Hur man bär spikade stövlar

Hur man bär spikade stövlar

Idag ska jag prata om hur man stylar spikade stövlar, något väldigt speciellt och snyggt. Medan vissa av er tveksamma till att ha på sig något som ser så kantigt och grovt ut, kan du bli förvånad över hur lätt det är att forma och dra av det. De spetsiga detaljerna balanseras underbart av det svarta läderets platta känsla. För att göra det ännu enklare för dig har jag sammanställt några av de bästa idéerna för spikade startkläder för dig. Låt oss dyka in.

Ljusgrå ribbad tröja med jeansshorts och spikade stövlar


källa

För att starta den här listan över snygga och lite mörka outfitidéer börjar jag med ett förvånansvärt mysigt utseende. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en ljusgrå ribbstickad tröja med ett par tjocka minishorts med blå denim. Bär dem med svarta läderstövlar för att avsluta din outfit i stil.

Grå jeansjacka med svart läder damask och stövlar med fotledspinnar

grå jeansjacka med svarta damaskar och stövlar med fotledspinnar
källa

Detta är en väldigt luftig och pojkaktig outfit som kan få dig att se lång och smal ut. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en vit blus med en grå jeansjacka till toppen. Kombinera dem med svarta läderbyxor för att se extra smala och långa ut. För skorna, ha ett par svarta spikade stövlar för att slutföra utseendet.

Blå jeansjacka med vit blus med klockärmar och mini-shorts

blå jeansjacka med vit blus med klockärmar och mini-shorts
källa

För att uppnå denna ungdomliga och eleganta outfit, här är vad du vill göra. Bär en vit chiffongblus med klockärmar och en blå jeansjacka. Koppla ihop dem med blå jeansshorts. För resten av kläderna kan du bära ett par svarta spikade läderstövlar och en svart läder axelväska för att komplettera klädseln med en kantig touch.

Grå kavaj med vit chiffongblus med V-ringning och läderstövlar med spikar

grå kavaj med vit chiffongblus med V-ringning och läderstövlar med spikar
källa

För att uppnå denna snygga och professionella business casual outfit kan du bära en grå, lätt överdimensionerad blazer med en vit chiffong v-ringad blus. Använd dem med svarta slim fit-jeans och svarta läderstövlar. Avsluta med en svart läderhandväska för att komplettera utseendet.

Blushrosa beskuren huvtröja med blå skinny jeans och svarta taggstövlar

Blush den rosa beskurna huvtröjan med blå skinny jeans och svarta spikade stövlar
källa

För de av er som har gjort en ansträngning för din tränings- och bantningsrutin, här är en outfit som gör att du kan visa upp ditt resultat naturligt. För att uppnå detta utseende kan du bära en rodnadströja med huva i rosa med ett par ljusblå skinny jeans. Koppla ihop dem med svarta läderstövlar för att göra utseendet komplett.

Svart tank shift miniklänning med läderstövlar

svart tank shift miniklänning med läderstövlar
källa

För att få den enkla och rena affärsavslappningsdräkten som du också kan ha på dig som en cocktailfestdräkt, här är vad du vill göra. Bär bara en svart mini shift tank klänning som mittpunkten i din outfit. Bär den med ett par svarta spikade fotkängor och en svart läderhandväska för att göra ditt utseende stilfullt.

Moto-jacka i läder med tröja i mockhals och spikade stövlar med dragkedja

Lädermotojacka med hånad tröja och stövlar med dragkedja
källa

Det här är en cool och mörk helt svart outfit som definitivt är rolig då och då. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en svart slim-fit tröja och en svart skinnjacka i skinn. Bär dem med svarta slim fit-jeans och svarta stövlar med dragkedja i läder för att se extra coola ut.

Svart skinnjacka med en vit knäppt skjorta och smala jeans

svart skinnjacka med vit skjorta och smala jeans
källa

För att se lång och smal ut på jobbet är här en outfit som du kanske vill prova. Bär en vit slim-fit skjorta med en svart skinnjacka för toppen. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans. För skorna, ha ett par svarta spikade läderstövlar för att slutföra utseendet.

Svart slim fit läderjacka med vit chiffongklänning

svart skinnjacka med slim fit och vit chiffongklänning
källa

För att forma denna vackra och uppfriskande svartvita outfit kan du bära en luftig miniklänning i två lager i vit chiffong med en svart lädermotojacka. Kombinera dem med svarta läderstövlar för att se extra snygga ut. Avsluta med en svart läder crossbody väska för att slutföra utseendet.

Ljusgrå tröja med figur-kramande mini wrap kjol

Ljusgrå tröja med en figur-kramande minikjol
källa

Detta är ett väldigt enkelt men mysigt grått och svart utseende som du kanske vill ha på dig för jobbet. Som kärnan i kläderna kan du bära en passande ljusgrå tröja med en grå omslags kjol. Kombinera dem med svarta läderstövlar. Lägg till en handväska av elfenben i mixen för att se mer elegant ut.

Vit kavaj med chiffongblus och svarta skinny jeans

vit kavaj med chiffongblus och svarta skinny jeans
källa

För att uppnå detta vackra och lite konstnärliga svartvita affärsavslappnade utseende här är vad du behöver göra. Bär en vit chiffongblus med en avslappnad passform och en vit kavaj för toppen. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. För skorna, ha ett par svarta spikade läderstövlar för att göra det coola utseendet.

Svart slim fit-kavaj med grå fleeceärmar

svart slim fit-kavaj med grå fleeceärmar
källa

För att forma detta ungdomliga och snygga utseende kan du bära en vit t-shirt med en svart passande kavaj som har en speciell grå fleeceärmdesign. Kombinera dem med en ljusblå slim fit-jeans med manschetter. Ett par svart läder spiked ankel stövlar för att avsluta ditt utseende är fantastisk.

Mörkblå långärmad kavaj med vit t-shirt och minikjol med hög midja

Mörkblå långkavaj med vit T-shirt och minikjol med hög midja
källa

För att se elegant och ungdomlig ut kan du bära en vit blus med en lite överdimensionerad mörkblå kavaj och en matchande mörkblå minikjol. Koppla ihop dem med ett par svarta läderstövlar och en svart handväska för att komplettera utseendet.

Hoppas att du tyckte om de idéer med spikade startkläder som jag just presenterade för dig i listan ovan. Du kommer att bli förvånad över hur naturligt dessa stövlar kan få hela din outfit att se ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*