Hur man bär svart hjälmjacka

Hur man bär svart hjälmjacka

Om du fortfarande är osäker på vad verktyget är, finns det mer om det om du vill klä dig pojkigt eller snyggt. Det är i grunden en jacka med några stora fickor fram, vanligtvis gjord av denim eller något liknande, med en viss seghet och grovhet. Idag ska jag prata specifikt om den svarta kavajen. Och eftersom vissa människor alltid föredrar en mindre ansedd version av en svart jacka outfit, kommer jag att inkludera massor av grå jacka kläder i listan över outfit idéer nedan också. Hur som helst, låt oss hoppa rakt in i det coola utseendet.

Svart nyckeljacka med vit tröja och mini-jeansshorts

svart nyckeljacka med vit tröja och mini-jeansshorts
källa

Även om du kanske tror att den svarta hjälmjackan är allt du kan göra för ett tufft och vänligt utseende, ska jag börja den här listan med outfitidéer med en liten överraskning. För att uppnå detta ladylike och vackra utseende kan du bära en svart utilityjacka över en vit stickad tröja med rund hals för toppen. Kombinera dem med svarta mini-jeansshorts och svarta mockaskor för att se helt attraktiva ut.

Randig t-shirt med halsringning, svart kavaj och smala jeans


källa

För att få den här avslappnade gatoutfiten perfekt för avslappnade hangouts och livsmedelsbutiker, använd bara en svartvitt horisontellt randig linne med öppen hals och en svart hjälmjacka. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och vita sneakers för att se avslappnad och ren ut.

Grå kavaj med svarta skinny jeans och tofflor

grå nyckeljacka med skinnfria jeans och tofflor utan ankel
källa

För att forma detta snygga och konstnärliga utseende spelar den stickade mössan faktiskt en viktig roll. I detalj kan du bära en grå t-shirt med en grå jacka för toppen. Kombinera dessa bitar med svarta skinny jeans och bruna läderskor. Lägg nu till en grå stickad hatt för att göra denna outfit så mycket mer märkbar.

Mörkgrå nyckeljacka med svart tröja och vit t-shirt

mörkgrå nyckeljacka med svart tröja och vit t-shirt
källa

För att uppnå detta svala och mörka utseende kan du bära en vit tunika-t-shirt med en svart tröja över. Lägg till ytterligare ett lager genom att bära en mörkgrå, lätt överdimensionerad jacka. Team dem med svarta supermager jeans. För skorna, ha på dig ett par svarta läderstövlar för att komplettera utseendet.

Bär med en ljusblå knapp-up skjorta och elfenben chinos

ljusblå skjorta med knappar och elfenbenchinos
källa

Här är en väldigt snygg business casual outfit som är ganska lätt att ta av. Till toppen kan du bära en ljusblå skjorta med knappar och en mörkgrå hjälmjacka. Kombinera dessa bitar med elfenbenchinos och ett par ljusrosa klackar. Lägg till ett vitt kort bohostycke för att göra outfit mer uppfriskande.

Svart överdimensionerad jacka med vit pojkvänst-shirt

svart överdimensionerad nyckeljacka med vit pojkvänst-shirt
källa

Detta är en enkel och ren, pojkaktig outfit som är roligt att använda när vänner träffas för att uttrycka den jordnära sidan av din karaktär. Bär bara en vit överdimensionerad t-shirt med en svart överdimensionerad jacka. Koppla ihop dem med svarta slim fit-jeans och ett par svarta och vita träningsskor för stil och balans.

Grå, passande kavaj med vit skjorta

grå, utrustad kavaj med vit skjorta med knappar
källa

Vanligtvis vill du ha en lite överdimensionerad nyckeljacka för att se mer elegant och luftig ut. Det finns dock definitivt sätt att få en inbyggd svart kavaj att se bra ut. Till exempel kan du bära den med en vit blus, mörkblå slim fit chinos och ett svart bälte. Lägg till ett par svarta ballerinaskor i ekvationen.

Mörk överdimensionerad jacka med svart mini-läderklänning

mörk överdimensionerad jacka med svart mini-läderklänning
källa

Här är en lite överdimensionerad mörkgrå hjälmjacka som kan hjälpa dig att se konstnärlig och snygg ut. Du kan bara bära den över en svart mini-läderklänning. Bär en vit t-shirt under läderklänningen för ett extra lager. Använd svarta stövletter i läder för att komplettera utseendet.

Unik svart kavaj inspirerad av nyckeljackan

unik svart kavaj inspirerad av en hjälmjacka
källa

Detta är en väldigt kreativt designad svart kavaj som verkligen är inspirerad av designjackan. Du kan bära den med en vit topp med öppen hals och mörkblå jeans med smal passform. För skorna kan du bära ett par svarta mockaskinn för att göra denna outfit ännu mer unik.

Grå huva med vit jeans med avslappnad passform

grå jacka med huva med vita jeans och en avslappnad passform
källa

Detta är en väldigt avslappnad och tillgänglig streetoutfit som är perfekt för avslappnade hangouts. Till toppen kan du bära en svartvitt randig långärmad T-shirt med skophals och en grå, överdimensionerad huvajacka. Koppla ihop dem med vita jeans med raka ben och vita sneakers för att se enkla och rena ut.

Svart V-ringad blus och vita shorts i flytande bomull

svart blus med V-ringning och vita, flytande bomullsshorts
källa

Om du vill se längre och smalare ut, här är en outfit som visar ett mycket enkelt litet trick som du kan använda. Bär en svart blus med v-ringning och superhöga midjevita mini-shorts i bomull för att få midjan att se högre ut. Bär den med en grå långjacka och svarta ballerina-lägenheter för att göra din outfit stilfull.

Utilityjacka med en ljusrosa blus och ljusblå jeans

Utilityjacka med en ljusrosa blus och ljusblå jeans
källa

Låt oss försöka lägga till lite feminin känsla i din snygga outfit. Ett mycket enkelt sätt att göra detta är att lägga till ett rosa element i kläderna. Du kan till exempel ha en blekrosa eller rodnadrosa blus med en grå hjälmjacka för toppen. Kombinera dem med ljusblå jeans med smal passform och ett brunt bälte. Ett par svarta ballerinaskor är ett bra sätt att avsluta din outfit.

Bär den med en grå tunika-T-shirt och leggings i svart läder

grå tunika-t-shirt och damaskar i svart läder
källa

För ett enkelt och snyggt streetlook kan du bära en grå tunika-t-shirt med en grå jacka till toppen. Bär dem med svarta läder leggings och en vit låg-topp Converse för att slutföra outfit på ett mycket avslappnat sätt.

Här är de svarta idéer för hjälmjacka som jag ville prata med dig om ovan. Om allt du vill göra är att se vardagligt, snyggt och jordnära ut, bör listan ovan vara en mycket bra referens för dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*