Hur man bär stor tröja

Hur man bär stor tröja

Det kan tyckas lite kontraintuitivt, men ibland kan en stor tröja få dig att se mysig och smal ut istället för att bara se väldigt tjock och tjock ut. Tricket är att matcha tröjan med rätt bitar. Skinny jeans och leggings är några mycket bra exempel. Ibland kan du till och med ha på dig en riktigt stor tröja som tröja. Om du kombinerar dem med strumpor och stövlar i dessa fall kommer du att se väldigt mysig och damlik ut. För att göra stylingen enklare för dig, låt mig visa dig några av de bästa idéerna till stora tröjor som jag har samlat. Låt oss titta på dem nu.

Svart stor tröja med blå skinny jeans och läderstövlar


källa

För att starta den här listan över vackra och vackra outfitidéer börjar jag med en lite mörk outfit. För att uppnå detta speciella utseende kan du bära en svart stor stickad tröja med marina skinny jeans. För skorna, ha ett par svarta läderstövlar för att slutföra kläderna.

Vit kabelstickad tröja med svarta skinny jeans med muddar

vit kabelstickad tröja med blå smala jeans med muddar
källa

Det här är en söt och attraktiv outfit som kan få dig att se extra ungdomlig ut. Använd en stor vit stickad tröja med denna outfit. Kombinera den med svarta skinny jeans med svarta manschetter. För skorna, ha på dig ett par ljusgrå och vit klassisk låg topp Converse för att avsluta klädseln.

Heather Grey stickad tröja med svarta, rippade knäjeans

ljunggrå stickad tröja med svarta, rippade knäjeans
källa

För att skapa detta enkla grå och svarta affärsavslappnade utseende här är vad du behöver göra. Bär en ljunggrå stor tröja ovanpå. Koppla ihop den med svarta skinny jeans för att se grov och smal ut. För skorna, ha på dig ett par svarta mockafotstövlar för att komplettera klädseln i stil.

Vit och svart tryckt maxi stor tröja med spets maxiklänning

vit och svart tryckt maxi stor tröja med spets maxiklänning
källa

Detta är en mycket mysig och härlig outfit som du kanske vill prova. Bär först en svart maxiklänning. Bär sedan en vit, stor, vit och svart tryckt ribbstickad tröja över klänningen för några underbara lager. Kombinera dem med ett par svarta läderskor för att uppnå detta unika och attraktiva utseende.

Blush Pink Big Sweater med mörkblå skinny jeans och bruna stövlar

rodnadrosa stor tröja med mörkblå skinny jeans och bruna stövlar
källa

För att få den här snygga och luftiga business casual outfit kan du bära en rodnande rosa stor tröja över en vit tunika-t-shirt för att skapa några snygga lager. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans. Bär ett par bruna läderstövlar i läder för att skorna ska se extra snygga och attraktiva ut.

Vit skjorta med krage och ljusrosa stickad tröja

vit skjorta med krage och ljusrosa stickad tröja
källa

Detta är en mycket intressant och vacker outfit som använder en sällsynt men vacker kombination av färger. För att forma det här utseendet kan du bära en vit skjorta och en ljusrosa kabelstickad tröja. Kombinera dem med grå skinny jeans. Ett par svarta läderstövlar för att avsluta din outfit är ett underbart val.

Mock Neck stor kabel stickad tröja klänning med strumpor och långa stövlar

Mock Neck Big Cable Stickad tröja klänning med strumpor och långa stövlar
källa

Ibland är det en väldigt trevlig idé att ha en stor tröja som klänning, speciellt om ditt mål är att se mysigt och sött ut. Till exempel kan du bära en grå stickad tröja med en uppstående krage som en tröja klänning. Kombinera det med svarta strumpor och ett par snörskor i svart och gult läder.

Grå mock neck tröja med ljusblå chambray skjorta och svarta leggings

grå mock neck tröja med ljusblå chambray skjorta och svarta leggings
källa

Detta är en annan outfit som kan hjälpa dig att se smal och snygg ut. Nyckeln till detta stiliga utseende är att ha på sig en tunika chambray-skjorta med en stor grå tröja med falsk hals för att skapa några snygga lager. Bär dem med svarta leggings och svarta stövletter i läder för att göra utseendet komplett.

Blushing rosa stickad tröja med vit skjorta med knappar och rippade knäjeans

Blushing rosa stickad tröja med vit skjorta med knappar och rippade knäjeans
källa

För att se ladylike och snygg ut samtidigt är det en bra idé att använda den rosa och blå färgkombinationen. Till exempel kan du bära en ljusrosa stor tröja över en vit överdimensionerad skjorta. Koppla ihop dem med blå skinny jeans. Använd ett par ljusrosa höga klackar för att skorna ska komplettera utseendet.

Blushrosa halsduk med en grå tröja och svarta skinny jeans

Blushing rosa halsduk med en grå tröja och svarta skinny jeans
källa

För att forma den mysiga outfit som håller dig varm på hösten och vintern kan du bära en grå stor tröja med en rodnande rosa halsduk för att skapa några lager. Bär dem med svarta skinny jeans för att se extra smala ut. För skorna, ha ett par mockakläder i mocka för att slutföra kläderna.

Grön stor tröja klänning med svart filthatt

grön stor tröja klänning med svart filthatt
källa

För att uppnå denna outfit kan du bära en stor grön tröja som en tröja klänning. Koppla ihop den med ett par svarta läderhöga stövlar för att se snygga och snygga ut. Lägg till en svart filthatt för att se mer konstnärlig och unik ut. Slutligen bär en svart shoppingväska för att ge outfit en avslappnad och luftig touch.

Grå tunika tröja med vit tryckt knapp-up skjorta

grå tunikatröja med vita tryckta skjortblusar
källa

Detta är en snygg och elegant affärsavslappnad outfit som du kanske vill ha på dig på kontoret. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en vit och svart tryckt nedskjorta och en grå stor tunikatröja. Bär dem med svarta leggings och svarta ballerina-lägenheter för att göra din outfit stilfull.

Vit ribbad stor tröja med svart skinnläder

vit ribbad stor tröja med svart läder damask
källa

För att se mer mogen och feminin ut, här är en outfit som du kanske vill prova. Bär en stor vit ribbad tröja med leggings i svart läder. Bär ett par svarta spetsiga mocka remmar sandaler för att komplettera din outfit med en elegant touch.

Här är de fantastiska idéerna för tröjautrustning som kan få dig att se väldigt vacker och attraktiv ut. Prova och du kommer att bli förvånad över hur den här överdimensionerade toppen kan få dig att se så bra ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*