirt och en svart hög midja minirater kjol för att skapa en snygg, mörk och lågmäld sexig outfit. Du kan bära ett par svarta stövletter i läder för en extra snygg touch.

Vit bodycon-tröja med svart bodycon-midikjol med hög midja

vit figurkramande tröja med svart midikjol i hög midja
källa

Ett annat sätt att se reserverat sexigt ut är att bära något som passar för att visa upp dina kurvor. Det som är bra med det är att det är bättre för dig som inte vill visa hud. Du kan till exempel ha på dig en vit bodycon-tröja med en svart midikjol. Kombinera dem med ett par grå eller rosa ballerinor för en elegant touch.

Vit ärmlös ruffle-topp med svart maxikjol med hög midja och avslappnad passform

vit ärmlös ruffle topp med svart maxikjol med hög midja och avslappnad passform
källa

För att forma det ungdomliga och mysiga utseendet, glöm de figurkramande bitarna ett ögonblick. Använd istället en vit ärmlös blus med en avslappnad passform och en svart, rak, hög midja maxikjol. Bär ett par svartvita rutiga spetsiga klackar för att se elegant och unik ut.

Vit halterneck-topp med blommönster och svart midihög kjol

vit halterneck-topp med blommönster och svart midihöjdskjol
källa

Låt oss nu komma tillbaka till en sexig outfit med låg vikt. Den här gången är det väldigt subtilt sexigt att du faktiskt kan bära den här outfit till jobbet. För att forma denna outfit kan du bära en röd, rosa och vit blommig halter-topp och en svart midikjol med hög midja. Kombinera dem med svarta ballerinor för att göra outfit smal och feminin.

Vit kort t-shirt med en svart, figur-kramande midikjol

vit kort t-shirt med svart, figur-kramande midikjol
källa

För att uppnå denna enkla och återhållsamma sexiga outfit kan du helt enkelt bära en vit, figurkramande crop top med en svart, figurkramande midihög kjol som kärnan i din outfit. För skorna kan du bära ett par rodnande höga klackar med öppen tå. Lägg till en koppling i mixen för att se feminin och elegant ut.

Svartvit randig långärmad T-shirt med knälång skridsko

svartvitt randig långärmad T-shirt med knälång skatekjol
källa

Här är ett mycket typiskt och attraktivt sätt att utforma en outfit som kan få dig att se lång och smal ut. Till toppen kan du bära en svartvit randig långärmad T-shirt. Koppla ihop den med en svart, hög midja veckad skater minikjol. För skorna, ha på dig ett par svarta sandaler med öppen tå för att slutföra utseendet.

Vit, grovstickad tröja med svart veckad kjol och höga klackar

vit, grovstickad tröja med svart veckad kjol och klackar
källa

Låt oss nu titta på ett mysigt och konstnärligt svartvitt utseende som är perfekt för höst och vinter. För att uppnå detta attraktiva utseende kan du bära en vit tjock stickad tröja med en svart midjeveckad minikjol som kärnan i klädseln. Kombinera dem med svarta läderspetsar och en svart stickad mössa för att komplettera outfit på ett elegant och vackert sätt.

Grå tröja med passform i nacken och svart maxikjol

grå, figur-kramande tröja med mock hals och svart maxikjol
källa

För att uppnå denna riktigt smala outfit är tricket att bära något som passar toppen och para ihop den med en hög midjekjol. I det här fallet väljs en grå stickad tröja med en mock-neck passform med en svart, lätt utsvängd maxihög kjol. Koppla ihop dem med strumpor och svarta höga klackar för att komplettera utseendet.

Grå slim fit tröja med rund hals och svart hög midja skater kjol

grå slim fit-tröja med rund halsringning och svart skaterkjol med hög midja
källa

Ett annat sätt att se extra lång och smal ut är att skapa några snygga lager med en minikjol med leggings. Du kan till exempel ha på dig en svart midjekjol med hög midja och svarta leggings så att dina ben ser smala och långa ut. Koppla ihop dem med en grå slim fit-tröja och grå mockaskor för att se super chic ut.

Vit ärmlös topp med lågt snitt med chokerringning och svart minikjol

vit, lågklippt, ärmlös topp med chokerringning och svart minikjol
källa

Här är en sexig outfit att bära för en cocktailparty. För att forma det här utseendet, använd en ärmlös topp med en vit chokerringning och en svart, hög midja, figurkramande minikjol. För att göra denna outfit ännu mer elegant och iögonfallande, bära ett par grå mocka lårhöga stövlar för att slutföra outfit.

Vit kortblus med röd infinity-halsduk och minikjol

vit kortvarig blus med röd infinity-halsduk och minikjol
källa

För att uppnå det här vackra och ungdomliga utseendet kan du bära en vit kortärmad beskuren topp med en svart midjekjol med hög midja som kärnan i outfit. Koppla ihop dem med en röd infinity-stickad halsduk, svarta strumpor och svarta fotkängor för att komplettera outfit på ett superchict sätt.

Randig långärmad t-shirt med svart midjekjol med hög midja

randig långärmad T-shirt med en svart midikjol i hög midja
källa

För att se väldigt avslappnad och ungdomlig ut är det en bra idé att ha på sig en denimkjol. Du kan till exempel ha på dig en svart minikjol med hög midja och en svartvitt randig långärmad T-shirt. Koppla ihop dem med vita sneakers för att se rena och vackra ut.

Hoppas att du gillade de höga midje svarta kjol outfit idéerna som jag just pratade om i listan ovan. Testa dem när du ser hur lätt det är att dra av dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*