Hur man bär spetsiga lägenheter

När du bär ett par lägenheter, särskilt ett par klassiska svarta balettlägenheter, ser du vanligtvis väldigt diskret ut men ändå elegant och ren. Idag ska jag prata om de spetsiga lägenheterna, något som kan ge extra stil och seghet till elegans. De är bara lite svårare att utforma än de mångsidiga ballerinorna. Du kan behandla dem på ungefär samma sätt, men du kommer sannolikt att behöva lite nervositet i din karaktär för att verkligen dra av de spetsiga lägenheterna naturligt. För att bättre visa dig hur du utformar dem har jag sammanställt några riktigt fina outfitidéer för spetsiga lägenheter för dig. Låt oss nu dyka in.

Svart kavaj med grå slim fit jeans och spetsiga flats

svart kavaj med grå slim fit jeans och spetsiga flats
källa

Låt mig börja den här listan med superchika outfitidéer med ett ganska mörkt och coolt business casual look. För att forma denna outfit kan du bära en svart tröja med hög hals och en svart kavaj. Kombinera dem med en grå slim fit eller smala jeans. Bär ett par svarta spetsiga lägenheter för skorna. Lägg till en stor svart läderhandväska för att se mer professionell ut.

Rutig halsduk med dunjacka och spetsiga lägenheter med leopardmönster


källa

Låt oss nu titta på hur du kan utforma de spetsiga lägenheterna med ett ganska typiskt vinterutseende för att få dem att se mindre klumpiga och klumpiga ut. På toppen bär du en vit blus med en svartvit rutig halsduk och en svart dunjacka. Kombinera dem med svarta, smala läderbyxor och spetsiga lägenheter med leopardmönster för att se snygga och ladylike ut samtidigt.

Vit långremsväst med en nedskuren blus och svarta spetsiga plattor

vit långremsväst med lång blus och svarta spetsiga lägenheter
källa

Här är en ganska cool och lite unisex outfit. För att uppnå detta ska du ha en vit, nedskuren, kortärmad, löst sittande blus med en vit och svart randig långfodrad väst över. Kombinera dessa bitar med svarta skinny jeans. Använd ett par svarta spetsiga tår för skorna för en ren och luftig finish.

Svart blus med mörkgrå kofta och leopardmönster

svart blus med mörkgrå kofta och lägenheter med leopardmönster
källa

Detta är en ganska platt svart och mörkgrå bodycon-look som får dig att se lång och smal ut. Bär en svart slim fit-blus med en mörkgrå kofta på toppen. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och spetsiga leopardmönster för att få dig att se minimal och smal ut.

Vit tröja med spetsblus och ljusrosa spets

vit, passande tröja med spetsblus och ljusrosa, spetsiga remmar
källa

Här är en mycket mysig och lättillgänglig lagerlagring som är förvånansvärt lätt att ta av. Bär en vit tröja med rund hals över en vit spetsblus och låt blusens fåll kika ut. Kombinera dem med grå skinny jeans. Vik upp kläderna med ett par ljusrosa, spetsiga remmar för att få en feminin touch.

Svart filthatt med vit skiftklänning och maxikofta

svart filthatt med vit skiftklänning och maxikofta
källa

Låt oss nu titta på detta unika och kreativa utseende som kan få dig att se riktigt bra ut medan du sticker ut från mängden. För att skapa de här vackra lagren, ha på dig en vit spetsskiftklänning med en svart maxikardigan över. Bär ett par spetsiga läderlägenheter för en snygg touch. Bär en stor svart filthatt för att se konstnärlig ut.

Brun kavaj med svartvitt randig T-shirt och spetsiga lägenheter

brun kavaj med svartvit randig t-shirt och spetsiga lägenheter
källa

Här är en unisex och snygg outfit som du definitivt kan ha på dig på kontoret, särskilt på avslappnade fredagar. För toppen bör du ha en brun blazer över en svartvit randig långärmad T-shirt. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans. Bär ett par svarta spetsiga lägenheter för skorna för att göra outfit snyggt.

Svart longline ullrock med ljusgrå dräneringsrörjeans och spetsiga tofflor

svart ullrock med ljusgrå skinny jeans och spetsiga tofflor
källa

För att uppnå en snygg och inte tjock vinterdräkt, här är en bra idé för dig. Bär en svart lång ullrock över en vit blus och ljusgrå skinny jeans. För att göra skorna snyggare och lite mer unisex kan du bära ett par bruna läderskor med spetsiga tår. Lägg till en stor läderväska med svarta och vita prickar för extra stil.

Grå ärmlös mini-skiftklänning med svart floppy hatt och flats

grå ärmlös miniklänning med svart floppy hatt och lägenheter
källa

För att forma detta superminimalistiska och mysiga utseende kan du bära en ljusgrå ärmlös mini-skiftklänning som kärnan i outfit. Lägg nu till ett par svarta spetsiga lägenheter och en svart läderhandväska för att se lite mer elegant och professionell ut. Bär en svart floppy hatt för att lägga till den konstiga och lekfulla handen.

Vit knapp-up skjorta med ljusblå skinny jeans och svarta flats

vit skjorta med knappar, ljusblå skinny jeans och svarta flats
källa

För dig som älskar att bära kläder i pojkvänstil, här är en trevlig idé som du kanske vill prova. Bär bara en vit pojkvänskjorta med knappar och ljusblå jeans med smal passform och ärmslut. Lägg till en vit och rodnadrosa läderhandväska till mixen för att se mer ladylike ut. Ett par svarta spetsiga lägenheter är ett trevligt komplement till din outfit.

Svart skinnjacka med randig T-shirt och vita spetsiga remmar

svart skinnjacka med randig t-shirt och vita, spetsiga remmar
källa

För att forma detta snygga och mörka utseende kan du bära en svart skinnbikerjacka över en svartvit randig långärmad t-shirt. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och en vit rem med spetsiga tår för en intensiv kontrast. Bär en stor svart läderväska för att komplettera utseendet med en professionell touch.

Vit peplumblus med rippade jeans och silvermetalliska spetsar

vit peplumblus med rippade jeans och silvermetalliska spetsiga flats
källa

För att se mer uppfriskande och tillmötesgående på jobbet är här en riktigt trevlig outfit som du kanske vill ha på dig för din nästa avslappnade fredag. Den perfekta kombinationen av en vit kortärmad peplumblus och ljusblå skinny jeans för att polera av det här utseendet. Bär ett par silvermetalliska spetsiga tår för att se glänsande och glad ut.

Stråhatt med en grå och vit randig knapp-up skjorta och mamma jeans

Stråhatt med en grå och vit randig skjorta med knappar och mammajeans
källa

För att uppnå detta unisexistiska och konstnärliga utseende kan du bära en ljusgrå och vit vertikal randig skjorta med knappar och blå mammajeans. Bär ett par ljusrosa spetsiga tår och en stråhatt för den unika konstnärliga touchen.

Grå tjock stickad tröja med djup V-ringning, läderbyxor och svarta, spetsiga plattor

grå, grovstickad tröja med djup V-ringning, läderbyxor och svarta, spetsiga plattor
källa

För en sexig och mysig look kan du bära en grå, tjock, djup V-ringad tröja utan topp under. Använd svarta läderbyxor och svarta spetsiga lägenheter för att se snygga och minimalistiska ut.

Hoppas att du gillade idéerna med spetsiga lägenheter som jag delade med dig ovan. För de av er som redan är vana vid att ha på sig balettlägenheter, kolla in dessa spetsiga tåversioner för att krydda dina kläder lite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*