Hur man bär svart halsduk

Hur man bär svart halsduk

Förra gången pratade jag om hur man ser mysig och uppfriskande ut med den vita halsduken. I det här blogginlägget ska jag prata om det motsatta, det vill säga att klä sig elegant och luftigt med den svarta halsduken. För de av er som redan vet hur man uppskattar den snygga känslan som kommer med smarta lagringstekniker, kommer du att älska det här blogginlägget. För dig som aldrig har spelat med skiktning är det här ett bra ställe att börja också. För att visa dig hur du utformar det har jag sammanfattat några av de bästa idéerna för svart halsduk för dig. Låt oss titta på dem nu.

Grå tunikatopp med smala jeans och svart halsduk


källa

För att starta den här listan över vackra och fantastiska outfitidéer, ska jag visa dig ett ganska snyggt affärsavslappnat utseende. För att forma denna outfit kan du bära en grå tunikatopp med en svart långärmad t-shirt för att skapa några lager. Lägg till ytterligare ett lager genom att bära en svart stickad halsduk. För resten av utseendet kan du bära svarta skinny jeans och ett par svarta stövletter i läder för att komplettera outfit.

Rosa läderjacka i slim fit med svart halsduk och vit blus

rosa läderjacka med smal passform, svart halsduk och vit blus
källa

För att forma denna enkla och ladylike business-casual outfit kan du bära en vit blus med knappar och en ljusrosa kort och smal passande blazerjacka i läder på toppen. Kombinera dem med en svart halsduk för att se extra snygg ut. För resten av kläderna kan du helt enkelt bära svarta skinny jeans och svarta mocka korta stövlar för att göra utseendet komplett.

Blushrosa kavaj med lång ränder med randig t-shirt och svart halsduk

rodnad rosa longline ullrock med randig t-shirt och svart halsduk
källa

Detta är en relativt avslappnad outfit som kan få dig att se väldigt uppfriskande och luftig ut. För att uppnå detta utseende kan du bära en svartvit randig långärmad T-shirt med en rodnande rosa lång ullrock. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta ballerinor. Slutligen lägg till en lång svart halsduk i mixen för en extra snygg touch.

Blush Pink Wool Blazer med en svartvit rutig halsduk

rodnande rosa ullkavaj med en svartvit rutig halsduk
källa

Detta är en ganska speciell och konstnärlig outfit som är förvånansvärt lätt att ta av. För att forma detta utseende kan du bära en vit t-shirt med en rodnande rosa ullkavaj och en svart och vit rutig halsduk för toppen. Kombinera dem med svarta läderbyxor och svarta ballerinor. Slutligen lägg till en svart filthatt i klädseln för den konstnärliga touchen.

Svart långärmad t-shirt med halsduk i leopardmönster och läderjackor

svart långärmad t-shirt med halsduk med leopardtryck och läderjackor
källa

För att se minimal och mjuk ut är detta en outfit som du kanske vill prova. Till toppen kan du helt enkelt bära en svart, långärmad, smal t-shirt med en infinity-halsduk i svart och vitt leopardmönster. Kombinera dem med en svart skinnläder. För resten av utseendet, använd ett par svarta klackar och en rosa läderkoppling för att komplettera det coola utseendet.

Blushrosa longline-kavaj med ljusblå, korta jeans och flats med leopardmönster

Blushing pink longline blazer med ljusblå, beskurna jeans och flats med leopardmönster
källa

Här är vad du vill göra för att forma denna eleganta och luftiga outfit. Använd en svart blus med en svart långstickad fransduk och en rodnande rosa lång ullblazer för att skapa några fina lager. Team dem med ljusblå beskurna jeans med raka ben och ett par rodnande leopardtryckslägenheter för att komplettera det fantastiska utseendet.

Blushrosa lång ullrock med svart halsduk och matchande skinny jeans

Blushing rosa lång ullrock med svart halsduk och matchande skinny jeans
källa

För att få den mysiga och snygga kläderna måste du använda några smarta skiktningstrick. För toppen bör du ha en svart tee med en svart stickad halsduk och rodnande rosa longline-kappa för att skapa några snygga lager. Koppla ihop dem med mörkblå jeans med smal passform så att de ser långa och smala ut. Slutligen ha på dig ett par svarta stövletter i läder för att göra utseendet i stil.

Mörkgrå dubbelknäppt ullkavaj med svart och blå rutig halsduk

mörkgrå dubbelknäppt ullkavaj med svart och blå rutig halsduk
källa

För att avsluta den här mysiga och uppfriskande business casual outfit, lägg en vit blus med en mörkgrön dubbelknäppt skjorta och en svart och blå rutig ull halsduk på toppen. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans. För skorna kan du bära ett par svarta mockasko stövlar för att slutföra kläderna.

Svart halsduk i fuskpäls med matchande kavaj och smala jeans

svart halsduk i fuskpäls med matchande kavaj och smala jeans
källa

Detta är en väldigt snygg och lite mörk helt svart outfit som kan få dig att se extra tunn och elegant ut. För att forma det här utseendet kan du bära en svart blus med en svart ullkavaj och en svart halsduk för att skapa några svarta lager ovanpå. Använd den med svarta skinny jeans och svarta chelsea ankelstövlar i läder för att komplettera utseendet.

Svart tröja med infinity-halsduk och mörkgrå skinny jeans

svart tröja med infinity-halsduk och mörkgrå skinny jeans
källa

Det här är en ungdomlig och vacker outfit som du kanske vill prova. För toppen, använd bara en svart broderad tröja med en svart infinity-halsduk. Kombinera dem med mörkgrå skinny jeans. Med skorna kan du vara lite mer kreativ genom att bära ett par fotkängor i fuskpäls.

Grå tröja med rutig halsduk och ljusrosa lägenheter

grå tröja med rutig halsduk och ljusrosa lägenheter
källa

Här är vad du behöver göra för att forma denna mysiga och enkla outfit. Bär en ljusgrå stickad tröja med en avslappnad passform och en fransad svart och vit rutig ull halsduk. Kombinera dem med svarta, smala ankeljeans. Bär ett par ljusrosa spetsiga tålägenheter för skorna för en damliknande touch för att slutföra kläderna.

Svart mini-skiftklänning med leggings och kilstövlar

svart miniklänning med leggings och kilstövlar
källa

För att uppnå detta svarta coola utseende kan du helt enkelt bära en svart långärmad miniklänning med en svart halsduk. Koppla ihop dessa bitar med svarta leggings och svarta mockakilkängor för att avsluta din outfit i stil.

Hoppas att du tyckte om de svarta halsdukens idéer som jag just delade med dig. Prova dem och du kommer att njuta av den luftiga och svala känslan som följer med dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*