Hur man bär stövlar med knähöjd med öppen tå

Hur man bär stövlar med knähöjd med öppen tå

Ett av huvudsyftena med att bära knähöga stövlar är att se snygg och smal ut. Om du vill ge stövlarna en särskilt elegant touch, använd istället knähöga stövlar med öppna tår. Denna subtila detalj med öppen tå kan göra stor skillnad och få din outfit att se extra attraktiv ut. Det finns saker som kan få dig att se reserverad sexig ut utan att visa mycket hud. Kalla axeltoppar och knähöga stövlar med öppna tår är några av dessa magiska föremål. Som du kanske hade förväntat dig är knähöga stövlar inte svåra att forma alls. För att göra det ännu enklare för dig har jag sammanfattat några av de bästa outfitidéerna för stövlar med knähöga tå. Låt oss titta på dem nu.

Vit lång kavaj med blå skjorta och knähöga stövlar med rosa öppna tår


källa

Låt mig börja listan med en liten överraskning. Denna outfit här är en super chic outfit som du kan ha på dig som en casual casual outfit för jobbet. Använd en ljusblå skjorta med knappar och en vit lång kavaj för att forma det här utseendet. Kombinera den med en vit minikjol med hög midja. För skorna, ha ett par ljusrosa knähöga snörstövlar med öppen tå för att komplettera klädseln på ett snyggt och elegant sätt.

Vit t-shirt med en axel och jeansshorts och svarta knähöga stövlar med öppna tår


källa

Här är en mycket enkel men väldigt vacker outfit tack vare alla små detaljer som finns i denna outfit. För toppen kan du bära en vit t-shirt med tryck på axeln för att starta det sexiga utseendet. Kombinera den med ett par ljusblå jeansshorts. För skorna kan du bära ett par svarta läderknäskor med öppna tår för att komplettera denna outfit på ett unikt och snyggt sätt.

Svart korsad topp med blazer och knähöga stövlar med öppen tå

svart kors fram med kavaj och knähöga stövlar med öppna tår
källa

Här är en mycket sexig och samtidigt mycket kraftfull outfit som du kan bära för en semi-formell eller till och med en formell händelse. För att uppnå detta anmärkningsvärda utseende, bär en svart korsande kroppskramande blus med en svart kavaj för toppen. Kombinera det med en blå minikjol i denim och en svart quiltad läderhandväska. För skorna, ha på dig ett par knähöga, svarta mockaskinnsöppnade stövlar för en super chic outfit.

Vit knuten miniklänning med knähöga stövlar i brunt läder med öppna tår

vit knuten miniklänning med knähöga stövlar i brunt läder med öppen tå
källa

Här är ett annat bra exempel på hur knähöga stövlar med öppna tå kan göra en genomsnittlig look till en mycket attraktiv. Föreställ dig att du bara bär den här vita miniklänningen med tankknut och vita sneakers. Dräkten skulle ha sett snygg ut, men inget slitage som såg någonstans nära attraktivt ut. Att byta ut sneakers med ett par knähöga, bruna läderstövlar med öppna tår, tar utrustningen till en annan nivå. Du kan till och med bära en plånbok med leopardtryck för att krydda kläderna ytterligare.

Svart, djupt delad midiklänning med djup V-ringning och knähöga stövlar

svart, djupt delad midiklänning med djup V-ringning och knähöga stövlar
källa

Här är en mycket minimalistisk helt svart outfit som är fylld med vackra detaljer. Klänningen här är en svart, djup v-ringad midiklänning som har en hög split-design. Koppla ihop klänningen med klackar i svart läder med knähöga tå för en snygg look. Du kan också lägga till lite färg till mixen genom att bära en rodnande rosa läderhandväska.

Överdimensionerad kamotröja med knähöga stövlar i öppet läder i svart läder

Överdimensionerad kamotröja med knähöga stövlar i svart läder med en öppen tå
källa

Låt oss nu ta en 180 graders sväng och titta på ett snyggt pojkaktigt utseende. För att forma detta utseende kan du bära en överdimensionerad camo-tröja med en svart choker-halsduk. Koppla ihop dem med en svart knälång fransig kjol och ett par knähöga, svarta läderstövlar med öppen tå för att se extra snygg ut. Detta är en perfekt outfit för en avslappnad hangout för att visa dina vänner din snygga och unga sida.

Svart turtleneck med grå midikjol och stövlar

svart turtleneck med grå midikjol och stövlar
källa

En tjock tröja får dig inte riktigt tjock om du vet hur du ska utforma den. Bilden ovan visar att en tjock tröja faktiskt kan få dig att se smal och snygg ut. Till exempel kan du bära en svart tjock turtleneck med en grå rak midikjol. Använd svarta läderöppna knähöga stövlar med en röd och svart läderplånbok för att komplettera din outfit i stil och elegans.

Vit mini-slida klänning med spetsbälte och stövlar med öppen tå i grått läder

vit mini-skiftklänning med spetsbälte och grå läderstövlar med öppna tår
källa

Låt oss nu titta på ett mycket enkelt knep som kan hjälpa dig att se extra smal ut med en skiftklänning. Du kan också bära en miniklänningsklänning i vit spets och linda den med ett smalt brunt läderbälte. För skorna kan du bära ett par grå läder knähöga stövlar med öppna tår för att komplettera detta enkla och eleganta utseende.

Vit blus med blå jeans och knähöga stövlar med svarta klackar

vit blus med blå jeans och svarta knähöga stövlar
källa

Här är ett annat trick som kan hjälpa dig att se snygg och smal ut. Tricket är att bära ett par knähöga mocka öppna tå stövlar med svarta klackar över blå skinny jeans för att skapa snygga lager. Till toppen kan en enkel vit blus eller till och med en enkel vit tryckt t-shirt få denna outfit att se bra ut.

Vit överdimensionerad skjortklänning med svart brett bälte och grå fuskpälsskor

vit överdimensionerad skjortklänning med svart vidrem och grå fuskpälsstövlar
källa

För att se luftig och snygg ut kan du bära en överdimensionerad vit skjorta eller skjortklänning och binda den med ett svart brett bälte. Kombinera dessa bitar med knähöga stövlar av grå mocka med öppna tår för en feminin finish.

Vit tröja med en axel och grå knähöga stövlar med öppna tår


källa

För att uppnå en minimalistisk och lågmäld sexig outfit kan du bära en vit tröja med en axel och para ihop den med grå öppen tå mocka stövlar. Att bara visa upp hud på låren kan göra att dina ben ser extra långa och smala ut.

Svart slipklänning med knähöga, öppna tåstövlar

svart slip mini-klänning med knähöga, öppna tå stövlar
källa

Detta är ett mycket unikt par stövlar. Det är ett par svarta utskärningar eller knähöga, öppna tåstövlar med remmar. Du kan bara para ihop den med en svart miniklänning för att se super chic ut.

Hoppas att du gillade knähöga idéer med öppen tå som jag just delade med dig. För dig som redan är mycket vana vid att ha på dig knähöga stövlar, bör dessa kläder vara mycket väl inom din komfortzon och få dig att se ännu bättre ut än vad du brukar göra med vanliga stövlar. Prova dessa outfitidéer och se vad som händer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*