Hur man bär svart grimtopp

Den svarta grimtoppen är ett klädesplagg som får dig att se återhållen sexig ut. Det kan nästan ses som en version av västtoppen som visar lite mer hud runt axeln och armhålan. Om du fortfarande inte vet vad det här betyder, oroa dig inte för du kommer att se massor av exempel senare i detta blogginlägg. För att se bra ut med den svarta grimtoppen finns det inget bättre sätt att efterlikna några riktigt snygga outfitidéer och sedan justera dem för att göra dem till dina egna. Låt oss hoppa rakt in i listan som innehåller några av de bästa topp-idéerna för svart halterneck-outfit jag har samlat åt dig.

Svart kort grimtopp med grön sidenjacka


källa

Åtminstone hälften av tiden kommer en halter-topp i form av en crop top. För ett snyggt utseende kan du para ihop den här svarta grimma topp med svart skinny jeans. Bär en jacka i olivsida för att skapa ett fint lager. Använd vita sneakers för skorna för att göra outfit mer avslappnat och snyggt.

Svart halter crop top med vita virkade minishorts

svarta halterneck crop top vita virkade mini shorts
källa

Här är ett snyggt sommar- eller vårutseende som du kanske gillar. Detta är också en kort svart grimtopp. Kombinera med vita virkade minishorts för ett uppfriskande utseende. För att hålla kläderna lätta och uppfriskande kan du bära nakna sandaler för skorna. Alternativt kan du bära ankelstövlar i crepe läder för att ge outfit en snygg touch.

Kort svart halter topp med tribal tryckta strand shorts

korta svart grimma topp tribal tryckta strand shorts
källa

Om du vill umgås på stranden är det definitivt inte ditt enda val att ha en bikini. Denna outfit är ungdomlig och mycket lättare att ta av. Du kan bara bära en svart topp med halterneck och strandshorts med stamtryck. Koppla ihop dem med nakna sandaler för en fin sommarutseende.

Svart topp med rippade jeansshorts

svarta, rippade jeansshorts
källa

På tal om sommarutseendet: Denna outfit är också en fantastisk fritidsdräkt som du kan ha på dig på sommaren. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en svart halter-topp med rippade denimshorts. För skorna skulle antingen vita sneakers eller nakna sandaler passa perfekt med resten av kläderna.

Svart crop topp med kofta och smala jeans

svart crop top cardigan skinny jeans
källa

Här är ett snyggt och mörkt helt svart utseende. Bär den med en svart kort grimtopp och en svart kofta. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och vita sneakers för att komplettera outfit i stil. Resultatet är en väldigt enkel, men ändå elegant och lågmäld sexig outfit.

Svart halter-topp med spetsdetaljer och en vit skaterkjol

svart halterneck topp spetsdetaljer vit skater kjol
källa

För ett damliknande och vackert utseende kan du välja en svart grimtopp som innehåller några eleganta spetsdetaljer. Kombinera toppen med en vit skaterkjol för att ge outfit en uppfriskande och luftig touch. För skorna går antingen nakna sandaler eller svarta ballerinor ganska bra med resten av kläderna.

Använd den med en svart bodycon-minikjol

svart figurkramande minikjol
källa

Du kan definitivt bära en svart crop topp grimma topp med en svart bodycon mini kjol som det var en tvådelad klänning. För att ge extra elegans till kläderna, rekommenderar jag att du bär svarta klackar med öppna tå och fotled. För mer information om liknande skor, kolla in vårt blogginlägg om styling av svarta klackar med ankelband.

Svart topp med manschettmoder jeans och choker

svarta topp manschetter med mamma manschetter
källa

Låt inte namnet Mom Jeans lura dig. Det låter inte coolt alls, men det kan definitivt se coolt ut. För att bära mamma-jeans i stil kan du binda upp dem och bära dem med en svart grimtopp. Kombinera bitarna med svarta plattformssandaler för att ge outfit en feminin touch. Glöm inte att bära en svart filt för att göra outfit mer snyggt.

Svart halterneck topp med olivgrön maxikjol

svart toppdel olivgrön maxikjol
källa

För ett enkelt och avslappnat utseende kan du bära en svart grimtopp med en löst sittande olivgrön maxikjol. Kombinera bitarna med svarta sandaler för att se mer avslappnad och luftig ut.

Svart topp i lädergrimma med matchande byxor

svart läder grimma topp matchande byxor
källa

Denna outfit är en mycket snygg och iögonfallande outfit som du kan bära på kvällen med tjejer, förutsatt att du vill sticka ut från mängden. För att uppnå detta utseende kan du bära en beskuren svart lädergrimtopp med svarta läderbyxor. För skorna kan du bära svarta balettlägenheter för att hålla kläderna snygga och enkla.

Svart topp med rosa mini-shorts i blommigt siden

svarta topp rosa blommiga siden mini shorts
källa

För en super sexig outfit att bära på stranden, här är en bra som inte ens kräver att du visar mycket hud. För att uppnå detta kan du bära en svart halter-topp med rosa blommiga mini-shorts. När det gäller skor kan du inte gå fel med nakna sandaler.

Använd den med svarta jeansshorts med stövlar

svarta denim shorts stövlar
källa

Vanligtvis är en helt svart look cool, mörk och seriös. Men den här gången är denna helt svarta outfit ungdomlig och subtilt sexig. Du kan bara ha på dig en svart haltergröja med svarta jeansshorts. Koppla ihop dem med svarta stridsstövlar för att ge en snygg touch till det övergripande utseendet.

Svart och vit rutig halterneck topp med en skatekjol

svart och vit rutig halterneck skater kjol
källa

För en bedårande look bredvid, här är en outfit att överväga. Dräkten består av en svartvitt tryckt halter-topp med en svart skaterkjol. För att göra kläderna ännu vackrare kan du bära svarta plattformssandaler och en snygg brun läderväska för att komplettera kläderna.

Svart crop topp med bodycon mini hög låg kjol

svart crop top bodycon mini hög låg kjol
källa

Detta är ett coolt, mörkt och seriöst helt svart perspektiv. För att uppnå detta kan du bära en svart grimtopp med en svart bodycon-minikjol. Bär den med svarta ankelband med klackar med öppen tå och en svart läderhandväska för att komplettera denna fantastiska och konstnärliga outfit.

Tvådelad svart halterneckklänning

tvådelad svart halterneckklänning
källa

För den här outfit är den svarta grimtoppen en del av den tvådelade svarta klänningen. Den kombineras med en svart, figurkramande midikjol med en slits. Komplettera outfit med naken gladiator sandaler för detta fantastiska utseende.

Här är de svarta halter-topp-outfitidéerna som jag vill dela med dig. Om du inte är så i en svart grimmahals, oroa dig inte. Vi har tusentals andra outfitidéer på den här webbplatsen som väntar på att du ska upptäcka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*