Hur man bär sportrock med jeans

Hur man bär sportrock med jeans

Idag ska jag prata om ett mycket intressant sätt att utforma din street outfit. Jag kommer att visa dig en lista med outfitidéer som visar hur man stylar en sportrock med jeans. För dig som måste ha på dig minst halvformell varje vardag för att arbeta, bör du vara mycket angelägen om att lyfta fram det avslappnade och jordnära du eller den riktiga dig på helgen när du är ute med vänner och familj. Låt oss göra det genom att bära en sportrock och jeans. Jag visar bara den coola listan över outfitidéer.

Svart sportrock med smala jeans


källa

Låt oss först titta på ett helt svart, coolt utseende som inte ser seriöst och tråkigt ut. För att forma denna outfit kan du bära en svart sportrock som har subtila vita randiga detaljer på ärmarna. Kombinera jackan med en svart V-ringad topp och svarta skinny jeans. Ett par svarta ballerinaskor är ett bra sätt att avsluta din outfit.

Mörkblå och rodnande rosa bombersportsjacka med vita skinny jeans

Mörkblå och rodnande rosa bombersportsjacka med vita skinny jeans
källa

För att se lite mer ladylike och glad, här är en bra street outfit idé för dig. För toppen kan du bära en vit tryckt t-shirt med en sportig bomberjacka i marinblå och rodnadrosa. Kombinera dem med vita skinny jeans. För skorna kan du hålla kläderna ljusa och uppfriskande genom att bära ett par ljusrosa balettlägenheter för att komplettera utseendet.

Svart skinnjacka i läder med blå slim fit jeans och basebollkeps

svart skinnjacka i läder med blå, smala jeans och basebollkeps
källa

Detta är en supercool och snygg outfit som får dig att se ungdomlig och lite nervös ut. Bär en vit V-ringad T-shirt med avslappnad passform och en svart sportrock i konstläder. Kombinera dem med blå slim fit-jeans med riven och manschett. Slutligen lägg till ett par vita sneakers och en svart basebollkeps för att se super stilig ut.

Grå sportrock med mock-halsringning och svart linne med smala jeans

grå sportrock med mock-hals och svart linne med smala jeans
källa

För att forma denna kausala street outfit som är full av karaktär kan du bära en grå nylon sportjacka som om det var en mock neck jacka. Kombinera den med en svart linne och svarta skinny jeans. För skorna är det perfekt att ha ett par svarta och vita lågklassiker för att se mer ungdomlig och renare ut.

Svart sportjacka med blommönster och ljusblå pojkvänjeans

svart sportjacka med blommönster och ljusblå pojkvänjeans
källa

Att forma det enkla och luftiga utseendet som har en pojkvänstil. Du kan bara bära en svart t-shirt med rund hals och en svart blommig sportrock för toppen. Kombinera dessa bitar med ljusblå pojkvänjeans. För skorna, använd bara ett par vita sneakers för att se avslappnad och uppfriskande ut.

Sportig kappa i svart läder med mörka jeans med raka ben

Sportig kappa i svart läder med mörka jeans med raka ben
källa

Här är en unik och unisex outfit som du kanske vill prova. Till toppen kan du bära en vit spetsblus med volangärmar och en svart konstläder i konstläder. Team dem med mörkblå otvättade jeans med raka ben. För skorna kan du bära ett par svarta stövlar i läder för att ge extra stil till utseendet.

Svart vindjacka med ljusblå jeans med raka ben

svart vindjacka med ljusblå jeans med raka ben
källa

Låt oss nu titta på en väldigt, mycket avslappnad outfit som är perfekt för shopping eller med en nära vän. För att uppnå detta enkla utseende kan du helt enkelt ha på dig en vit t-shirt med en svart vindjacka för toppen. Koppla ihop dem med ljusblå jeans med raka ben. Använd vita sneakers för att slutföra kläderna.

Brun nylon sportjacka med ljusblå jeans

brun nylon sportjacka med ljusblå jeans
källa

Detta är en brun nylon sportjacka med en lädermotojackaliknande snitt som gör att outfit ser snyggare ut överallt. Du kan forma den genom att bära den med en svart linne och ljusblå pojkvänjeans. För skorna, ha ett par vita träningsskor eller ett par svarta och vita lågtoppade Converse för att göra kläderna rena och snygga.

Mörkblå baseballjacka med otvättade jeans med raka ben

Mörkblå baseballjacka med otvättade jeans med raka ben
källa

Det är sällsynt idag att ha en färdig otvättad blå jeans med rak ben. Men i det här fallet ser jeansen med den mörkblå basebolljackan riktigt bra ut. Bär dessa bitar med vita och svarta löparskor för en avslappnad men sportig outfit med en vintage känsla.

Svart sportrock i syntetiskt läder med en grön tryckt tröja

svart sportrock i imiterat läder med grön tryckt tröja
källa

För att forma denna enkla och ungdomliga outfit kan du ha på dig en armégrön tryckt tröja med en svart konstläder i päls i toppen. Kombinera dem med blå tvättade jeans med smal passform. Bär ett par vita sneakers för skorna för att komplettera klädseln i stil.

Ljusblå nylon sportjacka med huva och rippade jeans

Ljus himmelblå nylon sportjacka med huva och rippade jeans
källa

Det är inte så svårt att få dig själv att se lyckligare ut. Allt du behöver göra är att välja rätt färg på din jacka. Du kan till exempel ha en ljusblå sportjacka med huva för att se glad och attraktiv ut. Koppla ihop den med blå jeans och ett par blå och vita sneakers för att se snygg och iögonfallande ut.

Sportig svart fleecejacka med blå jeans

Sportig kappa i svart fleece med blå jeans
källa

Det här är inte precis en sportrock, men det är en fin svart fleecerock som du kan bära på vintern för lätta övningar som promenader och jogging. Kombinera kappan med en svart linne och blå jeans med smal passform. För skorna, ha ett par vita sneakers för att slutföra kläderna.

Vit oversized sportrock med blå slim fit-jeans

vit överdimensionerad sportrock med blå slim fit-jeans
källa

För att se avslappnad och luftig kan du bära en vit t-shirt med en lite överdimensionerad vit nylon sportrock. Koppla ihop dem med blå slim fit jeans och ett par svarta och vita löparskor för att se avslappnade och uppfriskande.

Här är några riktigt coola outfitidéer som visar hur du bär en sportrock med jeans. De är kläder som är mycket lätta att ta av och som du bör prova snabbt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*