Hur man bär stickad jacka

Hur man bär stickad jacka

Idag ska jag prata om hur man utformar en mycket unik och underskattad produkt, koftan. Om du troligen vill utforma det borde det inte vara svårt att få dig att se mysig, vacker och elegant ut samtidigt. Oavsett om du jobbar på din street- eller business-casualdräkt finns det alternativ att göra koftan till en del av din outfit. Nu, för att göra stylingen enklare för dig, låt mig visa dig några av de bästa idéerna för cardigan outfit jag har samlat. Låt oss dyka in.

Ljusgrå kofta med svart topp med scoop-halsringning och chinos


källa

Låt mig börja den här listan med outfitidéer med en business casual outfit som lutar sig lite på den avslappnade sidan. För att uppnå detta utseende kan du bära en ljusgrå kofta med en svart t-shirt. Kombinera dem med svarta slim fit-chinos. För skorna kan du bära ett par svarta mockaskor för att se snygga och enkelt unisex.

Grå stickad blazerjacka med vit knappskjorta

grå stickad kavajjacka med vit skjorta med knappar
källa

Det här är en elegant och lite mer formell affärs casual outfit. För att forma denna outfit kan du bära en vit nedskjortad skjorta och toppa den med en grå stickad kavaj. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans. Använd ett par ljusrosa spetsiga klackar för att få dig att se mer elegant och damlik ut.

Grå kabelstickad omslagsjacka med rutig pennkjol

grå kabelstickad omslagsjacka med rutad pennkjol
källa

Låt oss nu titta på en mycket unik och mysig outfit som kan bäras som en affärsavslappnad outfit eller till och med som ett gränsformat semi-formellt evenemangsdräkt. Till toppen kan du bära en grå kabelstickad omslagjacka. Koppla ihop den med en grå rutig pennkjol. Använd ett par svarta läderhöga klackar för att skorna ska klä upp kläderna elegant.

Vit, avslappnad kofta med blå pojkvänjeans

vit kofta med avslappnad passform och blå pojkvänjeans
källa

För att uppnå detta uppfriskande och pojkaktiga utseende kan du ha en vit kofta i en avslappnad passform och en vit skjorta nedåt för att skapa snygga lager på toppen. Team dem med ljusblå pojkvän jeans. Bär ett par ljusrosa spetsiga tåklackar för skorna för att komplettera utseendet.

Grå kofta med huva och tröja

grå kofta med huva med långärmad tröja
källa

Detta är ett mycket intressant och vackert stickat-på-stickat utseende. Bär i detalj en mörkgrå turtleneck och en ljusgrå kofta med huva över den. Kombinera dem med grå slim-fit chinos för att se smala och unika ut. För skorna, ha ett par gråa klackar med spetsiga tår som passar perfekt till resten av kläderna.

Ljusgrå stickad kavaj med vit topp och svarta skinny jeans

Ljusgrå stickad kavaj med vit topp och svarta skinny jeans
källa

För att bilda denna eleganta och mysiga affärsutrustning kan du bära en ljusgrå, lite överdimensionerad kofta över en vit t-shirt med scoop-hals. Kombinera dem med svarta skinny jeans för att se extra långa och smala ut. Bär ett par svarta ballerinaskor för dina skor för att hålla din outfit ren och snygg.

Brun kabelstickad maxikofta med grå tröja och läderbälte

brun kabelstickad maxikofta med grå tröja och läderbälte
källa

För att uppnå denna snygga lagerlagring kan du bära en ljusbrun maxikofta som kärnan i klädseln. Koppla ihop den med en grå tröja och ett brunt läderbälte. Använd grå skinny jeans för att se extra tunn ut. Bär ett par svarta ballerina lägenheter för dina skor för att göra utseendet komplett.

Överdimensionerad jacka i grå och vit rutig stickning med linne

grå och vit rutig, överdimensionerad kofta med linne
källa

Detta är en mycket snygg grå och vit rutig överdimensionerad kofta. Du kan para ihop den med en vit linne i öppen hals för att se luftig och avslappnad ut. För resten av kläderna kan du bära svarta skinny jeans och en svart öppen fotledsrem för att se smal och elegant ut.

Ljusrosa kofta med svart miniskridskinnskinn

Ljusrosa kofta med en svart mini-skaterläder kjol
källa

För att uppnå ett damliknande och snyggt utseende är det en bra idé att ha både ett rosa och ett läderelement som en del av din outfit. Du kan till exempel ha på dig en rosa stickad kavajjacka med en vit scoop-halsjacka som topp. Koppla ihop dem med en minikjol i svart läder och två svarta läderklackar för att komplettera utseendet.

Grå asymmetrisk kofta med svart läderjacka

grå asymmetrisk kofta med svart läder damask
källa

För de av er som har försökt hårt att komma i form, är denna utrustade outfit speciellt gjord för dig. För att visa några kurvor på ett naturligt sätt kan du bära en ljusgrå asymmetrisk kofta med svarta smala läderbyxor. Bär ett par svarta mockasko stövlar för att komplettera din outfit i stil och klass.

Grå asymmetrisk kabelkofta med blixtlås och svarta chinos

grå asymmetrisk kabeljacka med dragkedja och svarta chinos
källa

Här är en annan grå asymmetrisk kofta, men den här gången är det en mysigare, tillgänglig i form av en zip-zig kofta. Använd den med svarta slim fit chinos för att se smal och avslappnad ut. För skorna kan du bara ha ett par svarta höga klackar för att se smala och attraktiva ut.

Grå och vit kofta med svart skiftklänning

grå och vit kofta med svart skiftklänning
källa

För att uppnå detta enkla och diskreta grå och svarta utseende kan du bära en svart mini-skiftklänning som kärnan i outfit. Lägg till en grå och vit blommig kofta över toppen för att skapa några fina lager. Bär ett par svarta ballerina-lägenheter för att göra utseendet komplett.

Brun kavaj med mörkblå skinny jeans

brun kavaj med mörkblå skinny jeans
källa

För att uppnå detta mysiga och snygga utseende kan du bära en slim fit brun stickad kavaj, en grå t-shirt och en vit stickad halsduk för toppen. Kombinera dem med en mörkblå skinny jeans för att se extra lång och smal ut. Avsluta med ett par svarta balettlägenheter för att avsluta klädseln snyggt.

Hoppas att du tyckte om cardigan outfit idéer som jag just presenterade för dig. Se om dessa kläder passar din karaktär.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*