Hur man bär svart blus

Den svarta blusen verkar bara för vanlig och populär att prata om. Men när du dyker djupare är det faktiskt ett mycket vackert objekt som du kan bygga några mycket snygga kläder runt som får dig att se lång och smal ut. Ibland kan du underskatta det enklaste eller de saker som du är mest tillgänglig för. Men om du försöker vara mer uppmärksam och leva i ögonblicket kommer du redan att upptäcka många bra saker om dig själv, precis som den svarta blusen som sitter tyst i din garderob. Vad du ska se är några av de bästa idéerna för svart blusoutfit som har sammanställts. Låt oss titta på dem.

Svart blus med klockärmar med tunna blå jeans och koppling med leopardmönster


källa

Som du kanske hade förväntat dig, är detta en lista med outfitidéer som är fyllda med några lågmälda och snygga kläder. För att starta den här listan, låt mig visa dig ett elegant affärsavslappnat utseende. Till toppen kan du bära en svart blus med klockärmar. Kombinera den med ljusblå skinny jeans. Bär ett par ljusrosa klackar med öppen tå och en koppling med leopardtryck för att ge utseendet en elegant touch.

Svart halvärmad skjorta med ljusblå skinny jeans och flats

svart kortärmad skjorta med ljusblå skinny jeans och flats
källa

Detta är en annan affärsavslappnad outfit som kan få dig att se elegant och naturlig ut. Bär bara en svart blus med knappar, ljusblå skinny jeans och ett brett svart läderbälte. För skorna kan du bära ett par svarta platta mockaskinn. Lägg till en stor läderhandväska för att se elegant och professionell ut.

Svart halvtransparent kortärmad blus med beskurna byxor med breda ben i läder

svart, halvtransparent kortärmad blus med skurna byxor med breda ben i läder
källa

Detta är en mycket kreativt designad outfit som kan få dig att se återhållsam sexig och unik ut. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du bära en svart halvblå blus över en svart bralette. Koppla ihop dem med svarta vidbenbyxor. Bär ett par svarta besättningsstrumpor och ett par vita sneakers för att slutföra kläderna.

Vit halvtransparent halvärmad chiffongblus med mörka skinny jeans

vit, halvtransparent chiffongblus med halva ärmar och mörka skinny jeans
källa

För att få denna sexiga och eleganta outfit perfekt för ett företagsevenemang, kan du bära en halvklart svart chiffongblus till toppen. Kombinera den med ett par svarta eller mörkblå skinny jeans. Bär ett par mockaskor med leopardmönster för en damliknande look. Avsluta med en svart läderhandväska för en elegant finish.

Svart mini-blus med V-ringning och rippade, smala skurna jeans

svart mini-blus med V-ringning och rippade, smala skuren jeans
källa

Detta är en snygg affärsavslappnad outfit som kan få fram den unga sidan av dig. För toppen bör du ha en svart långärmad blus med V-ringning och långa ärmar. Koppla ihop den med kraftigt rippade, smala jeans. Bär ett par ljusrosa och svarta högklackade läder för att ge en feminin touch till utseendet.

Knäpp upp blusen med crepe beskurna chinos

Blus med knappar och beskurna chinos
källa

För att skapa detta snygga och eleganta utseende kan du bära en svart skjorta med knappar som kärnan i outfit. Kombinera den med beskurna chinos gjorda av höghus. Bär ett par svarta balettlägenheter för att se snygga och eleganta ut. Slutligen lägg till en stor svart läderhandväska för att se snygg och professionell ut.

Svart knapp-up skjorta med mörkblå jeans och vita klackar

svart skjorta med knappar, mörkblå jeans och vita klackar
källa

För att se mer snygg och unisex ut, välj en lite överdimensionerad svart skjorta med knappar. Kombinera den med ett par mörkblå skinny jeans. Med ett par vita höga klackar ser du mer uppfriskande och elegant ut. Lägg till en svart läderhandväska i mixen för att se elegant och attraktiv ut.

Svart överdimensionerad skjorta med smala jeans och rosa spetsiga klackar

svart oversized skjorta med smala jeans och rosa spetsiga klackar
källa

Om du väljer en svart blus med knappar och ett matchande snitt är det mycket goda chanser att du ser lång och smal ut. Du kan glida in ett par svarta skinny jeans i den. För skorna kan du bära ett par ljusrosa spetsiga klackar för att komplettera outfit med en feminin touch.

Sidenblus med höga jeans med vida ben

Sidenblus med höga jeans med vida ben
källa

Om du bara vill ha svart är det en bra idé att ha din topp och byxor gjorda av tyg med mycket olika texturer för att ge lite djup till utseendet. Du kan till exempel ha på dig en blank svart sidenskjorta med svarta jeans med vida ben. Koppla ihop dem med svarta spetsiga stövlar i läder för att se snyggare och unisex ut.

Svart och ljusgrå randig knapp-upp skjorta med vita skinny jeans

svart och ljusgrå randig skjorta med knappar och vita skinny jeans
källa

Här är en mycket kreativt designad outfit. Bär en svart och ljusgrå randig blus med knappar till toppen. Kombinera den med ett par vita skinny jeans. För skorna kan du bära ett par korta läderstövlar. Lägg till en brun stor läderhandväska för att göra utseendet stilfullt.

Svart off-the-shoulder kortärmad blus med blå skinny jeans

svart off-the-shoulder blus med halva ärmar och blå skinny jeans
källa

Det här är en sexig klädsel med låg vikt som passar särskilt för dig som har fina axlar och krageben. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart axelblus från axeln och para ihop den med mörkblå skinny jeans med muddar. Bär ett par svarta bandiga balettlägenheter för att se unika och eleganta ut.

Svart skjorta med grå skort och högklackade fotkängor

svart skjorta med grå skort och fotkängor
källa

Detta är en super chic outfit som verkligen gör att du sticker ut från mängden. Du kan bära en svart blus med en vit och grå färgblockskort. För skorna, använd ett par svarta läderklackade stövlar för att se supertunna och coola ut.

Nyckelhåls långärmad topp med ankelchinos

Nyckelhåls långärmad topp med ankelchinos
källa

För att se balanserad och lite seriös kan du bära en svart långärmad blus med nyckelhål och svarta ankelchinos. Lägg till ett par svarta mocka plattformsklackar till mixen för att se balanserad och elegant ut.

Här är de svarta blusoutfitidéerna som jag vill dela med dig. Testa dem och se om de får dig att se smal och smal ut som de ska.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*