Hur man bär svart handväska

Hur man bär svart handväska

Idag ska jag prata om hur man utformar den kantade svarta plånboken, vilket kan få dig att se väldigt snygg och elegant ut samtidigt. Det är en mycket intressant artikel som ser bra ut med många olika typer av gatu- och träningsdräkter. När jag verkligen måste välja ser parningen av den med en klänning lite bättre ut än att para ihop den med jeans. För att visa dig fler alternativ ska jag dela några av de bästa idéerna för svart plånboksutrustning jag har samlat. Låt oss titta på dem nu.

Tribal tryckt miniklänning med halva ärmar och svart plånbok med fransar


källa

Vad du ska se är några riktigt fina outfitidéer som är fulla av karaktär. För att starta den här listan ska jag visa dig en mycket unik och elegant tribal stil outfit. För att forma detta utseende kan du bära en svart tribal-tryckt mini-skiftklänning med halva ärmar. Du kan helt enkelt para ihop den med svarta öppna tåklackar med ankelband och en svart kantad läderhandväska för att komplettera detta attraktiva utseende.

Grå stickad miniklänningsklänning med trekvartärmar och svart läderplånbok med fransar

grå stickad miniklänning med trekvartärmar och svart plånbok med fransar
källa

För att uppnå detta eleganta och luftiga utseende behöver du bara några få föremål med en mycket enkel skärning. Som kärnan i kläderna kan du bära en grå stickad mini-skiftklänning. Koppla ihop den med en svart läderhandväska fylld med fransdetaljer. Slutligen ha på dig ett par svarta stövlar i läder för att göra utseendet komplett.

Grön väst topp med scoop halsringning och svart chiffong midikjol och läderficka med fransar

grön väst topp med scoop halsringning, svart chiffong midikjol och läderväska med fransar
källa

Detta är en mycket uppfriskande och elegant outfit som är perfekt för ett företagsevenemang. Inte bara är det inte alltför elegant, det gör att du ser väldigt smart och damlik ut samtidigt. Bär bara en grön västtopp med scoop-hals och en rak svart kjol i svart chiffong. Koppla ihop dem med svarta klackar med öppen tå och en svart kantad plånbok för att göra utseendet komplett.

Ljusblå chambray-knapp med skjorta med smal passform och jeans med plånbok i svart läder

Ljusblå chambrayskjorta med knappar, slim fit-jeans och svart läderplånbok med fransar
källa

För att uppnå det superavslappnade gatutseendet kan du helt enkelt bära en ljusblå chambray-skjorta med knappar för toppen. Kombinera den med blå slim fit-jeans och svarta mockaskor. Lägg nu till en svart stor läderhandväska som är fylld med fransdetaljer för att ge en snygg touch till utseendet.

Svart mini-skiftklänning med blommönster och klockficka och kantad påse

svart mini-skiftklänning med blommönster och klockficka och kantad påse
källa

Detta är en härlig konstnärlig outfit som du kan bära som en casual casual outfit och sticker ut från mängden på ett naturligt sätt. För att forma denna outfit kan du helt enkelt bära den svarta och vita blommiga mini-skiftklänning med chiffong med klockärmar. Koppla ihop den med svarta utskärningar och en kantad läderhandväska.

Ljusblå, avslappnad blus med svarta, rippade skinny jeans och klackar med öppen tå

ljusblå, avslappnad blus med svarta skinny jeans och klackar med öppen tå
källa

Här är en avslappnad och luftig street outfit som kan få dig att se så avslappnad ut. Till toppen kan du bära en ljusblå wrapblus med en avslappnad passform. Koppla ihop den med ett par svarta skinny jeans. För resten av utseendet, ha ett par svarta klackar med öppen tå och en svart axelväska i läder.

Svart skiftklänning med klockärmar och läderplånbok med fransar

svart skiftklänning med klockärmar och plånbok med läderkanter
källa

Det här är en snygg men ändå ungdomlig outfit som du kan bära för en cocktailparty eller andra semi-formella evenemang. För att polera bort den här outfit, lag en svart klänningärmad miniklänning med svarta klackar med öppna tå med sofistikerade fransdetaljer. Lägg till en kantad ficka som passar perfekt med klackarna.

Grå avslappnad tröja med blommönster och svart minikjol och läderväska med fransar

grå casual tröja med blommönster, svart minikjol och läderväska med fransar
källa

För att vara ladylike och snygg samtidigt bör du prova denna mysiga outfit. Till toppen kan du bära en grå och svart tryckt casual tröja. Koppla ihop den med en svart minikjol. Använd en svart fransad axelväska i läder för att lägga till en mer snygg och unik look till denna outfit. Avsluta med svarta klackar i ankelstövlar för att göra utseendet komplett.

Gradient mini kortärmad skiftklänning med svarta, öppna tår och ankelband

Gradient mini kortärmad slida klänning med svarta, öppna tå klackar klackar
källa

För att forma denna vackra och naturliga outfit väljer du en mycket kreativt designad svart och ljusgrå tonad kortärmad miniklänning. Kombinera den med en elegant svart koppling med en mocka frans. Bär ett par svarta öppna tå ankelband med dina skor för att göra din outfit komplett.

Svart peplumblus med minikjol i leopardmönster och svart plånbok med fransar

svart peplumblus med minikjol med leopardmönster och svart plånbok med fransar
källa

Det här är en ganska unik outfit som ser snygg och mogen ut. För toppen kanske du vill ha en kort svart peplum kortärmad blus. Kombinera den med en minikjol med leopardmönster. Använd ett par svarta mockasko stövlar för skorna. Slutligen lägg till en svart kantad axelväska för ett elegant utseende.

Ljusrosa tröja med en axel och svart läderjacka

Ljusrosa tröja med en axel och svart damask
källa

För att forma den här snygga och avslappnade sexiga outfit kan du bära en ljusrosa stickad tröja med en avslappnad passform för toppen för att visa lite hud i axelområdet. Kombinera toppen med svarta läder leggings och en svart axelväska för att se snygg och unik ut.

Blushing stickad tröja med blå skinny jeans och svart läderväska

Blushing stickad tröja med blå skinny jeans och svart läderväska
källa

För att skapa denna enkla och attraktiva outfit som kan användas både som en street outfit och en business casual outfit, kan du helt enkelt ha på dig en rodnadströja i rosa och para ihop den med ett par mörka blåa skinny jeans. Koppla ihop dem med svarta mocka snörskor och en svart fransad plånbok för att komplettera utseendet.

Leopardmantel, svarta knähöga stövlar och kantad påse

Leopardmantel, svarta knähöga stövlar och kantad ficka
källa

För att se mogen och konstnärlig ut kan du bära en leopardmantel och svart tröja som topp. Använd svarta skinny jeans med svarta knähöga stövlar för botten. Lägg till en svart filthatt och kantad svart plånbok till mixen för en attraktiv konstnärlig touch.

Hoppas att du tyckte om de svarta fringe outfitidéerna jag just delade med dig i listan ovan. Som du kan se ser plånboken riktigt bra ut med både gatu- och träningsdräkter. Prova dem och se om du kan fortsätta att utöka ditt modespel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*