Hur man bär svart filthatt

Hur man bär svart filthatt

När det gäller hattar är den svarta filthatten förmodligen en av de mest klassiska. Även om det inte är lika enkelt att utforma som något som basebollkepsen, är det faktiskt lättare att se bäst ut med det än många av er tror. Låt oss nu titta på några av de bästa idéerna med svart filthatt.

Bär den med en vit pojkvänskjorta och svarta skinny jeans


källa

Ett av de bästa sätten att utforma en svart filthatt är att klä sig minimalt. Denna outfit är en perfekt demonstration. Bär bara en vit pojkvänskjorta, svarta skinny jeans och svarta fotkängor. Jag kan se detta som den perfekta klädseln för vår och höst. För att lägga lite mörker till denna outfit kan du byta ut jeansen med läderbyxor.

Sommarlook med randig crop top och maxikjol


källa

För en snygg och lågmäld sexig look på sommaren kan du prova att ha en mörkblå randig crop topp och maxikjol med den svarta hatten. Inte bara hjälper hatten dig att blockera lite solljus på sommardagarna, det får dig också att se snyggare och unikare ut, vilket gör att du sticker ut från mängden.

Klä helt svart med fuskpälsjacka och läderbyxor


källa

För en elegant vinterlook, bära en jacka i fuskpäls och läderbyxor med den svarta hatten. Detta är en bra outfitidé om du ibland vill klä dig lite arrogant. Det är kul att klä sig så här då och då. Föreställ dig hur coolt det är att klä dig så här när du shoppar i ett köpcentrum.

Bär med White Skater Dress & Boots


källa

Här är en outfitidé som du kanske vill prova på ett avslappnat vårmöte. Bär en vit skaterklänning med den svarta filthatten. Då kan du ha antingen svarta stövlar över knäna eller stövlar med strumpor över knäna.

Sommarlook med vit topp och jeansshorts


källa

Svarta filthattar tycks ofta vara för formella. Faktum är att du kan utforma dem så att de ser unga, avslappnade och fulla av energi. Ett avslappnat och lyckligt sätt att bära den svarta hatten är att para ihop den med en vit topp och jeansshorts. Du kan bara bära sneakers och några armband och halsband som tillbehör.

Använd en svart filthatt med en jeansskjorta och svart kjol


källa

Denna outfit visar den perfekta balansen mellan elegans och avslappnadhet. Använd den svarta hatten med en långärmad denimskjorta och en svart lång kjol. Bär ett snyggt blinghalsband för att se ännu mer unikt och vackert ut.

Snygg cowboy look med en filt halsduk

stor halsduk svart filthatt
källa

Ett intressant sätt att bära den svarta hatten är att klä sig som en cowboy. Du kan också bära en filtduk och jeans. En viktig detalj är det slitstarka bältet. Outfiten kan få dig att se snygg och tuff ut. Det är ett roligt sätt att klä sig då och då.

Helt svart med lädershorts, leggings & stövlar


källa

För dig som inte är rädda för förkylningen och vill visa upp dina ben på vintern är denna outfitidé något för dig. Bär en svart tröja, svarta lädershorts, strumpor och fotkängor med din svarta filthatt för en svart stilfull look. Förresten är det ibland ganska svårt att utforma svarta lädershorts ordentligt. Denna outfit är en bra demonstration att bära på ett vackert sätt.

Casual look med en lång kofta och rippade jeans


källa

För en avslappnad street look i höst kan du helt enkelt bära en vit topp, lång kofta, rippade jeans och klackar med din svarta hatt. Det är en så snygg outfit som är väldigt lätt att ta av.

Söt look med en lång jeansskjorta, beskuren jacka och leggings


källa

Detta är ett sött sätt att utforma den svarta hatten. Lek med lager genom att bära en svart jacka över en lång jeansskjorta. Lägg till svarta leggings och fotkängor i ekvationen. Kombinationen av en beskuren jacka och en lång skjorta gör att du ser slankare och längre ut. Outfiten kan också få dig att se mer feminin och glamorös ut.

Bär en svart filthatt med krage


källa

Detta är en konstnärlig och lite formell outfit. En krage klänning passar på något sätt riktigt bra med en filthatt. Kanske beror det på att båda artiklarna har denna gamla engelska stil. Det är en bra outfitidé, speciellt om du har en konstnärlig karaktär i dig.

Boho klänning & knä höga stövlar


källa

Det här är en boho-outfit som ser snygg och sexig ut. Kombinera den svarta hatten med en boho-slips och knähöga stövlar. Bär ett snyggt boho-halsband för att komplettera denna fantastiska outfit.

Spetsshorts och ankelstövlar

svart hatt spets shorts ankel stövlar
källa

Detta är en unik outfitidé att prova på sommaren och våren. Det är inte så lätt att hitta snygga spetsshorts. När du har spetsshorts som passar dig bra kan du enkelt para ihop dem med en vit t-shirt, vit hatt och fotkängor.

Bär med en randig maxikjortklänning & tubtopp


källa

Detta är ett coolt exempel på att kombinera sexiga kläder med unisex-stil. Visa lite hud genom att bära en tubtopp. Använd antingen pojkvän eller skinny jeans. Viktigast, ha en svartvit randig maxikjolsklänning. Det är detta som gör outfit så unikt och snyggt.

Bred randig tröja & läder kjol


källa

Läder kjolar ser bra ut i kombination med svarta hattar. Till exempel kan du bära en färgglatt bred randig tröja med en svart läder kjol. Använd svarta fotkängor för att klara den här höst- och vinterdräkten. Du kan se stövlar spela en stor roll när det gäller idéer för svart hattutrustning. Förresten, kanske du vill kolla in vårt blogginlägg om leggings och stövlar.

Här är några av mina favorit sätt att utforma den svarta filthatten. Jag hoppas att du tycker att dessa outfitidéer är intressanta. Se till att kolla in våra andra outfitidéer på webbplatsen innan du åker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*