Hur man bär stridsstövlar

Combat stövlar är snygga läder snörstövlar som vanligtvis är något längre än fotkängor. De kommer vanligtvis i svart eller brunt. Precis som förhållandet mellan Converse och vita canvas sneakers, när folk pratar om stridskor, hänvisar de flesta till Dr. Martin. Stridsstövlar är så ikoniska föremål att du vill ha minst ett par av dem i din garderob. För det här blogginlägget har jag sammanfattat några av de bästa sätten att utforma stridskor. Låt oss titta på dem nu.

Bär den med en flanell rutig skjorta och jeansjacka

Flannel rutig skjorta denimjacka stridsstövlar
källa

Jag startar listan med idéer med en outfit som använder några smarta overlay-tricks. Bär en vit skjorta med en rutig flanellskjorta på toppen. Lägg sedan till ytterligare ett lager med en jeansjacka. Komplettera detta snygga utseende med massor av karaktär med leggings och svarta stridsstövlar.

Svarta stridsstövlar med jeansjacka och svarta skinny jeans


källa

Som en avslappnad höst- och vinterdräkt kan du bära svarta stridsstövlar med en vit T-shirt, en jeansjacka och svarta skinny jeans. Bär en halsduk och en stickad mössa för att komplettera den här snygga och snygga outfit.

Bruna stridsstövlar med arméjacka och smala jeans

bruna stridsstövlar arméjacka smala jeans
källa

Bruna stridsstövlar passar bra med jeans. Bär till exempel bara en svart tröja och en arméjacka till toppen. Koppla ihop dem med smala jeans och bruna stridsstövlar. Bär en brun eller röd halsduk för att komplettera utseendet. Jag kan se detta som den perfekta klädseln för avslappnade hangouts på vintern eller hösten.

Använd den med en grå ärmlös t-shirt med tryck och svarta jeans med manschett

grå ärmlös tryckt t-shirt svarta stridsstövlar
källa

Som namnet antyder kan ”stridsstövlar” få dig att se robust och snygg ut. Låt oss försöka bära den så att den känns mer som en kamp. Först vill du visa armarna genom att bära en ärmlös t-shirt. Använd svarta skinny jeans. Du vill binda jeansen så att de ser ut som om du är redo att verkligen flytta din kropp. Komplettera utseendet med de svarta stridsstövlarna. Undvik att bära en feminin väska för ett enhetligt utseende. Ibland är det kul att klä sig så här när vänner träffas, att överraska dem lite och ändå se anständigt ut.

Använd den med en bekväm vit stickad tröja och svarta leggings

bekväma vita stickade tröja bruna stridsstövlar
källa

En bekväm vit stickad tröja fungerar nästan alltid för ett glamoröst och feminint utseende. Kombinera den med svarta leggings och bruna stridsstövlar. Förbättra din skönhet ytterligare genom att bära en grå stickad halsduk och hatt.

Svart skinnjacka, grå t-shirt och rippade jeans

Stridsstövlar med svart skinnjacka
källa

Här är en annan outfit som tar fram ”fight” -känslan i stridsstövlarna. Dräkten är väldigt enkel och typisk. Bär bara en grå t-shirt och jeans med en svart skinnjacka och stridsstövlar.

Använd den med en överdimensionerad, fluffig stickad tröja och läderjackor

överdimensionerade fluffiga stickade tröjor av läder
källa

För en iögonfallande outfit med mycket kontrasterande toppar och underdelar kan du bära en överdimensionerad, fluffig stickad tröja för toppen. Koppla ihop den med läderjackor och svarta stridsstövlar. Bär en svart handväska så att dessa delar passar bra ihop.

Överdimensionerad svart stickad tröja med läder kjol

svarta stridsstövlar svart stickad tröja läder kjol
källa

Detta är en helt svart outfit som ser förvånansvärt vacker och elegant ut istället för att se mörk ut. Det här är lätt min favorit outfitidé på listan. Bär en överdimensionerad svart stickad tröja för toppen. Kombinera den med en minikjol i svart läder och svarta stridsstövlar. Dessa delar ser bara så perfekt samordnade ut. Prova denna minimalistiska och stilrena outfit. Det verkar inte så svårt att göra det.

Svart miniklänning, jeansjacka, strumpor & stridsstövlar

svarta stridsstövlar minidressstrumpor
källa

Som kan ses i det här föregående exemplet ser en mini-kjol och stridsstövlar combo utan strumpor. Ändå kan du fortfarande ha strumpor. Dräkten känns bara mer sofistikerad än uppfriskande. Använd exemplet på denna outfit och bära en svart miniklänning med en jeansjacka i lager. Du kan se de svarta stridsstövlarna sätts ihop med strumpor. Du kan föreställa dig att utseendet blir mer uppfriskande och ungt när det inte finns några strumpor. Genom att bära stockarna får du ett mer moget och feminint utseende istället.

Använd den med en maxiklänning och svart skinnjacka

Maxiklänning svart läderjacka stridsstövlar
källa

Detta är en mer unik som innehåller en maxiklänning. En maxiklänning passar vanligtvis inte bra med stridsstövlar eftersom den får dig att se för klumpig ut när du sätter ihop den. För att åtgärda detta behöver maxiklänningen du bär bara vara lite kortare så det är troligtvis en tum hud som syns mellan dina stridsstövlar och klänningen. Du vill också balansera klänningens klumpighet med en snygg svart läderjacka.

Bruna stövlar med en grön bekväm tröja och leggings

bruna stridsstövlar gröna bekväma tröja leggings
källa

För en minimalistisk men ändå bekväm look, överväga denna outfit, oavsett om du bär den på jobbet eller till kausala hangouts. Det är en enkel outfit som består av en grön skön tröja, svarta leggings och bruna stridsstövlar. Lägg till lite mer feminin touch med en linneshalsduk. Det är en av de kläderna som är så lätta att ta av sig att du ser bra ut men inte kräver mycket uppmärksamhet från andra.

Helt svart med en ärmlös T-shirt och läderbyxor

ärmlösa toppläder leggings stridsstövlar
källa

Här är en annan ”kamp” outfit. Det är helt svart så att du inte ser mörk och tuff ut utan också får dig att se längre och smalare ut. Använd en lång ärmlös t-shirt med läderbyxor och svarta stridsstövlar för att uppnå detta coola utseende.

Så det finns en lista över mina favorit sätt att bära stridsstövlar. Jag måste erkänna att jag är ett stort fan av ikoniska skor som alla vita Converse och svarta Dr. Martins är. De har bara den speciella karaktären i sig som aldrig bleknar över tiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*