Hur man bär svart cocktailklänning

Hur man bär svart cocktailklänning

Det är i grund och botten bara en rolig tid när det finns en cocktailpartyinbjudan. Du börjar genast tänka på hur man klär sig och hur man ser vacker och sexig ut och hur man sticker ut från mängden. I det här blogginlägget ska jag presentera mina favorit sätt att bära en svart cocktailklänning. Låt oss titta på dem nu.

Av axeln svart cocktailklänning

av axelns svarta cocktailklänning
källa

När det gäller cocktailklänningar måste jag bara nämna off shoulder-klänningen. Fördelen med att ha en svart är att den helt enkelt får dig att se slankare ut. Cocktailklädselar är tänkta att vara väldigt enkla, så använd inte för många färger, vanligtvis inte mer än två. För denna outfit kan du bara göra den silver och svart genom att para ihop klänningen med en svart handväska, silverklackar och ett silverhalsband.

Svart klänning med genomskinligt bröst

svart klänning transparent krage
källa

Denna cocktailklänning är ett bra exempel på hur ”att visa lite” ibland fungerar bättre än ”att visa allt”. Det genomskinliga tyget i bröstområdet ger övergripande bild lite utrymme för fantasi. Även om jag är ett fan av att hålla saker snygga och enkla och föredrar klänningar som en cocktailklänning utan axel, håller jag också med om att det ibland är mer unikt och subtilt sexigt för denna typ av klänning.

Midiklänning med djup V-bodycon

Deep V Bodycon Midi-klackklackar
källa

Som en svart klänning som verkligen visar kroppens kurvor kan du bära en djup, figurkramande midiklänning. Även om silverklackar passar perfekt med den svarta cocktailklänningen. Bär bara svarta klackar på den här klänningen för att få uppmärksamhet i överkroppen. Bär också ett vackert halsband för att komplettera denna sexiga och eleganta outfit.

Långärmad splitklänning

långärmad, split, svart maxiklänning
källa

Även om cocktailklänningar ofta hänvisar till klänningar som ligger ovanför knäna, finns det långa cocktailklänningar som kan hjälpa dig att sticka ut från mängden på en cocktailfest. Den här svarta långärmade maxiklänningen med hög split är ett bra exempel. Designen med hög split är så attraktiv att den till och med kan överträffa en mini-cocktailklänning.

Svart rygglös midiklänning

svart rygglös midiklänning, silverklackar
källa

Kommer du ihåg hur förvånande det är när du ser en vacker flicka vända sig vid ett evenemang och sedan får reda på att hon har på sig en rygglös klänning och att du bara inte kan ta ögonen från henne? Om du vill skapa ett sådant hisnande ögonblick på en cocktailparty, ha på dig en svart rygglös midikocktailklänning. När folk ser dig framifrån ser du vacker ut. Om du vänder, dödar du det bara.

Cocktailklänning med ena axeln

en axelbandslös svart cocktailklänning
källa

På grund av det asymmetriska snittet får en axel cocktailklänning dig att se snygg och sexig ut samtidigt. Lägg bara till lite färg genom att bära silverklackar.

Svart bodycon-klänning med genomskinliga ränder

svart bodycon-klänning med genomskinliga ränder
källa

För en cocktailparty kan en enkel svart bodycon-klänning få dig att se vacker ut så länge du har gjort ett försök att hålla dig i god form. Men om du är en av de människor som alltid gillar att lägga till en magisk touch med några detaljer, prova den här klänningen med horisontella ränder som ser helt elegant ut.

Maxikocktailklänning med transparent overlay

halvtransparent svart maxikocktailklänning
källa

Vissa människor tycker bara inte om att visa upp mycket hud och den goda nyheten är att du inte behöver göra det på en cocktailparty. Den enda klädkoden på en fest är att se vacker ut. För att göra detta kan du bära något med vackra element i detaljerna. Du kan bära en vacker svart maxiklänning med ett rent overlay och du är mer än bra för festen.

Tyll cocktailklänning med chiffonglager

svart klänning gjord av tyllcocktail
källa

För dig som faktiskt har mycket roligt genom att ständigt överraska dina vänner, kan denna outfit vara något för dig. Den här klänningen ser inte ut som något du ser mycket ofta, men den ser också bra ut för att vara precis rätt för en cocktailparty. Bär bara tyllcocktailklänningen utan axel och para ihop den med svarta klackar med öppna tår. För att ytterligare förbättra outfit kan du bära ett silverkristallbälte och matchande örhängen för att se fantastiska ut.

Svart spetsklänning med öppen rygg

svart spetsklänning med öppen rygg
källa

Jag nämnde redan en rygglös cocktailklänning som ser otroligt sexig ut, men om du letar efter en outfit som är lite mindre sexig och elegant är den här outfit för dig. Bär den här svarta knälångklänningen med en öppen rygg och ett spetselement på ryggen. Detta visar dig precis rätt mängd rygg och ser vacker ut.

Kortärmad pläterad klänning

kortärmad klänning
källa

Om du är van vid fritidskläder och bara vill ha kul på cocktailpartiet utan att verkligen dra dig ut ur din komfortzon är det här den perfekta outfitidén för dig. Den här kortärmade klänningen är verkligen lätt att ta av. Du behöver inte riktigt visa mycket hud och snittet är inte så tätt som en bodycon-klänning. Det är som en avslappnad klänning med precis tillräckligt med detaljer för att se bra ut för en semi-formell händelse. Du kommer att vilja kompensera den låga klänningen med silverklackar.

Kortärmad cocktailklänning med spetsöverdrag

Kortärmad cocktailklänning spetsdetalj
källa

För en vacker som har lite sött och prinsessliknande element kan du bara ha på dig en kortärmad cocktailklänning med spetsöverdrag. Håll kläderna enkla genom att bära svarta klackar.

Cocktailklänning med passform och flare

Spetsig topp och spets
källa

För dem som har en päronformad kropp, kan fit och flare cocktailklänning verkligen hjälpa till att dölja din svaghet och betona din styrka. Denna klänning har en kreativ design med spets i överhalvan och siden i nedre halvan.

Svart paljett cocktailklänning

svart paljett cocktailklänning
källa

Ibland kan en klänning med ett enkelt snitt men glänsande tyg också sticka ut. Till exempel kan den här svarta paljettminicocktailklänningen få dig att se speciell ut i evenemanget.

Svart cocktail svan klänning


källa

För ett överraskande vackert utseende kan du bara bära en svart svanklänning och para ihop den med svarta ballerinor. De kommer att se fantastiska ut på festen.

Här är några av mina favoritidéer för svart cocktailklänning. Jag hoppas att sorten på den här listan kan hjälpa dig att hitta din perfekta outfit för din nästa cocktailparty.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*