Hur man bär spetslinne

Hur man bär spetslinne

En linne är något som kan hjälpa dig att se uppfriskande och snygg ut samtidigt. Om du vill glida kuvertet vidare och se elegant ut samtidigt kan du välja spetslinne för att komplettera din outfit. Det finns några lågklippta versioner som är svårare att dra av, men det finns fortfarande många som bara är besättningsnackar som inte är så svåra att bära. För att bättre visa dig hur du utformar dem alla har jag sammanställt en lista med de bästa idéerna för spetsar i linne för dig. Låt oss titta på dem nu.

Svart spetslinne med rippade smala jeans


källa

För att starta listan med outfitidéer ska jag visa dig en outfit som är extremt lätt att ta av. För att slutföra denna outfit, använd helt enkelt en svart spetsjacka med ljusblå skinny jeans. Bär bara ett par svarta ballerinaskor för dina skor för ett rent och lättillgängligt utseende.

Vit löst skuren tank med lös passform över en grön topp

vit, löst sittande, lågt skuren tank över grön topp
källa

Här är en härlig outfit som visar ett riktigt coolt lagringstrick. För att skapa de fina skikten för den övre delen av kläderna kan du bära en löst skuren vit spetslinne över en grön snittväst. Kombinera dem med blå skinny jeans och svarta balettlägenheter för att se smala och eleganta ut.

Vit linne med spetsfåll och svarta jeans

vit linne med spetsfåll och svarta jeans
källa

För de av er som fortfarande tycker att spets är alldeles för tung att bära, här är en vit linne med en subtil spetsdesign som ser bra ut och är väldigt lätt att forma. Koppla ihop den med svarta skinny jeans och ljusrosa klackar för en naturlig och damliknande look.

Vit spets linne med svarta och vita tryckta minishorts

vit spets linne med svarta och vita tryckta mini shorts
källa

Här är en super kreativt designad och ganska färgstark outfit som är helt enkelt kul. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit spetslinne med svartvittryckta minishorts. Bär ett par senapsgula klackar sandaler för en glad outfit.

Vit virkad spetslinne med matchande smala jeans

vit virkad spetslinne med matchande smala jeans
källa

För att se uppfriskande är det väldigt enkelt att bära en helt vit outfit. Du kan till exempel ha på dig en vit lacy linne med vita skinny jeans. Använd vita klackade sandaler för skorna om du vill gå helt i vitt. Du kan också ha ett par ljusrosa klackar för att se mer feminina ut och lägga lite färg till utseendet.

Vit kort linne med minispetsshorts

vit kort linne med spetsiga minishorts
källa

Detta är en sexig och uppfriskande outfit att bära för en strand-hangout när du inte bär en bikini. Bär en vit spetsad linne med vita mini-spetsflödeshorts. För skorna skulle ett par platta nakna sandaler vara perfekta.

Svart, lågklippt spagettitopp med ljusgrå lång kofta

svart, lågskuren spagettitopp med ljusgrå lång kofta
källa

Här är en elegant och sexig outfit som du kanske vill ha på dig för en semi-formell händelse. För att uppnå det här utseendet ska du kombinera en svart, lågklippt linne med en ljusgrå långjacka. Koppla ihop dem med blå skinny jeans. Bär svarta balettlägenheter och en svart läderhandväska för att se mer elegant och elegant ut.

Vit spets topp med grå korta joggerbyxor

vit spets topp med grå, kortklippt byxa
källa

Att ha på sig en spetsig linne med träningsbyxor verkar inte fungera på papper, men bilden ovan visar att den faktiskt kan fungera i verkligheten. Den perfekta kombinationen av en vit spets med lågt skuren linne och grå beskuren byxa för att utforma denna outfit. Koppla ihop dem med en ljusgrå kofta och vita sneakers för att komplettera det coola och avslappnade utseendet.

Vit topp linne med kammad fåll och svarta skinny jeans

vit spets linne med kammad fåll och svarta skinny jeans
källa

Ibland är det de små detaljerna som hjälper dig att få människors uppmärksamhet. Till exempel har denna vita spetsiga linne en snygg design med en kammad fåll, vilket gör att outfit ser riktigt bra ut. Kombinera toppen med svarta skinny jeans och en vit låg-top Converse för en avslappnad finish.

Vit topp med spetsfåll och blå mini-jeansshorts

vit spets topp med blå mini denim shorts
källa

För ett uppfriskande sommarutseende är denna outfit ett utmärkt alternativ, speciellt om du hänger på stranden. Bär bara en vit spetstopp i en uppfriskande boho-stil. Koppla ihop den med ljusblå mini-jeansshorts och vita sandaler för att se uppfriskande och attraktiv ut.

Vit, broderad linne med blommönster och smala jeans

vit, broderad linne med blommiga broderier och smala jeans
källa

Detta är en väldigt unikt designad vit spetsig linne som är avslutad med en iögonfallande, färgglad blommig broderad detalj. Du kan para överdelen med vita skinny jeans och vita klackar för att se uppfriskande och smal ut. Använd eventuellt en grå jeansjacka för extra stil.

Vit, kort, broderad linne med blommönster och matchande jeansshorts

vit, kort, broderad linne med blommönster och matchande jeansshorts
källa

Detta är en minimalistisk och drömmande outfit som får dig att se ut som en prinsessa på stranden. För att forma det här utseendet kan du bära en vit blommig broderad kort linne med spets och para ihop den med vita jeansshorts. Bär vita skandaler för att komplettera detta anmärkningsvärda helvita utseende.

Svart linne med spagettirem och svarta jeans

svart linne med spagettiband och mörka jeans
källa

Å andra sidan, om du vill se underskattad och balanserad är detta en helt svart outfit gjord speciellt för dig. Bär bara en svart linne med spagettirem och subtila spetsdetaljer. Koppla ihop den med svarta skinny jeans och svarta mocka-balettklackar för att se reserverat vackert ut.

Vit spetslinne med rodnande rosa minishorts

vit spets linne med rodnad rosa mini shorts
källa

För ett uppfriskande och damliknande utseende kan du bära en vit spetslinne med blushrosa minilinneshorts. För skorna skulle vita sandaler eller nakna sandaler vara perfekta.

Här är spetsen tank top idéer jag vill visa dig. Det finns några riktigt uppfriskande och damliknande kläder som kan få dig att se fantastisk ut på ett naturligt sätt. Testa det och ha kul med att forma det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*