Hur man bär spetsiga sandaler

Hur man bär spetsiga sandaler

Idag ska jag prata om något som får dig att se underbart uppfriskande och smalare ut. Den coola produkten jag pratar om är snörskor med snörning. Det är ingen tvekan om att ett par höga klackar med öppen tå kan få dig att se lång och smal ut också. Men om du kan försöka se mer avslappnad ut eller ta häftiga saker som boho-stil i din outfit är snörningskilskandalerna ofta ett bättre val. För att göra stylingen enklare för dig har jag samlat in några mycket bra outfitidéer för snörande sandaler och jag visar dig runt om ett ögonblick.

Ljusrosa långärmad tröja med vit skaterkjol och snörade sandaler


källa

Låt mig börja den här listan över uppfriskande och attraktiva kläder med ett elegant och damligt utseende. För att uppnå denna outfit kan du bära en ljusrosa långärmad tröja med en mock hals för toppen. Kombinera den med en vit minikjol. Bär ett par nakna snörskor för skorna. Lägg till en vit läderhandväska till mixen för att se mer elegant och feminin ut.

Svart V-ringad T-shirt, smala jeans med manschetter och svarta snörskor med kilklackar

svart V-ringad T-shirt, smala jeans med muddar och svarta snörskor
källa

Detta är en mycket mer jordnära outfit som är perfekt för avslappnade hangouts. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en svart slim fit kortärmad t-shirt med marinblå manschettjeans. Koppla ihop dem med ett par svarta snörskor och en ljusrosa läderkopplingsväska för att komplettera utseendet.

Vit linne med matchande bomullsminibock och snörade sandaler med kilklack

vit linne med matchande bomulls mini-jack och snörning sandaler med snörning
källa

Detta är en ganska luftig och uppfriskande outfit som visar hur man använder färgen vit på ett briljant sätt. Den vita färgen passar mycket bra med bomullstyg. I det här fallet kombineras en vit linne med en avslappnad passform med en vacker mini-jack i bomull. Koppla ihop dem med bruna och nakna snörskor för att se uppfriskande och lättillgänglig ut.

Vit off-the-shoulder blus med manschettjeans och silver kilar sandaler

vit off-the-shoulder blus med manschettjeans och silver kilar sandaler
källa

För att forma det lågmälda sexiga och luftiga utseendet kan du börja med den avslappnade vita blusen på axeln. Kombinera den med blå slim fit-jeans med manschetter. Bär ett par silvermetallbandssandaler till dina skor. Lägg till en guld axelväska för en extra glänsande touch och få denna outfit att se stiligare ut.

Blå och vit randig klockärmblus med rippade jeans

blå och vit randig klockhylsa med rippade jeans
källa

För att uppnå detta ungdomliga och unika utseende, använd en blå och vit vertikal randig blus med halva klockärmar istället för en vit skjorta med knappar. Kombinera den med blå skinny jeans. Bär ett par ljusrosa snörskor för skorna. Bär en vacker rosa liten läderväska för att göra utseendet komplett.

Svart casual blazer med ljusblå mini shorts med blommönster

svart casual blazer med ljusblå mini shorts med blommönster
källa

För att uppnå detta unika och färgglada utseende kan du bära en vit chiffong v-ringad linne och en svart casual blazerjacka för toppen. Kombinera den med himmelsblå blommiga och blommiga chiffongshorts för att se smala och reserverade sexiga ut. Bär svarta och nakna sandaler för att komplettera din outfit på ett elegant och unikt sätt.

Rosa Tribal-tryckta Mini Boho Style klänning & kil sandaler

rosa tribal-tryckt miniklänning i boho-stil och kilsandaler
källa

Detta är en mycket attraktiv boho-stil som ser både vacker och snygg ut. Som kärnan i klädseln kan du bära en rodnande rosa miniklänningsklänning med stamtryck. Koppla ihop det med ett par ljusrosa snörskor. Om du vill bära en väska, kan du överväga att bära en kamelfärgad axelväska för att ge boho-stilen ännu mer djup.

Vit chiffongblus med röda smala jeans och bruna sandaler

vit chiffongblus med röda smala jeans och bruna sandaler
källa

Vissa människor kan känna att du bär för röda jeans får dig att se för aggressiv ut. Så är inte riktigt fallet när du vet hur man utformar dem. Du kan till exempel ha en vit chiffongblus i avslappnad passform och röda skinny jeans för att se skarpa och attraktiva ut utan att se för aggressiva ut. Koppla ihop dem med bruna snörskor för att komplettera utseendet.

Blå chiffongblus med vita skinny jeans

blå mönstrad chiffongblus med vita skinny jeans
källa

För att uppnå detta enkla och luftiga utseende kan du bära en blå chiffongblus med knappar fyllda med ett prickmönster. Kombinera den med ett par vita skinny jeans. Koppla ihop dessa bitar med ett par bruna kilsandaler för att se snygga och uppfriskande ut. En brun handväska med fransar är det perfekta komplementet till ditt utseende.

Svart knälång klänning med blå jeansjacka

svart knälång klänning med blå jeansjacka
källa

För att forma denna avslappnade och ungdomliga streetoutfit kan du bära en svart knälång mantelklänning med en blå jeansjacka över. Koppla ihop dem med bruna snörskor för att se uppfriskande och rena ut. För att ge elegansen till denna outfit, överväga att bära en svart läderryggsäck.

Transparent blus med svart linne och smala jeans

transparent blus med svart linne och smala jeans
källa

Det är förvånande att du inte behöver visa mycket hud för att skapa denna lågmälda, sexiga, lager-outfit. Till toppen kan du bära en svart linne med spagettirem. Bär en ljusrosa, halvskalig, kall axelblus fylld med subtila paljettdetaljer. Nu kan du bara bära svarta skinny jeans under den nedre halvan av klädseln så att du ser lång och smal ut. För skorna kan du bära ett par nakna och ljusrosa snörskor med snörning för att se ut dam och uppfriskande. Slutligen, lägg till en rosa axelväska i läder för att komplettera outfit på ett vackert och feminint sätt.

Vit kavaj med blå mini-shorts och svarta snörskor

vit kavaj med blå mini-shorts och svarta snörskor
källa

Detta är en vacker och snygg business casual outfit. Bär bara en vit kavaj med en blå linne. Använd dem med blå minishorts och svarta och nakna sandaler för att komplettera utseendet.

Här är snörade sandaldräktidéer som kan hjälpa dig att se vacker och smal ut. Det fantastiska med dem är att de är väldigt lätta att dra av sig. Det finns ingen anledning till varför du inte ska försöka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*