Hur man bär Super Skinny Jeans

Hur man bär Super Skinny Jeans

Exakt vad är supermager jeans. Det här är jeans som är så smala att du nästan kan se dem som ruffade jeans. Eller i en annan att titta på, de är i grunden denim leggings. Du kan behandla dem ungefär som dina typiska skinny jeans. Och som du kanske redan vet är den större fördelen med att bära den att du kan se smal och lång ut. Låt oss behandla det här blogginlägget som något som påminner dig om hur du ser vacker och naturlig ut i dina skinny jeans eller super skinny jeans. Vad du håller på att se är några av de bästa super-skinny jeans-idéerna jag har samlat. Låt oss titta på dem nu.

Lång kappa i mörkblå ull med en rodnande rosa tröja och supermager jeans

Lång blå ullrock med en rodnande rosa tröja och supermager jeans
källa

Supermager jeans är en väldigt mångsidig artikel som du kan bära som en del av din street outfit eller som en del av din business casual outfit. Låt oss börja listan med den senare. För att skapa det attraktiva affärsavslappnade utseendet kan du bära en rodnande rosa tröja med en marinblå ullrock. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans och bruna läderstövlar med snören.

Vit blus med blommönster och ljusblå supermager jeans


källa

För att uppnå det damliknande och mysiga utseendet kan du bära en vit blommig kortärmad blus med en urringning och supermager rippade jeans. Kombinera dem med ett par ankelstövlar av kamelmocka för att förvandla detta över genomsnittliga utseende till ett snyggt, naturligt och attraktivt utseende.

Vit knuten V-ringad t-shirt och grågrön supermager jeans

vit knuten V-ringad t-shirt och grågrön supermager jeans
källa

Detta är en avslappnad och minimalistisk outfit som du enkelt kan ta av. Toppen med vit t-shirt med V-ringning och knuten passform. Koppla ihop den med ett par gröna supermager jeans för att se smal och uppfriskande ut. När det gäller skorna kan du växla till casual mode med ett par nakna flip-flops.

Svart och grå färgtröja med vita supermager jeans

svart och grå färgtröja med vita supermager jeans
källa

För att uppnå det superchika business-casual-utseendet kan du bära den här svarta och grå färgtröjan för toppen. Koppla ihop dem med vita supermagera jeans. Lägg till en handväska i brunt läder och ett par nakna stövlar i mocka med öppen tå för en damliknande finish.

Svart crop topp med scoop halsringning och svart skinnjacka med blå supermager jeans

svart crop topp med scoop-halsringning och svart skinnjacka med blå supermager jeans
källa

Vem säger att du inte kan se snygg och sexig ut samtidigt? Dräkten är mycket bra bevis för att stödja denna idé. För att forma det sexiga och coola utseendet kan du helt enkelt bära en svart crop topp med en svart skinnjacka för toppen. Koppla ihop dem med blå supermager jeans och svarta läderstövlar för att komplettera outfit i stil.

Grå mockablazer med blå supermager jeans

grå mockablazer med blå supermager jeans
källa

Denna kavaj är en mycket kreativt designad grå mocka kavaj med en mycket unik och snygg krage design. Du kan bära den med en vit tröja med rund hals för toppen. Kombinera dessa bitar med ljusblå supermager jeans. Bär ett par ljusgrå mocka ankelstövlar för att avsluta denna outfit i stil och klass.

Röd stickad tröja med grå jeans och svarta ballerinor

röd stickad tröja med grå jeans och svarta ballerinor
källa

När du bär en tröja ser du vanligtvis mysig ut. Men om den kommer i rött är det en annan historia. Du kan bära den här blå tröjan i svartvitt mönster och grå skinny jeans. Koppla ihop det med ett par svarta ballerina-lägenheter för ett rent och enkelt sätt att slutföra kläderna.

Blå jeansjacka med kort vit T-shirt och mörka jeans

blå jeansjacka med vit, kort t-shirt och mörka jeans
källa

För att forma detta ungdomliga och snygga utseende kan du bära en vit beskuren tröja med en marinblå denimjacka till toppen. Genom att bara visa en tum hud i midjan kan du se återhållen sexig ut på ett mycket naturligt och attraktivt sätt. För resten av klädseln, använd marinblå skinny jeans och gula och svarta glidande sandaler för ett lite glatt sätt att slutföra kläderna.

Svart halvtransparent kortärmad T-shirt med vaxade smala jeans

svart, halvtransparent kortärmad T-shirt med vaxade smala jeans
källa

Det här är ett helt svart utseende som också ser coolt och reserverat sexigt ut. Bär en svart, halvtransparent, kortärmad T-shirt för toppen. Koppla ihop den med svarta, superbelagda supermager jeans för att se snygg och mörk ut. För skorna, ha ett par svarta klackar i läder med öppen tå för att slutföra utseendet.

Mörkblå och vit randig långärmad T-shirt med smala jeans

mörkblå och vit randig långärmad T-shirt med smala jeans
källa

Detta är ett mycket mer uppfriskande och ungdomligt utseende. Detta är en perfekt outfit för casual vänner samlas. Komplettera denna outfit med en marinblå och vit randig långärmad t-shirt. Koppla ihop den med mörkblå, smala jeans och vita sneakers för att se ren och lättillgänglig ut.

Grå, figur-kramande långärmad T-shirt med blå skyskrapajeans och filthatt

grå, figur-kramande långärmad T-shirt med blå höghus och en filthatt
källa

Här är en annan lågmäld sexig outfit som faktiskt inte kräver att du visar någon hud alls. Tricket är att bära en mycket figur som kramar grå långärmad t-shirt för att visa upp dina kurvor. Koppla ihop den med blå, superpassade jeans med hög midja. Bär ett par svarta stövletter i läder och en svart filthatt för att göra din outfit mer konstnärlig.

Orange ärmlös crop topp med svarta supermager jeans

Orange ärmlös crop topp med svarta supermager jeans
källa

Orange och blått är en mycket fin färgkombination om du vill se ljus och glad ut. För att applicera detta på din outfit kan du bära en orange ärmlös crop top med en svart kavaj för toppen. Koppla ihop dem med svarta supermager jeans och rosa klackar. Lägg till en kungsblå och orange koppling i mixen för att göra denna outfit mer iögonfallande.

Vit skjorta med knäppning med svarta supermager jeans

vit skjorta med knappar och svarta supermager jeans
källa

För ett superenkelt och rent svartvitt utseende kan du bara bära en vit skjorta med knappar och svarta supermagera jeans. Ett par svarta ballerinaskor i läder kommer att föra denna outfit ihop för att skaka upp saker.

Jag hoppas att du gillar de fantastiska idéerna för skinny jeans outfit jag just pratade om. Prova det och se om de här kläderna kan få dig att se tunn och lång ut som den var designad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*