Hur man bär stretchjeans

Många tror att stretchjeans och skinny jeans är samma sak. Detta är inte sant, även om stretchjeans vanligtvis är i form av smala jeans. Alla stretchjeans betyder att de är jeans som är gjorda i denimtyg med hög elasticitet. Dessa kan vara flared jeans, jeans med raka ben och oftast skinny jeans. I grund och botten är stretch skinny jeans mycket, mycket skinny jeans. För att bättre visa dig hur du utformar dem har jag sammanställt en lista med riktigt fina stretchjeans-idéer. Låt oss hoppa direkt in.

Grå t-shirt med rippade blåa skinny jeans

grå t-shirt rippade blå skinny jeans
källa

Låt oss börja med en super enkel och avslappnad outfit. Allt du behöver är en grå t-shirt och ljusblå, rippade skinny jeans. Se till att stoppa t-shirten i dina jeans för att bättre avslöja midjan, vilket resulterar i ett smalare utseende. För skorna kan du bara bära vita sneakers för att se avslappnad och snygg ut.

Vit och mörkblå randig långärmad topp och blå skinny jeans

vita och mörkblå randiga långärmade skinny jeans
källa

För ett uppfriskande och snyggt utseende kan du bära en vit och marinblå, randig långärmad topp med en avslappnad passform. Kombinera den med blå skinny jeans. För att göra kläderna mer snygga, använd ett par bruna mockashorts istället för vita sneakers.

Randig tjock tröja med grå stretchjeans

randig tjock tröja grå stretchjeans
källa

För ett mycket mysigt och vackert utseende bör du prova denna grå och vita outfit. Använd en grov grå och vit horisontell randig stickad tröja för toppen. Koppla ihop den med grå skinny jeans. Slutligen ha på dig ett par vita sneakers för att se enkla och minimala ut. Så enkelt som denna outfit ser ut, det är en av de vackraste kläderna på den här listan.

Använd den med en orange tröja och en grön kort jacka

tröja orange kort svart jacka
källa

För att få en glad och färgglad business casual outfit kan du bära gråblå skinny jeans med en orange stickad tröja. Bär en grå beskuren jacka över tröjan så att outfit ser tunnare ut. För skorna, använd bara svarta balettlägenheter för att se eleganta och enkla ut.

Lila och vit baseboll-t-shirt med stretchiga smala byxor

lila och vita baseball t-shirt mager stretchbyxor
källa

För en ungdomlig och avslappnad look kan du bära en vit och lila baseball-t-shirt med halv ärm till toppen. Kombinera den med mörkblå skinny jeans. Istället för att bara ha vanliga vita sneakers, prova ett par vita höga sneakers för att se ännu mer snygg ut.

Ljusrosa skinnjacka med rippade stretchjeans

Ljusrosa skinnjacka med rippade stretchjeans
källa

För att uppnå ett feminint och snyggt utseende kan en rosa skinnjacka definitivt hjälpa. Till exempel kan du bära en grå t-shirt med en ljusrosa skinnjacka till toppen. Koppla ihop dem med blå rippade skinny jeans och rosa klackar. Om du vill se fler outfitidéer för liknande jackor, kolla in vårt blogginlägg om hur man utformar en rosa skinnjacka.

Grå stretchiga skinny jeans med vit chiffongväst

grå stretch skinny jeans, vit chiffong väst topp
källa

Vissa människor undrar kanske vad som är skillnaden mellan en skinny jeans och en skinny jeans? Mitt korta svar är att stretchiga skinny jeans ska ha en mycket tunn passform som ser ut som leggings. Dessa gråa, stretchiga skinny jeans med hög midja är ett bra exempel. Ser det inte ut som leggings? Du kan helt enkelt para ihop den med en vit chiffongväst och vita öppna tåklackar för ett enkelt och elegant utseende.

Vit chiffongtopp med kepsärmar och blå skinny jeans

vita skinny jeans med ärm i chiffonglock
källa

Här är en feminin och avslappnad outfit. För toppen kan du bära en vit chiffongtopp med en båthalsring och en svart västtopp. Bär den med blå stretchiga jeans och svarta spetsiga läderklackar för att avsluta din outfit.

Crepe läderjacka med blå jeans

Blå jeans i crepe läder
källa

För en mycket snygg och lite unisex look kan du bära en vit t-shirt med en crepe läderjacka. Kombinera dessa bitar med ljusblå skinny jeans. För skorna kan du bära antingen vita sneakers för ett avslappnat och sportigt utseende eller vita sandaler för ett mer uppfriskande utseende.

Använd den med en grön kortärmad blus med en avslappnad passform

grön kortärmad blus med avslappnad passform
källa

Ett enkelt sätt att få dina ben att se smalare ut är att bära en lös passform eller en överdriven topp. I det här fallet väljs en olivgrön kortärmad blus med en avslappnad passform. Kombinera den med blå stretchiga jeans och ljusrosa läder för att se avslappnad och feminin ut.

Ljusblå ärmlös blus med mörkblå stretchmager jeans

ljusblå ärmlös blus mörkblå stretchmager jeans
källa

För att skapa en superavslappnad outfit som är perfekt för avslappnade hangouts kan du helt enkelt bära en ljusblå ärmlös blus med en avslappnad passform och mörkblå skinny jeans. Bara para ihop dem med vita sneakers för att slutföra outfit.

Vit knuten, förkortad tröja med babyblå, smal stretchjeans

vit knuten förkortad tröja baby blå skinny jeans
källa

Här är en sexig look med låg vikt för att visa upp din midja. Bär en vit, figur-kramad, knuten och beskuren tröja för toppen. Kombinera det med babyblå stretchiga skinny jeans. För skorna, ha ett par ljusgrå mockaskor för att slutföra denna fantastiska outfit.

Vit tröja med en färgglad fransad stickad halsduk

vit tröja färgglad fransad stickad halsduk
källa

Här är en intressant outfit som använder en mycket färgglad stickad halsduk. För att uppnå det här utseendet kan du bära en vit, stickad tröja med grå skinny jeans och ljusrosa loafers. Det hade varit en mycket trevlig och uppfriskande outfit. Att bära en färgblocksstickad halsduk kan dock ta kläderna till en annan nivå.

Vit linne pojkvänskjorta med blå ribbade jeans

vit lin pojkvän skjorta blå rippade stretch jeans
källa

För en sexig look med låg vikt kan du bära en vit linne pojkvänskjorta som inte är undanstoppad med de två eller tre övre knapparna öppna. Använd ljusblå, kraftigt rippade skinny jeans och ljusrosa spetsiga klackar för att komplettera detta snygga och sexiga utseende.

Svarta skinny jeans med läderjacka

svarta stretchiga skinny jeans med läderjacka
källa

För en mörk och cool outfit kan du bära en grå t-shirt med en svart skinnjacka som topp. Kombinera den med svarta skinny jeans och svarta spetsiga tåklackar för att slutföra denna outfit.

Hoppas att du tycker att idéerna i stretchjeansutrustning ovan är till hjälp. Du kan bara behandla dem som vanliga skinny jeans. De är bara lite tunnare, vilket gör att dina kurvor ser tydligare ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*