Hur man bär stupklänning

Jag skriver vanligtvis om mycket specifika ämnen som pojkvänjeans och minikjolar med hög midja. Men idag bestämmer jag mig för att ha kul och skriva om ett mycket brett ämne, dykningsklänningen. Som du kanske redan vet kan dykningsklänningar komma i form av många olika typer av klänningar, från korta, sexiga, långa till eleganta. Så vad du kommer att se är ett brett utbud av dykklänningsidéer som jag har samlat. Det kan se ut som en buffé där du kan se alla typer av kläder. Låt oss titta på dem nu.

Vit veckad maxiklippad sidenklänning

vit, djupt uppdelad sidenklänning från djupt dyk
källa

För att starta denna fantastiska lista med outfitidéer ska jag börja med en sexig och elegant outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit siden maxiklänning som har en hög split design för att avslöja några ben. Kombinera klänningen med vita tåklackar med ankelband för en uppfriskande och elegant touch.

Röd Spaghetti Strap Plunge Mini Slip Dress

röd miniklänning med spagettiband
källa

Denna outfit är en mycket klassisk outfit som inkluderar den ikoniska röda slipklänningen. Det är en minisklippklänning i siden som är perfekt att lysa med på en cocktailparty. Med en iögonfallande klänning som denna är det enkla sättet att hålla kläderna minimala att bära vita klackar med öppna tå.

Grön maxiklänning med hög split

grön maxi hög split dykning klänning
källa

Detta är en annan riktigt sexig klänning som är perfekt för antingen cocktailparty eller barnvagn. För att uppnå detta utseende, bära den gröna, högskalade maxiklänningen med en djup V-ringning. För skorna skulle antingen vita öppna klackar eller rosa klackar fungera perfekt. Använd ett silverarmigt manschettarmband för att ge looken en elegant touch.

Grå långärmad hög-låg mini-dykklänning

grå långärmad hög-låg mini wrap-klänning
källa

Det här är en vacker klänning som ser enkel ut först, men du kommer snart att märka de sofistikerade detaljerna. Det är en grå, långärmad, figur-kramande miniklänning med en vacker högklippning. Koppla ihop den med en vit koppling och två ljusrosa klackar med öppen tå för att slutföra utseendet.

Blue Plunge Midi Wrap Dress

blå midiklänning
källa

För de av er som är chefer eller chefer som vill se bra ut men diskreta vid ditt nästa företagsevenemang, här är en bra som du kanske vill prova. Klänningen är en blå, djupt delad midiklänning. Koppla ihop den med vita spetsiga tåklackar för att se minimalistisk men ändå återhållsam sexig ut.

Rosa långärmad bodycon midiklänning

rosa långärmad, figurkramande midiklänning
källa

Om du tror att du inte ens vill se sexig ut och allt du vill göra är att se elegant och vackert ut så är här en outfit för dig. Bär den här rosa chiffongklänning i midiklänning med långa ärmar. Bär den med en vit ankelrem med öppen tå och en vit koppling.

Ärmlös miniklänning i svart siden

ärmlös miniklänning i svart siden
källa

För att se lite mer ungdomlig ut, kanske du vill ha en ärmlös klänning, speciellt för de av er som har lagt ner tillräckligt mycket på att hålla armarna täta. För att forma denna outfit kan du helt enkelt bära en ärmlös miniklänning i svart siden. Kombinera den med svarta öppna tåklackar för att avsluta klädseln snyggt.

Svart miniklänning med djup V-ringning och fjäder

svart miniklänning med djup V-ringning och fjädrar
källa

För dig som inte är rädda för att se helt annorlunda ut och visa lite hud, här är en outfit som kan hjälpa dig att få all uppmärksamhet. Klänningen här är en svart tvåfärgad klänning, där den övre delen ser ut som en ärmlös topp med en djup V-ringning och den nedre delen ser ut som en minikjol gjord av syntetiska fjädrar. Koppla ihop klänningen med svarta klackar med öppna tå för att se mer elegant ut.

Rosa ärmlös dykning maxiklänning

rosa ärmlös maxiklänning
källa

För att se mer ladylike ut kan du enkelt bära rosa. Här är till exempel en underbar ärmlös maxiklänning med rodnadrosa och hög split-design. Använd silverbandade, öppna sandaler för att få denna outfit att se ännu finare och mer iögonfallande ut.

Red Silk Mini Skater Dive Dress

röd siden mini skater dykarklänning
källa

För dig som är i bra form kanske du bara vill välja en dykklänning med minimalt utformat eftersom du inte behöver sofistikerade stylingstekniker för att se bäst ut. Välj bara en röd sidenklänning för miniskridskor och para ihop den med vita klackar med öppen tå för att se fantastiska ut.

Bodycon Mini-klänning i rosa guld

rosa guldfärgad, figurkramande miniklänning
källa

För dig som vill se lite mer mogen och kraftfull ut, här är en klänning som får dig att se ut som en drottning istället för en prinsessa. För att uppnå detta utseende, bära den rosa guld- och vita bodycon-miniklänningen med långa ärmar. Koppla ihop den med silvermetalliska, öppna tåremmar för att komplettera det anmärkningsvärda utseendet.

Vit, samlad miniklänning med ett dyk

vit, rufsig miniklänning
källa

Detta är en mycket unik outfit som är både sexig och snygg. I detalj är klänningen en vit, rufsig och rufsig miniklänning, som ser speciell ut med sina sofistikerade banddetaljer på axlar och fåll. Koppla ihop klänningen med ljusrosa ankelband i öppen tå för att komplettera utseendet.

Svart och Crepe Tribal Printed Plunge Mini Dress

svart och crepe tribal tryckt dykning miniklänning
källa

Om en enfärgad klänning inte är kreativ nog för din smak, prova den här minidykarklänningen med stamtryck i svart och crepe. Kombinera den med svarta klackar och en svart läderhandväska för att se snygg och snygg ut.

Röd ärmlös dykning miniklänning

röd ärmlös miniklänning
källa

Detta är ett mycket enkelt och klassiskt svart och rött utseende. Det är perfekt för formella evenemang och cocktailparty. För att uppnå detta utseende, använd helt enkelt en röd ärmlös mini-dykklänning med svarta remmar i klackarna för att komplettera denna ikoniska outfit.

Gul midiklänning med halsringning


källa

Det är väldigt intressant när du använder en glad färg som citrongul för att bygga en sexig outfit. Till exempel, här är en gul, djup halsringning och midiklänning i halsen som ser både uppfriskande och sexig ut. Koppla ihop med guld, öppna remmar för att få ett fantastiskt utseende.

Hoppas att du tycker om dessa underbara outfitidéer som jag just delade med dig. För de av er som inte har något emot att visa hud för cocktailparty och barnvagnar bör listan ovan vara en bra lista för dig om du behöver några outfitidéer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*