Hur man bär svart kall axel klänning

Om du vill se vacker och reserverad sexig ut på en cocktail eller husfest är det enklaste att bära en svart axelklänning. För många människor är det redan utanför deras komfortzon att ha på sig en axelklänning, eller de har bara inte den vackra huden och krageben att visa upp. En kall axelklänning, särskilt en svart som kan göra dig smal, kan dock hjälpa dig att se sexig ut utan att verkligen visa upp mycket hud. Tänk på det, beroende på klänningens faktiska design kan en västtopp kräva att du visar mer hud än klänningen. För att bättre visa dig hur du utformar det har jag sammanfattat några av de bästa svarta outfitidéerna för kalla axlar åt dig. Låt oss dyka in.

Black Cold Swoulder Mini Swing Dress med sandaler i rem


källa

För att starta den härliga listan ska jag visa dig något som ser luftigt och ungdomligt ut. Här är en svart mini-gungklänning med kall axeldesign. Koppla ihop den med ett par svarta sandaler med rem. Det här är den typ av outfit som du kan bära på en cocktailparty medan du fortfarande ser väldigt bra ut.

Svart mini-shift-klänning med tre fjärdedelar och kall axel

svart miniklänning med tre fjärdedelar och kall axel
källa

Här är en super chic och minimalistisk outfit som är perfekt för dejting. För att uppnå det här utseendet, välj en svart trekvartärmad miniklänning med kall axel och para ihop den med ljusrosa sandaler. Använd en elfenbenfärgad crossbody-väska och ett långt, snyggt halsband för att se elegant och attraktivt ut.

Svart, rufsig klänning med V-ringning med kall axel och chiffongöverdrag

svart klänning med volang axel och V-ringning och chiffongöverdrag
källa

För de av er som inte vill visa axlarna alltför öppet är den här klänningen värt ett försök. Den här klänningen är en svart klänning med kalla rufsade axlar och chiffonglock på axlarna. Kombinera klänningen med en svart handväska och ett par öppna tåklackar med svarta fotledsremmar för en feminin touch.

Kall axelskiftklänning med svarta spagettiband

kall axelklänning med svarta spagettiband
källa

Om du har fina axlar och nyckelben kanske du vill ha en kall axelklänning som ligger mycket nära en från axelklänningen. En svart axelklänning med svarta spagettiband skulle vara det perfekta valet i detta fall. Koppla ihop den med silverbandiga sandaler och en brun filthatt för att se elegant och uppfriskande ut.

Svart miniklänning med kall axel och brun kantad ficka

svart miniklänning med kall axel och brun kantad ficka
källa

Om du gillar boho-stil är denna outfit speciellt för dig. För att forma denna outfit kan du bära en svart mini-mantelsklänning med en kall axel och kombinera den med en enorm brun kantad ficka. Komplettera outfit med ett långt boho-stil halsband och ett par nakna sandaler för att se både snygga och vackra ut.

Svart tryckt skift miniklänning med läderstövlar

svart tryckt skift miniklänning med läderstövlar
källa

För en mer avslappnad och vacker street look, här är en outfit som är lätt att ta av. För att uppnå detta utseende, ha på dig en svart mini-axelskiftklänning med svart tryck och para ihop den med ett par svarta läderstövlar. Bär en korsväska i svart läder för att avsluta ditt utseende.

Svart Mock Neck kall axel Bodycon Midi klänning

svart mock-neck bodycon midiklänning med kall axel
källa

För att se mer mogen och seriös ut, gå till en svart bodycon midi långärmad klänning med en kall axel. Den här klänningen är särskilt lämplig för de av er som är chefer och chefer som vill vara lite kraftfulla och seriösa vid ett företagsevenemang. Använd svarta fotkängor för att göra skorna kompletta.

Bodycon miniklänning med kall axel och chokerhalsband

Bodycon miniklänning med kall axel och chokerhalsband
källa

Ibland kan ett litet tillbehör lägga mycket till din outfit, och den här outfit här är ett bra exempel på det. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart bodycon-miniklänning med klackar med öppen tå och svarta ankelband. Lägg nu till ett svart chokerhalsband i mixen för en omedelbar snygg twist.

Svart miniklänning med kall axel och trekvartärmar och klackar

svart kall axel miniklänning med tre fjärdedelar ärmar och klackar
källa

Så enkelt och rent som möjligt, är denna outfit perfekt för dig som är minimalister att bära på cocktailparty eller formella evenemang. För att uppnå det platta och vackra utseendet, använd bara en svart miniklänning med tre fjärdedelar och kall axel med svarta spetsiga klackar.

Black Off The Shoulder Gathered Midje Midi Flared Dress

Svart midja ryckte av midi-utsvängda klänningen
källa

För att få ett långt och smalt utseende kan du välja en klänning som gör att midjan blir mer framträdande. Till exempel, här är en midiklänning från axeln med en svart axel som gör att du ser smal ut. Kombinera den med svarta leggings och svarta läderstövlar för en fin och mörk svart look.

Kall axel gungklänning med svarta volanger

svart gungklänning med kalla axlar och volangärmar
källa

Denna outfit har en liten flickaktig touch som får dig att se mer ungdomlig och lättillgänglig ut. För att uppnå detta utseende, bära en svart kall axel gungklänning som kommer med en kort ärm ruffle design. Använd bruna sandaler för skorna för att hålla klädseln minimal och relativt avslappnad.

Svart blommönster med kall axel och blommönster

svart slida klänning tryckt med blommor med kall axel
källa

Om du tycker att en svart klänning är lite för mörk för din smak, välj en med blommigt tryck. Här är till exempel en vacker och uppfriskande midiklänning med svart axelskida och svart blommönster. Koppla ihop den med svarta klackar och en svart läderkoppling för att se elegant och uppfriskande ut.

Svart mini-gungklänning med gladiatorklackar

svart mini gungklänning med gladiatorklackar
källa

En långärmad gungklänning ger dig ofta den extra brisen som ingen annan klänning kan ge dig. Den här gången har gungklänningen en kall axel design som gör outfit både uppfriskande och återhållsam sexig. Bär ett par svarta öppna tår gladiatorklackar för att skorna ska se extra eleganta och vackra ut.

Svart miniklänning i chiffongringning med kall axel framtill

svart chiffong halsringning kall axel miniklänning
källa

Den här klänningen är extremt sexig. I detalj är det en svart chiffong miniklänning med en enorm halsringning fram. Koppla ihop den med svarta öppna tåklackar med ankelband för att komplettera denna fantastiska men svåra att ta av sig outfit.

Svart Mock Neck Bodycon Mini-klänning med kall axel och spets

svart mock-hals bodycon miniklänning med kall axel spets
källa

För att få ett elegant utseende kan det ofta hjälpa till att lägga till ett spetselement i din outfit. Till exempel kan du bära en figur-kramar miniklänning gjord av svart spets med kall axel design. Bär svarta balettlägenheter för att göra din outfit elegant.

Här är de svarta kalla axelutrustningsidéerna som jag vill dela med dig. De flesta av de nämnda kläderna är väldigt lätta att ta av medan det resulterande utseendet är så vackert. Prova dessa outfitidéer, särskilt om ditt mål är att se vackert ut på ett diskret sätt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*