Hur man bär svart denim kjol

Hur man bär svart denim kjol

För de av er som vill ha på sig avslappnade och snygga streetkläder, borde ni redan känna den blå denimkjolen mycket väl. Den blå denimkjolen är förmodligen en av de mest populära produkterna i den avslappnade outfitvärlden, men det är alltid kul att ha fler sorter. Idag ska jag prata om den svarta denimkjolen, som är lite mer unik och snygg än den blå. Liksom den blåa är den svarta superlätt att forma och ta bort. För att visa dig hur lätt det är har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna i svart denim kjol outfit och jag kommer att visa dig listan nu.

Vit t-shirt med svart denim kjol och sandaler


Få en liknande svart miniväst här
källa

För att starta listan ska jag antagligen visa dig ett av de enklaste och enklaste sätten att utforma en svart jeansjacka. För att utforma denna outfit, använd bara en vit t-shirt av hög kvalitet och para ihop den med en minikjol i svart denim. Ett par svarta sandaler för en minimalistisk och vacker strategi är en bra idé.

Svart och grå randig västtopp med svart minikjol i denim

svart och grå randig väst topp med svart denim mini kjol
Få en liknande randig linne här
källa

Om du tycker att det är lite för enkelt att bära en vit t-shirt för din smak, överväga att bära en svart och grå randig västtopp istället. För att göra kläderna lite svalare och mörkare, lägg västtoppen ihop med en svart minikjol i denim och vita sneakers för att göra utseendet komplett.

Svart denim kjol med tröja och lädermotojacka

svart denim kjol med tröja och läderjacka
Få en liknande svart denim kjol här
källa

För att skapa en väldigt snygg och mörk affärsutrustning bör du ta med ett läderelement i mixen. Använd till exempel en svart skinnjacka med en svart stickad tröja med rund hals för toppen. Koppla ihop dem med en svart minikjol i denim och svarta läderstövlar för att göra det här svarta coola utseendet.

Svartvit vertikal randig axelblus med minikjol i denim

svartvitt vertikal randig axelblus med minikjol i denim
Få en liknande randig axelblus här
källa

För att se ladylike och ungdomlig, här är en lågmäld sexig outfit som du kanske vill prova. Bär en vit och svart vertikal randig axelblus på toppen. Kombinera den med en svart minikjol i denim. Använd vita sneakers för skorna för att ge en avslappnad och sportig touch till det övergripande utseendet.

Grå t-shirt med svart denimknapp på framsidan. Mini kjol

grå t-shirt med minikjol med svart denim-knapp på framsidan
Skaffa en liknande minikjol med svarta knappar här
källa

Som tidigare nämnts kan en vit t-shirt och minikjol i svart denim göra en vacker, snygg och enkel outfit. Som en liten variation kan du byta ut din vita T-shirt med en grå överdimensionerad T-shirt i ljunggrå och kombinera den med en svart minikjol i denim med en knappknapp. Använd vita sneakers för ett mer avslappnat utseende.

Grå sammetströja med svart denimkjol

grå sammettröja med svart denimkjol
Bli underhållen högt upp i vitt här
källa

Att ha på sig den svarta denimkjolen med en skjorta är definitivt inte det enda sättet att forma den vardagligt. När vädret blir kallare kan du kombinera kjolen med en tröja. Använd till exempel en grå tröja med en svart minikjol i denim och ett par vita Converse-toppar för att se kausalt och snyggt ut.

Vit tryckt t-shirt med svart knapp framtill på denimkjolen

T-shirt med vitt tryck och jeanskjol med svart knapp framtill
Få en liknande denimkjol med begagnat look här
källa

Ibland kanske du vill se ännu mer avslappnad eller till och med pojkaktig ut när du snabbt vill stanna vid en väns hus. För att forma denna outfit, använd bara en vit tryckt tee med en svart rippad minikjol i denim. Använd svarta sneakers för att skorna ska se lite mer unika ut.

