Hur man bär svart hög låg kjol

Hur man bär svart hög låg kjol

Medan de flesta av er kanske känner till snygga hög-låga klänningar designade för barnvagnar och cocktailparty, finns det faktiskt ett annat ”hög-lågt” element som ser fantastiskt ut att du kan ha på dig som en del av din street outfit. Den speciella delen är den svarta kjolen. Det kommer vanligtvis i form av en chiffongkjol som får dig att se snygg och luftig ut. För att visa dig hur fantastiskt det är, har jag sammanställt några av de bästa svarta hög-låg rock outfit-idéerna för dig. Låt oss hoppa direkt in.

Vit västtopp med svart chiffong hög låg kjol


källa

Som nämnts i början är en svart hög-låg kjol perfekt som en del av din avslappnade street outfit. Denna outfit är ett perfekt exempel på det. För toppen kan du bära en lite överdimensionerad vit västtopp över en svart tubtopp. Koppla ihop dem med en svart chiffonghög kjol och svarta sandaler för att komplettera detta enkla men vackra utseende.

Vit knapp-up skjorta med en svart utsvängd hög-låg kjol

vit skjorta med knappar svart utsvängd hög låg kjol
källa

Du kan också bygga en business casual outfit runt den höga kjolen. För att göra detta kan du helt enkelt byta ut din svarta penna kjol i din arbetsdräkt med den höga, låga kjolen. Du kan till exempel ha på dig en vit skjorta med knappar på toppen. Koppla ihop den med en svart utsvängd hög, låg kjol och nakna sandaler för ett halvformellt vackert utseende.

Ljusrosa västtopp med hög kjol

ljusrosa tryckt väst topp hög låg kjol
källa

Här är en annan avslappnad och elegant street outfit. Bär en ljusrosa topp med väst för att se avslappnad och ungdomlig ut. Koppla ihop den med en svart låg chiffongkjol för en feminin touch. Slutligen kan du bära ett par silver paljett sandaler för skorna att göra outfit ser lite elegant och attraktiv.

Vit figur-kramad tröja med hög kjol i svart tyll

vit bodycon tröja svart tyll hög låg kjol
källa

Detta är en feminin och elegant outfit som är så enkel och vacker och perfekt för dejting. Bär en vit tröja med siffra och tre fjärdedelar på toppen. Kombinera den med en svart, låg, låg tyll midikjol. För skorna kan du bära ett par svarta sandaler för att se mer feminin och snygg ut. Bär en svart kopplingshandväska och ett uttalandehalsband för att lägga lite klass till mixen.

Svart älskling hals topp med volanger hög låg kjol

svart älskling topp volanger hög låg kjol
källa

Det här är en sexig sexig klänning som gör att du sticker ut från mängden på en cocktailparty. Klänningen består av en svart topp med en älskling hals och en svart, hög utsvängd midikjol med volanger. Använd svarta klackar med öppen tå med ankelband för att göra din outfit elegant.

Svartvitt tryckt topp med hög, låg kjol och stövlar

svarta och vita tryckta topp höga lågstövlar
källa

Ibland är det kul att lägga till ett tecknad element i din outfit. Men du ska inte riktigt överdriva det annars verkar det som om du försöker alltför hårt för att se ung ut. Denna outfit är ett utmärkt exempel på hur man får det rätt. Djurens svartvita topp har några snygga silverfärgade paljettelement för att balansera sötheten. Du kan helt enkelt para ihop toppen med en svart hög låg kjol och svarta läder ankelstövlar för att se snygga och anmärkningsvärda ut.

Vit axelbandslös topp med hög kjol i svart siden

vit axelbandslös topp svart siden kjol med låg flare
källa

För en fantastisk och konstnärlig svartvitt cocktailparty, här är en outfit att överväga. För en topp, bära en vit axelbandslös topp med en älskling hals. Kombinera det med en hög midja, hög midja svart siden kjol. Koppla ihop dem med svarta spetsiga klackar för att komplettera denna fantastiska och underbara outfit.

Vit stickad tröja med sladd och svart kjol

vit, grovstickad tröja av svarta kablar
källa

Det här är en väldigt intressant outfit som visar det tjocka toppkortets nedersta trick. Detta trick kommer att framhäva dina ben och få dem att se längre ut. Du kan till exempel ha på dig en vit tjock stickad tröja med en svart hög, låg kjol så att dina ben ser snyggare ut. Använd svarta mockaklackar så att du ser ännu smalare och längre ut.

Vit ärmlös topp med svart kjol

vit ärmlös crop topp svart kjol
källa

Här är en klassisk och lågmäld sexig outfit. Bär en vit ärmlös crop topp med svart hög midja hög låg midikjol. Koppla ihop dem med svarta spetsiga tåpumpar för en enkel men super chic outfit. För att göra utrustningen ännu mer elegant, använd en elegant svart koppling för en särskilt elegant touch.

Bär den med en prickig mesh-topp och jeansjacka

Polka Dot Mesh Top Denim Jacket
källa

För att uppnå ett glamoröst utseende för flickan bredvid kan du bära en svart halvskinnig prickig mesh-topp med en ljusblå otvättad jeansjacka för toppen. Bär en luftig, knälång kjol med en avslappnad passform som har en subtil hög, låg klippning. Koppla ihop med röda sandaler för en uppfriskande finish.

Bär med en svartvit randig långärmad t-shirt

svartvit randig långärmad t-shirt
källa

För en vårdräkt som ser avslappnad och uppfriskande ut, kan du bära en svartvit randig långärmad t-shirt för toppen. Kombinera den med en svart låg kjol med en avslappnad passform. Komplettera outfit med neonrosa sandaler och en neonrosa läderhandväska för en feminin touch.

Svart chiffong hög låg kjol med vit topp och jeansjacka

svart chiffong hög denimjacka med låg kjol
källa

Detta är ett så snyggt och luftigt utseende som ser precis ut. Jag menar att bitarna bara fungerar felfritt tillsammans för att bilda en enkel men snygg outfit. För att uppnå detta anmärkningsvärda utseende kan du bära en vit bodycon-t-shirt med en kort jeansjacka för toppen. Kombinera dem med en svart minikjol med låg chiffong och svarta stövlar i läder för att se både feminina och snygga ut.

Chiffongkjol med svart skinnjacka

Chiffong kjol svart läderjacka
källa

Vi har redan sett att denimjackan ser bra ut med en svart hög låg kjol. Om jag var tvungen att välja en annan jacka för att forma kjolen skulle den svarta skinnjackan definitivt vara mitt val. Du kan para ihop skinnjackan och den svarta höga, låga chiffongkjolen med en vit topp och ett par svarta klackar med öppen tå med ankelband för ett fantastiskt utseende.

Chiffong hög-låg kjol med svart, beskuren blommat-shirt

Chiffong hög t-shirt med låg kjol och blommigt tryck
källa

För ett vackert och konstnärligt utseende kan du bära en svart, beskuren t-shirt med blommönster och en svart, hög midja chiffong kjol. Koppla ihop dem med svarta mockaskor och en svart filthatt för att se helt elegant ut.

Vid denna tidpunkt borde du kunna inse hur lätt det är att utforma en svart hög-låg kjol och hur överraskande lätt det är att ta av den. Innan den här kjolen blir helt vanlig som jeansshortsen, lägg den till din vardagliga outfit och låt folk följa dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*