Hur man bär stråskjorta

När det gäller skjortor, särskilt för kvinnor, kan skjortans struktur få dig att se helt annorlunda ut. Idag ska jag prata om något jag tittar på mellan bomullsskjortan och sidenskjortan, något som är halvblankt, vilket är rayonskjortan. Med dagens klädtillverkningsteknik kan en rayonskjorta levereras i form av en enfärgad skjorta, en rutig skjorta eller till och med en konstgjord chambray-skjorta. För att visa fler kläder att bygga på har jag sammanställt några av de bästa idéerna för rayonskjortkläder för dig. Låt oss hoppa direkt in.

Olivgrön rayonskjorta med svarta veckade culottes


källa

För att starta listan ska jag visa dig den här uppfriskande olivgröna rayonskjortan. Om du tittar på det på bilden kan du se hur skjortans halvblanka struktur gör att skjortan ser djupare och mer elegant ut. För styling kan du bära den med svarta veckade culottes och svarta sandaler för en avslappnad och snygg look.

Grå knapplös rayonskjorta med V-ringning

grå knapplös rayonskjorta med V-ringning
källa

Här är ett annat avslappnat utseende som kan få dig att se väldigt avslappnad ut medan du fortfarande ser anständig ut. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en grå knapplös långärmad rayon V-ringad skjorta. Kombinera den med svarta skinny jeans och nakna sandaler för ett enkelt och snyggt sätt att komplettera outfit.

Svart rayon knapp upp skjorta med blå jeans

Blue Rayon Button Up Shirt Blue Jeans
källa

En rayonskjorta är faktiskt väldigt lätt att forma. Du kan i princip tänka på det som en vanlig skjorta. Det ser bara lite blankare och djupare ut. I de flesta fall är det en löst sittande skjorta eller en pojkvänströja, så du kan i grunden kombinera den med smala byxor och klädseln skulle åtminstone se anständig ut. Du kan till exempel para ihop en svart rayonskjorta med blå skinny jeans och svarta klackar och förvänta sig att den ser snygg och avslappnad ut.

Vit, halvtransparent, kragefri rayonskjorta

vit kragefri skjorta i halvtransparent rayon
källa

Ibland kan du till och med hitta en vit rayonskjorta som är halvtransparent och ser ut som en chiffongskjorta. Den här har till och med en snygg kragefri design. För att bygga en kausal och konstnärlig outfit runt denna skjorta kan du helt enkelt kombinera den med svarta smala chinos och svarta spetsiga tåpumpar.

Marinblå knapp upp kortärmad rayonskjorta med randiga vidbyxor

Navy Button Up kortärmad Rayon-skjorta randiga vidbyxbyxor
källa

För en fin och något unisex look kan du bära en mörkblå kortärmad rayonskjorta. Kombinera den med en bredskuren marinblå med vida ben och blå randiga byxor. Du kan ge skorna en feminin touch genom att bära svarta ballerinor eller svarta klackar med ett öppet tåband. Alternativt kan du bära svarta tofflor för att hålla unisexkänslan konstant och för att göra outfit ännu snyggare.

Vit skjorta med chinos av ullgrå ull

vit skjorta fläckig grå ull chinos
källa

Här är en annan unisex-outfit som ser snygg och ren ut. Bär en vit rayonskjorta på toppen. Använd den med ljunggrå ullbyxor. Koppla ihop dessa bitar med svarta spetsiga klackar för att komplettera denna snygga outfit.

Faux Chambray Rayon kragefri skjorta

Faux Chambray Rayon kragefri skjorta
källa

Utan att titta noga ser den här kragefria rayonskjortan ut som en vanlig chambray-skjorta. Det är inte bara vackert, men det är också kul att ha på sig den här falska chambray-skjortan. För att bygga upp en minimal outfit runt skjortan kan du helt enkelt bära den med vita skinny jeans och vita sandaler.

Grå rutig pojkvän rayon skjorta med jeans mini kjol

grå pläd pojkvän rayon skjorta denim mini kjol
källa

För en fin och ungdomlig streetoutfit med en lekfull och pojkaktig touch kan du börja med en grå pojkvänströja gjord av rayon plaid. Det ser faktiskt ut precis som bomull och flanell. Du kan para ihop den med en minikjol i denim och ett par bruna stövlar med snörning i öppen tå för att göra det här underbara utseendet.

Grå och vit rutig pojkvän Rayonskjorta

grå och vit rutig pojkvän rayonskjorta
källa

Denna outfit är den typ av outfit du vill ha på dig när du stannar vid en väns hus. Du vill bara klä dig superavslappnat och bekvämt. För att uppnå detta utseende kan du bära en grå och vit rutig skjorta av pojkvän i rayon. Använd den med marina skinny jeans och svarta sandaler för att göra utseendet komplett.

Grå och vit Rayon Plaid Midi Shirt Dress

grå och vit rutig rayon midiklänning
källa

Här är ett annat rayonplagg som använder den grå och vita rutiga designen. Men den här gången är det en väldigt unik och snygg rayon midiskjortklänning. Det här är en vacker och snygg klänning i sig. Du kan bara bära den med ett par svarta ankelstövlar med öppen tå och du kan skapa en fin och luftig outfit.

Färgglada blommor tryckt band rosett skjorta

färgglada blommor tryckt band rosett skjorta
källa

Vid första anblicken ser det ut som en ljustryckt rayonskjorta. Men om du tittar noga är detta faktiskt en mycket intressant svart skjorta som kommer med de färgglada fyrverkerierna. Den raffinerade bågdesignen gör också skjortan vackrare och unik. För att bygga en elegant och vacker outfit runt den här skjortan kan du helt enkelt kombinera den med svarta, tunna chinos och ett par svarta spetsiga pumpar. Bär ett vitt smalt bälte för att skapa lite utrymme mellan toppen och botten.

Vit skjorta med en midjekjol med hög midja och bodycon

vit skjorta, minikjol med hög midja, figurkramning
källa

För en enkel intilliggande look kan du helt enkelt ha på dig en vit rayonskjorta och en blå midjekjol med hög midja. Koppla ihop dem med bruna sandaler för att göra det enkelt och avslappnat.

Tiffany blå knäppningskjorta med vita skinny jeans

Tiffany Blue Button Up Shirt vit skinny jeans
källa

Färgen på din outfit kan göra stor skillnad. Det finns några färger som bara ser så djupa och vackra ut och kan göra en normal outfit till en blickfång. Här är ett bra exempel med den attraktiva Tiffany Blue Rayon-skjortan. Du kan helt enkelt para ihop den med vita skinny jeans och vita sandaler för att komplettera den uppfriskande outfit.

Här är idéerna för rayonskjortoutfit som jag vill dela med dig. Det här är verkligen några trevliga skjortor för kvinnor. Tveka inte att bära knäppta skjortor som en del av dina gatukläder. Du kan se riktigt snygg och avslappnad ut med dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*