Hur man bär svart corduroy kjol

Hur man bär svart corduroy kjol

Strukturen på din kjol spelar subtilt en mycket viktig roll i hela din outfit. Till exempel kan en denimkjol, även om den är svart, ge ett ungdomligt utseende. Idag ska jag prata om den svarta corduroy kjolen för att vara exakt. Vad det i allmänhet kan göra är att din outfit ser lågmäld ut, men ändå vacker och djup. Det kommer vanligtvis i form av en svart, höghöjd minikjol, ibland med knappdetaljer. Styling är ganska enkelt. För att göra det ännu enklare för dig har jag sammanställt några riktigt fina outfitidéer för svarta kordfluga kjolar åt dig. Låt oss dyka in.

Vit kortärmad tröja med mock-hals med svart knapp på minikjolen fram i corduroy


källa

För att börja med den här listan över diskreta men superchika outfitidéer, visar jag dig en mycket mysig outfit som är lätt att ta av. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit kortärmad stickad tröja med en mock hals och en svart knappkorduroy kjol på framsidan. Koppla ihop dem med strumpor och svarta oxfordskor för att komplettera outfit i stil.

Svart långärmad tröja med mock halsringning och mini corduroy kjol

svart långärmad tröja med stand-up krage och minikord kjol
källa

För att uppnå detta mörka och snygga helt svarta utseende kan du bära en svart ribbstickad tröja med en mock hals för att lägga till några kurvor på toppen. Koppla ihop det med en svart mini-hög kjol i corduroy. För resten av klädseln kan du bara ha på dig ett par svarta stövletter i läder för att packa upp klädseln i stil.

Rosa ribbstickad tröja med svart corduroy kjol

rosa ribbstickad tröja med svart corduroy kjol
källa

För att forma denna ladylike och attraktiva outfit kan du bära en rodnande rosa turtleneck med en ribbstickad tröja för toppen. Bär en svart mini-skateboard corduroy kjol med en knapp vänd mot botten. Lägg nu till ett par svarta mockaskor för att göra det här snyggt snyggt.

Svart och vit randig långärmad T-shirt med hög corduroy kjol

svart och vit randig långärmad T-shirt med hög kordfluga kjol
källa

Låt oss nu gå tillbaka till en mer ungdomlig och avslappnad street outfit. För att uppnå en sådan look kan du bära den klassiska horisontella randiga långärmade t-skjortan i svart och vitt som fokus för din outfit. Koppla ihop den med en svart mini-corduroy-kjol och ett par vita sneakers för att se enkelt och rent ut.

Färgblocktröja med en svart minikorduroykjol med hög midja

Färgblocktröja med en svart minikorduroykjol med hög midja
källa

För att skapa det här söta och färgstarka utseendet kan du starta kläderna med en svart stickad tröja som består av vitt, grått, rött och svart. Kombinera toppen med en svart höghöjd i minikjol i corduroy. Koppla ihop dessa bitar med svarta strumpor och svarta läderstövlar för att komplettera utseendet i stil.

Formpassad halsblus med svart minikorduroykjol med knapplås

Figurkramande halsblus med svart minikordkjol med knappfäste
källa

Här är en sexig outfit att ha på sig för semi-formella evenemang som cocktailparty. För att uppnå detta attraktiva utseende kan du bära en långärmad topp med svart passform och en svart kordfläsk-minikjol med knappfickor. Bär dem med chelsea stövlar i svart läder för en elegant och elegant ensemble.

Leopardmönstrad t-shirt med minikjol framtill

Leopardmönstrad t-shirt med minikjol
källa

Här är ett ganska intressant sätt att utforma din minikjol på ett relativt moget sätt. För detta ändamål kanske du vill ha en t-shirt med leopardtryck som klädselns mittpunkt. Kombinera den med en svart minikabelkjol. För resten av klädseln, använd svarta leggings och svarta balettlägenheter för att komplettera utseendet.

Ljusblå skjorta med svart tryckt väst och matchande minikjol

ljusblå skjorta med svart tryckt väst och matchande minikjol
källa

Att se ungdomligt och attraktivt ut är ett sätt att klä sig på att klä sig naturligt som en college-tjej. Du kan också bära en ljusblå skjorta med knappar och en svart stickad väst stickad över den. Kombinera dessa bitar med en svart minikjol. Bär svarta strumpor och svarta oxfordskor för att göra ditt utseende komplett.

Bourgogne kortstickad tröja med svart kordfärgad minikjol

Bourgogne röd stickad tröja med svart minikjol i corduroy
källa

För att se återhållsam sexig ut, speciellt om du har lagt mycket ansträngningar för att nå en smal midja, kan du bära en vinröd, lite beskuren stickad tröja som bara visar en tum hud i midjan. Koppla ihop den med en svart minikjol i corduroy. Bär ett par svarta läderstövlar för att ge extra stil till utseendet.

Ljusrosa tröja med V-ringning och svart midikordkjol


källa

För att skapa den avslappnade och mysiga outfit som du definitivt kan ha på dig till jobbet, särskilt på avslappnade fredagar, kan du bära en ljusrosa V-ringad tröja med en avslappnad passform med en svart midikorduroykjol. Ett par svarta ballerina-lägenheter är ett snyggt par svarta ballerina-lägenheter för att sammanföra din outfit.

Grå, figur-kramande t-shirt med halva ärmar och svart minikjol

grå, figur-kramande t-shirt med halva ärmar och svart minikjol
källa

För att uppnå det enkla och avslappnade gatutseendet kan du bära en grå halvärmad t-shirt för toppen. Koppla ihop den med en svart midikjol med hög midja och en sladdknapp fram för att se tunn och söt ut. För skorna kan du bära ett par svarta mockaskinnhöga klackar med fotledsremmar för att lägga några centimeter till din höjd.

Svart och vit randig t-shirt med hög midjekordjord kjol

svart och vit randig t-shirt med hög midja kordfluga kjol
källa

För att se minimal och lättillgänglig ut kan du bära en svartvit randig t-shirt för toppen. Kombinera den med en svart hög corduroy kjol. För att göra denna outfit så ungdomlig och avslappnad som möjligt kan du bära ett par vita sneakers eller ett par svarta och vita klassiker med låg topp för att komplettera utseendet.

Vit tröja med mock-halsringning och svart byxkabelskridskor

vit tröja med mock hals och svart axelband sladd skridskoåkare
källa

För att se mysigt och vackert ut kan du bära en vit stickad tröja med en mock-hals och en svart mini-corduroy-skatekjol gjord av hängslen. Koppla ihop dem med svarta mockaskor för att slutföra kläderna.

Hoppas att du gillade de svarta corduroy kjol outfit idéerna som jag just delade med dig i listan ovan. Överraskande nog kan de dras av lika lätt som denimkjolen. Ge det ett försök så får du se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*