Bär med en svart och grå randig kall axeltopp

svart och grå randig kall axeltopp
Få en liknande kall axel randig topp här
källa

För att uppnå en elegant och enkel arbetsdräkt kan du bära en svart och grå randig kortärmad topp med kalla axlar. Kombinera den med en svart minikjol i denim och svarta läderstövlar. Bär en svart läderväska för att klä upp din outfit.

Vit mock-hals topp med denim kjol med svart knapp

vit mock-hals topp med svart denim kjol med knapp knapp
Få en liknande vit kortärmad tröja här
källa

Detta är ett mycket mysigt och vackert utseende som är särskilt lämpligt för petite kvinnor, eftersom den snygga formen gör att du ser längre och smalare ut. Bär en vit tröja med en uppstående krage på toppen. Kombinera den med en svart denim kjol. Använd svarta leggings och svarta oxfordskor för att se mer ladylike och unika ut.

Burgundy bomberjacka med svart minikjol i denim

Burgundy bomberjacka med svart minikjol i denim
Få en liknande vinröd bomberjacka här
källa

Detta är en enkel outfit som består av delar som fungerar felfritt tillsammans, oavsett om det är klippning eller färg. Bär en vit t-shirt med en vinröd bomberjacka för det fantastiska utseendet. Bär dem med en minikjol i svart denim och vita träningsskor för att göra utseendet komplett.

Bär den med en svart blommig chiffong halvblank skjorta

svart chiffongskjorta med blommönster
Få en liknande halvblå blus här
källa

Här är en sexig och glad stranddräkt för dig som ska på strandfest. För att uppnå detta fantastiska utseende, bär en svart spetsbralette och lägg på den med en svart blommig chiffongskjorta med blommigtryck. Kombinera den med en svart minikjol i denim och ett svart läderbälte. Bär sandaler med nakna klackar för skorna för att komplettera outfit med en uppfriskande touch.

Vit, figur-kramande, ribbad tröja med svart minikjol i denim med knapplås

vit, kramad, ribbad tröja med svart minikjol i denim med knäppning
Få en liknande vit ribbad tröja här
källa

Detta är ett mycket minimalt svartvitt utseende som kan göra dig attraktiv och lättillgänglig. Kombinationen av en vit passform med ribbstickad tröja och en svart minikjol med knappar i denim är det perfekta komplementet till denna outfit. För skorna, bär svarta strumpor med svarta läderstövlar.

Svart skinnjacka med denimkjol och strumpor

svart skinnjacka med denim kjol och leggings
Få en liknande svart skinnjacka här
källa

Om du vill se lite mer mogen och elegant ut, bära din svarta denim kjol med svarta strumpor. Använd till exempel en grå tröja med en svart skinnjacka till toppen. Bär en svart minikjol i denim med svarta strumpor och svarta mockaskor på botten för en feminin twist.

Ljusrosa turtleneck med svart passform och svart denim kjol

Ljusrosa turtleneck med en beskuren, figur-kramad tröja och svart denim kjol
Få en kort tröja här
källa

Detta är en återhållen sexig outfit tack vare den snygga figuren och den beskurna designen på toppen. För att uppnå detta fantastiska utseende, slå ihop en ljusrosa beskuren tröja med en svart minikjol i denim. Koppla ihop dem med ljusrosa läderhöga stövlar för att komplettera det här superchika utseendet.

T-shirt med en svart rippad minikjol i denim

T-shirt med svart denim kjol
Få liknande ankelstövlar med öppen tå här
källa

För ett snyggt och mörkt utseende kanske du vill prova denna helt svarta street outfit. Använd en svart t-shirt och en svart rippad mini rimskirt med denna outfit. Bär dem med svarta mockaskor med öppna tå för en snygg och feminin touch.

Hoppas du tycker att de här svarta denim kjol outfit idéerna är användbara. De är väldigt lätta att dra ut som du kan se. Du har antagligen redan nämnt många av dessa föremål som den vita t-skjortan och den grå tröjan i din garderob. Allt du behöver göra är att ta ut dessa delar och ha kul att styla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*