Hur man bär spetsiga skor

Hur man bär spetsiga skor

De vet hur allt inom mode förändras snabbt och går in och ur stil. Det är därför som flickor älskar vita stövlar igen idag, bär kordborbyxor från 90-talet och stigbyxor. När det gäller skorna är historien densamma. Ett år gick de ur stil nästa år. Men vet du vad? Spetsiga skor är tillbaka i stan och bättre än någonsin!

Spetsiga skor var ur stil ett tag och nu är de plötsligt tillbaka. Flickorna accepterade dem som om de aldrig hade gått ur stil. Du blandar dem sömlöst med alla möjliga kombinationer, både avslappnade och eleganta.

I det här inlägget visar jag dig några av de bästa sätten att bära spetsiga flats, stövlar och klackar. Du kan utforma dem för superavslappnade eller formella evenemang och tillfällen.

Låt mig börja med de spetsiga tårna.

Hur man bär spetsiga tår

Ränder för varje dag

spetsig tå skor randig tröja
källa
Om du letar efter din nya vardagliga outfit för höstdagar – här är den. Det är en outfit med rena linjer. Den randiga tröjan är här för en extra dos av avslappnad parisisk chic. De klippta jeansen, tillsammans med de spetsiga tårna, är extremt sköna att ha på sig.

Svart står för elegans

spetsiga skor svart tröja
källa
Denna outfit kan lätt bli en vinnare i kategorin elegant men avslappnad. Den ädla svarta kashmirtröjan och de smala jeansen kombineras med de svarta spetsiga tårna för att få en stor inspiration för arbetskläderutrustningen. Det här kan vara din nya favoritklädkombination för kontoret.

Sommarsnörning

spetsiga skor med snörning
källa
Om du letar efter fina, bekväma och sommarliga skor har jag redan hittat en! De spetsiga tårna med snören passar perfekt med den här prickiga kjolen och den klassiska svarta ärmlösa tee. Det är en underbar sommardräkt för tjejer som gillar att vara på språng.

Knuten skjortkylt ensemble

spetsiga skor knutna skjorta
källa
Följ dessa steg om du vill se cool och elegant ut. Knut din skjorta, para ihop den med oinhibiterade jeans med hög midja och lägg till en intressant spetsig tån.

Gul tröja är för hösten

spetsig tå skor gul tröja
källa
Dessa spetsiga tålägenheter från Dior var så populära då. Alla gatustilbutiker som Zara, Mango och H&M försökte återskapa dem. Du kan bära dem med den vita denimkjolen och den härliga gula stickade tröjan för att kopiera denna bloggers look.

Hur man bär spetsiga höga klackar

Animal Print är för professionella

spetsiga tåskor ormskinn
källa
Hur mår du med ormskinnskor? Kanske är det ett tufft beslut att ta, men kolla in den här kombinationsutrustningen. Det är bara riktigt enkelt och elegant. Det är perfekt för mer eleganta cocktailpartier eller för en drink i en chic centrumklubb. Du bör också överväga dessa för dina nya arbetskläder.

Ett ord: Parisienne

spetsiga tåskor parisiska
källa
Medge att du alltid har velat se ut som en chic parisisk tjej. Om du antar samma sak för mig, måste jag säga – jag är skyldig! Du är min stora modeinspiration. De älskar spetsiga skor och bär olika typer av skor. Kolla in den här rena, supercoola och eleganta outfitkombinationen. Är det inte bra

Buffertar gör oss varma

spetsig tå skor puffer
källa
Pufferjackor är en stor trend den här säsongen. Det ser väldigt cool ut, även om du kombinerar din jacka med spetsiga tåskor! Tillsammans med stigbyxorna gör dessa stilettos ett stort uttalande. Denna outfit är excentrisk och mest av allt intressant.

Svart turtleneck för varje dag

spetsiga skor svart turtleneck
källa
Detta är en av de eviga outfitkombinationerna. Svart turtleneck och jeans i hög midja i kombination med de spetsiga tåskorna skapar en look som du kan bära utan paus. Du kommer att älska det så mycket, lita på mig.

Röda spetsiga tåskor

spetsiga skor röda
källa
Om du redan har ett par spetsiga röda skor med en riktigt stor häl och undrar hur du parar ihop dem, här är ett förslag!
Bär dina röda skor med den långa kamelgröften. Det ser väldigt kontrasterande och elegant ut.

Hur man bär spetsiga stövlar

Patentläder är IN!

spetsiga tåskor lackläder
källa
Det är väldigt enkelt att dra ut utseendet som det här. Bär din minikjol i lackläder med kameltröjan och spetsiga ankelstövlar. Du kommer att se ut som en off-duty modell.

Läs mer om outfitidéer för spetsiga fotkängor i det här inlägget.

Stickad klänning för din figur

spetsig tå skor stickad klänning
källa
Om du vill uppnå ett sexigt utseende men inte på ett sätt som är för provocerande är den stickade klänningen vägen att gå. Bär din mörkblå midiklänning med de svarta fotkängorna. Det är en perfekt kombination för arbetstid.

Wrapped klänning är elegant

spetsig tå skor wrap klänning
källa
Jag är ett stort fan av inslagna kläder. De lyfter fram din figur och är också mycket bekväma. Det är enkelt att utforma dem för både dag- och nattevenemang. Använd dem med dina spetsiga tåskor för en supercool och avslappnad look.

Dubbel denim är på!

spetsiga skor jeans
källa
Double denim är en trend som alla tjejer från modevärlden älskar. Om du vill få rätt, para ihop din jeansskjorta och jeans med en fin grå kappa. Töm det hela med spetsiga tåskor. Det är en perfekt outfit för en daglig promenad.

Klicka här om du vill se fler idéer om kombinationer av dubbla jeanskläder.

Röda lårhöga stövlar finns överallt!

spetsiga höga stövlar
källa
När vi pratar om röda stövlar måste du veta att de är en stor trend den här säsongen. När jag säger enormt menar jag att alla bär dem! Så det är rätt tid för dig att testa dem också.
Du kan välja dessa fantastiska lårhöga spetsiga stövlar och bära dem med en knapp ned tunika eller midikjol i samma röda färg.

Spetsiga skor är en bra häftklammer som du kan bära. Försök att välja de som är bekväma och moderna samtidigt. Var kreativ, blanda dem med dina favoritkläder så har du alltid en perfekt outfitkombination att bära.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*